VVV Praot: PSV uit

Komende zaterdagavond spelen we de moeilijke uitwedstrijd bij landskampioen en soeverein koploper PSV. Wat denken jullie dat VVV gaat doen? Wie moet er starten? Welke formatie moeten we spelen? Laat het ons weten!

Wedstrijd vs Excelsior: Vol goede moed ging VVV van start tegen Excelsior, gesterkt door de goede resultaten tegen De Graafschap en NAC, maar Excelsior startte fel en wist de Venlonaren goed onder druk te zetten. VVV bleef goed staan in de organisatie, maar op het moment dat VVV-Venlo voor de aanval koos, sloeg Excelsior toe in de counteraanval en daarmee werd het 1-0 voor de gasten. De wedstrijd was verder van een matig niveau en VVV kon geen vuist maken, maar had ook een flinke dosis echt. Een schot van Grot kwam ook op de paal. Helaas was het niet goed genoeg om een gelijkspel te forceren, maar gezien het spelbeeld was dat misschien wel terecht geweest. Lees hier het wedstrijdverslag.

Samenvatting

14 Responses

 1. wuilus

  Nou als vvv het anders aanpakt dan tegen Excelsior, dan word het een hele zware avond.
  Maar je weet het maar nooit he. PSV moet ook veel geven tegen inter, dus dat zou het kunnen zijn.
  Vvv moet gewoon vertrouwen op de verdediging, dan zal het wel redelijk goed gaan denk ik.

   1. wuilus

    Ik lees het nu net terug en je hebt gelijk. Ik bedoel idd juist dat ze het zeker anders moeten aanpakken.

 2. robbaan

  VVV moet zijn eigen spel perfect spelen en uitvoeren.
  Vorig jaar ging dat tot de rust heel goed, toen kreeg PSV een onterechte vrije trap op het middenveld vlak voor rust en het werd pardoes 1-0. Na de rust liep PSV nog verder uit.
  nu hopen op een snelle goal van VVV en PSV dat moet gaan forceren..wie weet wat er dan allemaal kan….

 3. Geelzwart

  Normaal vul je een eentje in bij de toto, dus VVV kan vrij uit voetballen. Hoe langer ze in de wedstrijd blijven, hoe gekker het kan gaan lopen. VVV hoeft het spel niet te maken, dus zal wel naar achteren voetballen en hopen op een snelle uitbraak.

 4. jurgen

  Lars Unnerstall moet komende wedstrijd in Eindhoven niet te positief opvallen, want anders zijn we hem in de winterstop al kwijt aan PSV, na het mindere optreden van Jeroen Zoet tegen Inter in de CL.

 5. Nard

  Eigen spel spelen zoals tegen De Graafschap en NAC. En starten zonder Mlapa in de spits. En hopen dat PSV de vorm niet heeft….Mss hebben wij het geluk weer eens aan onze kant. HUP HUP HUP VVV

 6. Godfried

  dit wordt een lastige pot natuurlijk. lekker je eigen spel spelen. je hebt niets te verliezen. laatpsv het spel maar maken. zorg dat de twee backs van hun dekking hebben en zorg dat het centrum van hun moet opbouwen. laat daarbij Hendriks maar wat meer vrij. de spelers zonder techniek en snelheid moeten we aan de bal zien te krijgen. wat vooral belangrijk is dat er geen ruimte achter onze verdediging ligt. p-0 is meer dan genoeg deze keer. succes mannen.

Leave a Reply