VVV Praot: PSV thuis

De winterstop is weer voorbij! Dat betekent dat de Eredivisie weer zal hervatten en VVV-Venlo krijgt meteen PSV op bezoek in de Koel

Nu is de vraag uiteraard, hoe moeten ze dat gaan doen? Welke formatie heeft jouw voorkeur? Welke spelers moeten er in staan? Welke tactiek moet De Koning hanteren? Laat het ons weten in de comments!43 Responses

 1. idderzienmeining

  Het gaat weer beginnen en we proberen een nieuwe, frisse (door)start te maken. Kijken of Hans de Koning met zijn staf de puinhoop die Robert Maaskant heeft achtergelaten kan opruimen ….

  Mijn 1e oordeel over het aantrekken van Robert Maaskant was niet positief, mijn 1e indrukken van Robert Maaskant toen de resultaten uitbleven waren niet positief en helaas was het huwelijk tussen hem en VVV gedoemd te mislukken.

  Mijn 1e oordeel over het aantrekken van Hans de Koning is een stuk positiever en als ik deze man hoor praten dan moet ik bekennen dat dit een stuk beter aanvoelt … deze combinatie tussen club en trainer past gewoon beter bij elkaar.

  Ik begrijp overigens maar ál te goed dat dit NIKS zegt over de kans op successen, maar toch ben ik blij dat we met deze man de nieuwe (door)start gaan maken. Laten we hopen dat we weer een VVV te zien krijgen dat strijdbaar is, compact speelt, beslissend is in de omschakelmomenten en bovenal weer een ploeg wordt waartegen ELKE ploeg het lastig heeft !

  Wat betreft zondag hoop dat ik een GROEP zie die samen knokt voor elke meter, knokt met en voor elkaar en direct een goed signaal afgeeft over hun intenties voor de resterende competitiewedstrijden !

  Wat ik persoonlijk nogal bepalend vind voor bepaalde keuzes is wie wáár start. Start bijvoorbeeld Yeboah links voorin (tegen Dumfries) dan moet er een halfspeler in de ploeg komen die verdedigend denkt en de diepgaande Dumfries oppakt … Yeboah is in de omschakeling namelijk niet al te consequent.

  Speelt Peter van Ooijen als linksbuiten dan kan hij iets terug getrokken spelen en moeten we juist weer een middenvelder opstellen met diepgang om dáár overheen te gaan als Dumfries opgeschoven is.

  Dus ik vind het lastig om de juiste 11 namen te kiezen !
  Ik wens Hans de Koning, samen met Jay, Mark en Luc dan ook veel wijsheid,
  Als ze de zaak maar op scherp krijgen !
  Succes VVV !

 2. RuiverCity

  Waar ik benieuwd naar ben, is de gang van zaken rondom de PSV-supporters onder het uitvak. Hoe gaat VVV daar mee om na alle perikelen tegen Feyenoord? Hebben ze er van geleerd of gaat de poort tussen de lange zijde VN3 en VN4 weer dicht? Dat zou echt de grootste blunder zijn want tegen Feyenoord liepen de emoties vooral onder de VVV-supporters hoog op omdat ze als ratten in de val zaten.

  VVV stoot zich toch niet weer aan dezelfde steen mogen we hopen!!!

 3. chretien

  Het wordt geen walkover en dat is natuurlijk een understatement. PSV heeft er een paar makkelijk uit het niets scorend spelers bij lopen. Misschien dat we zij bij de strop moeten grijpen? Natuurlijk ook afhankelijk van de scheidsrechter die fluit. Aub geen PSV fans onder uitval. Van mij.mag dan overheid wedstrijd verbieden. VVV moet zijn verantwoordelijkheid nemen. Ik zeg, ik hoop 2-0

 4. Koelie

  Ik verwacht geen Darfalou, geen Reece Oxford en geen Post tijdens deze wedstrijd en een simpele overwinning voor de peertjes 0-4.
  VVV gaat geen kans maken en het bier is tijdens de rust op.

  Vermoedelijke opstelling
  Kirschbaum
  Pachonik-Röseler-Kum-Broddelwerk
  Lee-Linthorst-Van Ooijen
  Wright-Opoku-Broddelclair

  1. Koelie

   Ik zou zelf spelen met
   ————-Kirschbaum————–
   Pachonik-Röseler-van Dijck-Kum-dekker
   —————–Lee———————
   Yeboah—-Neudecker —–Wright
   —————opoku——————

   1. Lincoln

    Werkvergunning is volgens mij nog niet op orde waardoor hij nog niet meetraint met de selectie en tot het rond is bij Vitesse meetraint.

