VVV Praot: PSV thuis

Aanstaande zondag wacht ons een weer een moeilijke thuiswedstrijd na de winst op Excelsior van vorig weekend. Ditmaal is lijstaanvoerder PSV de tegenstander. Hoe gaat VVV-Venlo het doen tegen PSV op zondag? Wie gaat er spelen? Wat verwachten jullie? Wat zou je het liefste veranderd willen zien? Laat het ons weten in de comments!

23 Responses

 1. socrates

  Tegen PSV Linthorst er extra bij op het middenveld voor Post vanwege zijn schorsing, Borgmann voor Kum. Susic terug in de basis en Mlapa eruit. Echte centrumspits gaat weinig bruikbare ballen krijgen. Dus dan bijvoorbeeld Susic met een aanvallende opdracht op het middenveld samen met snelle Joosten op de vleugel. Dat is voor statische centrum in achterhoede van PSV met Schwaab en Viergever moeilijker te bespelen.

  1. chretien

   Goede ideeën. Echter Kum doet het voor mijn gevoel juist steeds beter. Voor de spelers ook fijne wedstrijd waar ze veel kunnen leren. Denk ook dat van Bruggen wat wil laten zien. We mogen verliezen, is ingecalculeerd. Wel er voor knokken. Wie weet hebben zij een slechte dag en wij juist een goede. FORZA VVV!

  2. Grad

   Volgens mij is Post niet geschorst tegen PSV, heeft tegen Excelsior zijn 4e gele kaart gekregen van dit seizoen en heeft hij geen kaarten meegenomen van seizoen 2017/18 (alleen Promes).

 2. RuiverCity

  Ik denk dat VVV eens moet gaan kijken hoe ze de PSV-supporters in toom gaan houden die in het hele stadion zitten. Marktplaats en andere vrije kaarten zijn door hun massaal opgekocht hoor ik van collega’s. Dat deze supporters vrij door het stadion kunnen lopen is een gevaar dat al jaren wordt onderschat. Tot het een keer fout gaat…..

 3. Godfried

  VVV VENLO O19 heeft vanavond het goede voorbeeld gegeven. klasse jongens. proficiat!

  nu het eerste eenzelfde kunstje flikken zondag. PSV is niet in beste doen. hoop dat de staf goed heeft gekeken naar de afgelopen wedstrijden. ik zeg 1-1

  1. Ievel Knievel

   Zodat hij een dag na de wedstrijd het tegenovergestelde kan beweren; als er maar iets te zeuren valt. Dat kan natuurlijk altijd 😉 Wel goed dat hij ook bij winst zeurt of bij mooi spel en verlies; kortom: altijd.

   1. jason

    Liever mats zijn echte mening dan jouw wekelijkse standaard verhaal.

    Lang leve De Koel en mats natuurlijk

   2. Ievel Knievel

    Misschien moeten jij en Mats eens (wat vaker) een pilsje pakken na de wedstrijd. Kunnen jullie lekker tegen elkaar aanklagen. Misschien ben je het dan kwijt? Wel ook klagen bij winst en goed spel he? 😉 deal? 😉

   3. jason

    Ja het is wat he. Mensen die hun mening geven over een wedstrijd daar waar dat moet en kan.
    Mss iets voor jou ipv al dat algemeen gezever iedere keer.

    Ben blij voor jou dat je geen fan bent van een andere club waar na een wedstrijd 200 reacties binnen komen. Kon je je baan opzeggen.

    Lang leve De Koel

 4. supportertje

  Goed of slecht voetbal maakt mij niet uit. Minimaal een punt er uit slepen zou heel mooi zijn. Dit is een elftal met beperkingen, maar als team kunnen ze veel bereiken. Vechtlust, strijd en mentaliteit zijn het belangrijkste wapen. Voeg daar een beetje geluk aan toe en wie weet.

 5. kenfen

  Zo is het, we hebben een team en niet een optelsom van individuen lekker ballen tegen een sterke tegenstander die veel meer kwaliteit in huis heeft maar die als team niet altijd even stabiel is. Ik zeg 2-1

Leave a Reply