VVV Praot: PSV uit

Na twee nederlagen gaat VVV-Venlo de volgende wedstrijd de strijd aan met PSV uit Eindhoven. Daar kunnen we vanalles over zeggen, maar dat wordt een ontzettende lastige opgave.

Toch zouden graag willen weten van jullie wat de ideale opstelling is in deze wedstrijd. Wie moet er zeker spelen? Wie juist niet? Welke instelling moet deze ploeg hebben? Laat het ons weten in de reacties.

21 Responses

 1. ger

  Kansloos! Meer kan ik er Niet zeggen. Als de instelling binnen de ploeg niet veranderd is, en wat niet is binnen een week. PSV speelt prima de laatse wedstrijden en VVV bakt er tot nu toe nix van. Ik hoop in elk geval dat de ploeg weer een beetje op de rail is als we naar Fortuna moeten, die moeten ze winnen.

  1. chretien

   5 man in de achterhoede en 3 mans middenveld en twee snelle spitsen in de voorhoede. Accent op verdediging om zo weinig mogelijk doelpunten tegen te krijgen. FORZA VVV!

 2. Ze hebben niets te verliezen. Dus gewoon lekker vrij voetballen ipv dat schijtbakken voetbal. Als ze defensief starten zullen ze
  altijd verliezen. Het defensieve spel is ook de oorzaak dat er het stadion nooit uitverkocht is.

  1. VVV 4ever

   Precies, en de verdediging is sowieso de zwakste linie….
   Durf zelf eens te gaan voetballen, het oog van een toeschouwer wilt tenslotte ook wat….

   Forza VVV

 3. sjengske07

  Er is totaal geen chemie tussen trainer en spelers. Onze aanvoerder kan niet door een deur met Maaskant. Zelfs de Duitse spelers zijn niet vooruit te branden.. Werk voor een psycholoog . Laatst 7 trainers op het veld. En bij de wedstrijd een volle bank trainers en wat dies meer zij. Belachelijk. Neem Jacobs mag het briefje afgeven bij een wissel.. Nou ja zeg.. En Libregts ook fantastisch, doet niets dan ocserveren. 36 mensen in de organisatie waarvan de helft weg kan en dat geld besteden aan spelers. Raad van Bestuur allemaal vervangen. En bekwame mensen zoeken. Zoals de Bock zei: VVV een profclub op amateurbasis. Maar tegen PSV 3 punten en we gaan vrolijk op oude weg verder. Succes VVV.

 4. Godfried

  Tja, vervelende speelronde. Waarschijnlijk sta je zondagavond op een 16e plek. Probeer daar dan nog maar eens weg te komen.

  Lees net dan Emmen zich weer heeft versterkt met een international van Peru.. de concurrentie wordt er niet minder op. Wat ik tot nu toe heb gezien van VVV kan ik niet 3 ploegen opnoemen die ze onder zich gaan houden. Nacompetitie is volgens mij dit jaar heel reëel.

  Maar laten we niet allemaal negatief gaan doen. Sjenkske hierboven roept dingen die totaal niet waar zijn. (Ben jij geen supporter van MVV met zo’n naam?) En daar begint het gezeik mee. Trollen die onwaarheden op het net gooien.

  1. Godfried

   Natuurlijk mag jij je mening geven. Maar dat is wat anders dan beweren dat de aanvoerder en trainer niet samen door één deur kunnen en dat de Duitse spelers niet voor uit te branden zijn. Dat is gewoon laster en heeft niets, maar dan ook niets met je mening verkondigen te maken.

 5. Henricus

  Ik vind het niet terecht dat er zoveel kritiek is op de trainer. De selectie is een stuk minder dan vorige seizoenen en spelers maken persoonlijke fouten. Ik heb de trainer geen gekke dingen zien doen. Dat hij op zoek naar de juiste samenstelling van het team wisselingen doorvoert is niet meer dan logisch. Dat het nog niet loopt moge duidelijk zijn maar gun Maaskant nog wat tijd.

 6. Zeker wete

  De situatie baart ons allemaal zorgen. Het is nog niet goed en zeker niet zoals we het willen. Toch is het ook goed om niet meteen alles en iedereen de grond in te boren. Dat is onnodig paniek voetbal. Als echte supporter blijf je door dik en dun je club steunen. Die steun zullen spelers ook voelen en dat zal ze vertrouwen geven. Ik heb het idee dat er nu al faalangst zit bij spelers en dat wordt echt niet beter als we ze bij de eerste de beste fout weer uitjoelen. De mannen hebben tijd nodig om een team te worden. Laten we daar achter staan.

  amen

 7. RuiverCity

  Ben ik helemaal met je eens @zeker weten. De spelers moet je tijdens de wedstrijd altijd steunen. Na afloop mag je gerust een mening hebben.
  Ik hoop dat ze morgen de schade, wat betreft tegendoelpunten en kaarten, beperkt kunnen houden maar ik verwacht een zevenklapper.

 8. De Realist

  Hopelijk heeft PSV de wedstrijd van donderdag nog een beetje in de benen. Ik verwacht desondanks helaas ook een kansloze nederlaag van 4-0. Verliezen is niet erg, maar hopelijk komen ze wel eens een paar keer bij de goal van Zoet.

 9. venlona

  Jan Seelen, één van de weinige VVV-ers die in oranje speelde is deze week overleden….Helaas geen bericht op Venlonaren of de vvv-site…. Jammer… Ik wens de familie van Jan veel sterkte toe.

Leave a Reply