   2. Koelie

    Wat Lincoln zegt. Als het deze week nog rond komt zal hij niet de basis starten, want zo zijn trainers.

  1. Koelie

   Wat is het middenveld. Yeboah staat in de aanval. Opoku is de vooruitgeschoven post om de bal hoog naar toe te spelen. Yeboah zweeft daar een beetje tussen. Moet ie wel meeverdedigen.

 5. Depor

  Er zijn hier supporters die denken dat we met 2 -0 gaan winnen. Zijn dat dezelfde mensen die na de wedstrijden zitten te zeiken dat alles weer fout en slecht was.

  Wordt eens reëel mensen. Dit PSV rollen we op met 4-0. D’r op vliegen tegen deze gasten,!!!

  Allemaal achter VVV, wat er ook gebeurd!

 6. idderzienmeining

  BREAKING NEWS uit Eindhoven: PSV verhuurt Zoet per direct voor de rest van het seizoen aan FC Utrecht.
  Dit betekent dat onze held Lars hem definitief heeft verdreven onder de lat !
  Puike prestatie, want hij begon natuurlijk klote door binnen te komen met een blessure (opgelopen in zijn laatste wedstrijd voor VVV).

  Zondag staat Lars Unnerstall dus weer in de goal in “zijn Eigen” Koel en zijn we weer getuige van zijn vaste ritueel voor aanvang van de wedstrijd. Met een beetje pech zijn we daarna ook weer getuige van zijn katachtige reflexen …

  Laten we Lars Unnerstall in elk geval een warm welkom geven en met respect benaderen, want deze klasbak was één van de redenen van onze geode prestaties in de Eredivisie afgelopen twee seizoenen !

  Lars was het 1e seizoen meteen een voltreffer en vorig seizoen een bonus (Stan wist hem nog hem nog 1 jaar in Venlo te houden ondanks dat hij inmiddels al naar PSV was) en opnieuw een absolute klasbak op en buiten het veld !

  Ik ga zondag weer genieten van Lars al speelt hij dan bij de tegenstander.
  En uiteraard hoop ik dat onze nieuwe Lars zondag zijn stijgende lijn van voor de winterstop doortrekt !

  1. Lars heeft ons veel gebracht en Ik gun hem een geweldige 2e seizoenshelft, maar komende zondag even niet!
   Afstandsschoten en lage ballen in de hoek (m.u.v. natuurlijk van een evt
   zondagschot) gaat ie pakken zoals we gewend zijn. Maar lage, harde schoten van dichtbij over de grond vlak naast hem die hij niet kan blokken, daar liggen de mogelijkheden. Omdat hij lang en vrij zwaar is, duurt het net iets langer voordat hij bij de grond is, dus onze nieuwe spits weet wat te doen!

 7. Split

  Ook tegen een topclub als PSV raakt De Koel niet uitverkocht. Erg zonde, maar zeer begrijpelijk. Wie gaat er nu voor 46.50 euro een kaartje op de Z-tribune kopen of 31 euro voor op O. Ongelooflijk. Dit zijn prijzen die passen niet bij een kleine club als VVV en vooral niet hoe ze op dit moment ervoor staan. We kunnen alle steun gebruiken, zorg er dan voor dat het stadion uitverkocht raakt. Jongeren tussen 18 en 25 gaan echt geen kaartje voor dat geld kopen.
  We hebben al een kleine achterban en dit werkt toch niet in zijn voordeel? Of ben ik nu gek?

  1. RuiverCity

   Heeft ook met de gebeurtenissen rond de wedstrijd tegen Feyenoord te maken. Ouders komen niet meer met kinderen als de eigen supporters vogelvrij worden verklaard en vvv vluchtwegen afsluit.

  2. Goodie

   Er zullen verschillende redenen zijn. Stadion is niet meer van deze tijd met onoverdekte plaatsen. Catering was klote, nu is het kut. Bij incidenten wijst VVV altijd met ’t vingertje naar de eigen supporters.

   Zag toevallig net een filmpje van VI op youtube over stadiontoeschouwers op basis van de afgelopen 10 jaar. Rond minuut 10 over VVV

   https://youtu.be/FB7ALE17WyI

   1. chretien

    Heb het voor filmpje bekeken. Triest hoe er naar ons wordt gekeken. Maar, wel kloppend verhaal. Ze vergeten alleen er bij te vertellen dat al die clubs met de nieuwe stadions heel veel meer toeschouwers trekken dan eerder in hun oude stadions. Op lange termijn moet een club minimaal 12.000 toeschouwers trekken om in de eredivisie te kunnen blijven spelen.. .

