VVV Praot: RKC Waalwijk uit

Komende zaterdag staat de belangirjke wedstrijd tegen RKC Waalwijk op het programma. De uitwedstrijd bij RKC is erg belangrijk voor de Venlonaren op de ranglijst en eigenlijk een must win wedstrijd.

Wat denken jullie dat het gaat worden? Wie moet er spelen? Laat het ons weten in de reacties!

16 Responses

 1. RuiverCity

  RKC heeft vandaag weer een speler gehaald. Bij VVV is het akelig stil. Met deze selectie kom je er niet.
  Simon Janssen zou ik zaterdag niet opstellen. Liever Neudecker omdat ik een fysieke strijd verwacht en Neudecker meer ervaring heeft. Van Ooijen voor de vrije trappen en individuele actie. Cattermole of Post (blessure?).
  Tevens Wright omdat hij in uitwedstrijden beter speelt dan thuis en dreigender is dan Sinclair.

  Kirschbaum
  Pachonik-Röseler-Kum-R. Janssen
  Post/Cattermole-Neudecker-Van Ooijen
  Opoku
  Darfalou-Wright

  Wordt het niet eens tijd dat het contract van Röseler verlengd wordt?

 2. chretien

  RKC moet meer nog dan VVV perse winnen. Verliezen is voor hen dodelijk. Zij zullen niet massaal aanvallen, omdat ze weten dat dat dodelijk is tegen dit VVV. Ze zullen proberen bij het VVV doel een vrije trap uit te lokken. Met gevolg dat Leemans, het enige waar hij echt wel goed in is, te doen. Op goal schieten. Opgepast dus, geen onnodige vrije trappen uitlokken!
  Natuurlijk zou ik zelfs dat ene puntje tegen PSV willen weggeven in ruil voor niet verliezen van RKC. Dat ene puntje is namelijk veel meer waard. Stiekem hoop ik op een 3 punter.
  De opstelling laat ik graag over aan de wijze mannen…. als ze spelen met de inzet van afgelopen zaterdag, ja dan worden het 3 punten.
  FORZA VVV!

  1. Je doet Leemans nu te kort, hij is niet alleen gevaarlijk bij vrije trappen, maar door zijn geweldige traptechniek zijn zijn scherp aangesneden corners ook nog eens levensgevaarlijk! Ik denk dat als je hem fysiek flink aanpakt (Post, Cattermole) hij niet lekker in de wedstrijd komt, en dat is de juiste aanpak lijkt mij…

 3. Hup VVV!

  Ik denk dat VVV weer gaat inzakken en het spel aan RKC laat, om vervolgens uit de counter/ fouten toe te slaan. Door de ruimtes achterin klein te maken wordt het voor RKC moeilijk om kansen te creëren (zag je ook tegen ADO). Ik denk echt dat we hier kunnen gaan winnen, 1-2!
  90 minuten alles geven voor elkaar en dat moet dat zeker goed gaan komen, ongeacht wie er spelen! Samen als team strijden!

  Hup VVV!

 4. Luis Erique

  Als je van RKC niet wint, dan hoor je er ook gewoon uit te vliegen. Dus aanpakken die zooi en 3 punten bijschrijven. Kun je eindelijk weer omhoog kijken. Ik ga er gewoon van uit.

 5. De Realist

  Als we vanavond niet winnen hoor je eruit te vliegen is wel heel erg kort door de bocht. Het zal een lastige wedstrijd worden en het belangrijkste is dat we niet verliezen. Natuurlijk zou een overwinning super zijn, maar een gelijk spelletje zou ook niet dramatisch zijn denk ik. De druk voor RKC zal nog hoger zijn dan voor VVV. Als RKC vanavond thuis niet wint van een team dat net boven hun staat, van wie kunnen ze dan wel thuis winnen ? We zullen het zien, we hopen maar op een driepunter van VVV en de wereld ziet er weer heel anders uit. Come on Venlo !!!

 6. Koelie

  Prima vanavond niet winnen, maar dan moet je van de resterende 14 wedstrijden er wel nog minimaal 6 winnen.

  FCU thuis
  SCH uit
  HER thuis x
  FCG uit
  FOR thuis x
  FCE uit x
  AZ thuis
  PEC uit
  WII thuis x
  FEY uit
  FCT uit
  ADO thuis x
  Aja uit kampioensfeest verpesten x
  SPA thuis x

  Makkie.

Leave a Reply