  3. mats

   Nee hoor Split je hebt 100% gelijk. VVV vraagt bizarre prijzen voor een club van deze status en met dit stadion. Als ze de boel vol willen krijgen doe dan eens kaartjes voor 15 euro. Kun je meteen zien of mensen wel willen komen

 8. Hup VVV!

  Heerlijk dat het weer gaat beginnen! Denk dat onze nieuwe spits direct in de basis mag beginnen.
  Thuis tegen PSV hebben we eigenlijk weinig te verliezen, geen gekke dingen doen en wie weet is er een stunt(je) mogelijk

  Hup VVV!

  1. mats

   Serieus? zegt’ ie dat? Nou snap ik waarom hij de laatste maanden speelt als een Roda-verdediger. Hij voelt zich te goed voor VVV.
   Dan is hij dus helemaal niet uit vorm zoals ik dacht, maar is het een motivatieprobleem. Iets wat we absoluut niet kunnen gebruiken, Eruit met die gast, laat hem voorlopig maar met het tweede meedoen.

   1. Gerardus

    Dan zou ik het interview maar eens snel gaan lezen. Daar staat nergens in dat hij zich te goed vindt voor VVV. Alleen dat hij alles wil doen om zijn potentieel uit te laten komen en zo hoog mogelijk te komen.

   2. Hij wil graag hogerop en dat is zijn goed recht. Uit bij FC Utrecht heb ik zijn potentie gezien. Toen ontsteeg hij het niveau VVV en strooide hij in de counter met geweldige passes die door zijn medespelers vaak niet begrepen werden. Maar na zijn contractverlenging speelt hij zeer wisselvallig, en dan druk ik mij nog zacht uit. Zoals hij op dit moment speelt, is een ander niveau te hoog gegrepen. Ik denk juist dat hij veel moet spelen om zich meer te onwikkelen, en als je dan op een hoger niveau op de reservebank belandt, dan wordt daar niemand beter van. Misschien nog een jaar blijven, constanter je niveau halen en altijd spelen, dat lijkt mij een beter plan. Maar hij mag natuurlijk ook de 2e helft van het seizoen de pannen van het dak spelen, te beginnen tegen zijn oude werkgever PSV, dan staan de clubs echt voor hem in de rij!

   3. mats

    Natuurlijk snap ik dat hij hogerop wilt. Maar toch niet al volgend jaar???? Met die paar wedstrijden waarin hij zijn potentie heeft laten zien?

    (gebrek aan) Motivatie is een tricky thing… als hij nu al denkt beter te zijn dan VVV dan lijkt me dat echt reden van zijn vormverandering.

    Dat hij de komende 16 wedstrijden maar eens laat zien dat hij veel te goed is voor VVV… ja dan mag hij met alle liefde volgend jaar naar AZ!

    Ik hoop dat Hans hem flink aanpakt. 🙂

 9. Luis Erique

  Ik denk ook wel dat de Koel niet vol komt omdat de mensen die wel gaan altijd lopen te klagen over prijzen, catering, stadion en spel. Dat nodigt natuurlijk ook niet echt uit naar mensen die incidenteel willen gaan.

  1. mats

   ik vind het vreemd wat je zegt. wat moet je dan tegen mensen zeggen? Fantastische accommodatie, kussentjes op de stoelen,, snelle catering voor weinig, kussentjes op de banken, je kan je witte pasta’s gerust aandoen want je loopt op vloerbedekking, stewards die je in de watten leggen, prachtige doelpunten die je om de oren vliegen (maar dan van VVV),……… dan voelen die mensen zich helemaal bekocht als ze een keer meegaan. nee gewoon zeggen waar het op staat werkt dan beter

   1. Luis Erique

    Ik hoef nooit te liegen. Zeg altijd: ga je mee een avondje buizen in de Koel, altijd gezellig met een mooi groepje. Andere insteek doet wonderen.

   2. mats

    Ja precies dat! Maar daar blijft het dan ook wel bij. Duur buizen trouwens! Moet je ook maar zin in hebben.

 10. Depor

  Faber twijfelt nog tussen Unnerstal en Ruiter. Wat valt hier over te twijfelen? Wat een trainer zeg…

  Hopelijk voor ons maakt hij (voor PSV) de verkeerde keuze en staat Ruiter in de goal.

  1. mats

   Hahaha wat een flapdrol. Ziet laten gaan en dan denken dat De Ruiter eerste keus is. Die degradeerde met Sunderland naar League One toch? Zal Cattermole nog wel weten wat zijn zwakke plekken zijn haha

   1. mats

    *Zoet! Damn autocorrect!

    Wanneer komt hier eens de mogelijkheid je berichten aan te passen?

Leave a Reply