VVV-Venlo

VVV Praot: SC Heerenveen thuis

Treuren kunnen we altijd nog, maar volgend weekend speelt tegen SC Heerenveen thuis in Stadion de Koel. De Friezen zijn wellicht een goede tegenstander voor VVV-Venlo om mogelijk weer drie punten toe te voegen aan het totaal.

Hoe zal VVV-Venlo gaan spelen in deze wedstrijd? Welke tactiek moet men hanteren? Laat het ons weten in de reacties!31 Responses

 1. jurgen

  Lekker laten inzakken, laat ze het spel maar maken, de counter van hun is erg gevaarlijk met die snelle gasten voorin, maar hopen op een copi van Groningen. Serdar is de scheids, dat is een thuisfluiter alleen voor de top 3, dat voordeel vervalt dus voor VVV, het rendement moet weer hoog zijn, wil je de 3 punten pakken. Maar hopen dat VVV wederom de nodige mazzel heeft, want ze hadden ook heel anders op de ranglijst kunnen staan.

 2. chretien

  Laten we, zo lang we het lek niet hebben gevonden, maar de bus parkeren. Accent in ieder geval op een goede verdediging. Desnnods 5 man. We moeten punten halen. Voorhoede met 2 snelle jongens. Dus geen Soriano. Deze alleen opstellen als VVV aanvallend, met druk naar voren, dus ook met linker en rechter aanvaller speelt. FORZA VVV!

 3. Hup VVV!

  Ben benieuwd naar deze wedstrijd. Groningen en Heerenveen ontlopen elkaar niet veel, dus wie weet kunnen we weer punt(en) pakken.
  Ik hoop dat er een aantal wisselingen doorgevoerd gaan worden in de opstelling t.o.v. die van afgelopen week.

  Hup VVV!

 4. Meuske

  Zie geen zekerheidjes in het veld staan behalve de keeper maar de rest geen touw aan vast te knopen wat ze iedere week aan het doen zijn en laten zien! Mijn voorspelling billen knijpen van begin tot eind en hopen op een doelpunt meer de de tegenstander! Ik vraag me af wat er op het trainingsveld gebeurt de hele week?? Wil niet negatief zijn maar kan iemand mij iets positiefs vertellen over de laatste wedstrijden?

 5. pierre

  Vorige week waren de grootste problemen in het team: linksachter – linkercentrale verdediger – centrale middenvelder – rechtsbuiten.
  Als centrale middenvelder (10) moet gewoon Neudecker in het team staan. De verdedigende taken moeten door andere spelers overgenomen worden, zodat hij maximaal de aanval kan ondersteunen. Soriano laten staan en verder met enkele posities schuiven
  Mijn opstelling zou zijn:
  Kirschbaum
  Pachonik- Roseler-Post- Janssen
  Cattermole-Neudecker -linthorst
  Sintclair- Soriano-Yeboah

  Dit lijkt mij op dit moment het sterkste team .
  Verder vind ik dat van Bruggen veel te snel is afgeschreven door VVV.
  Hij kan op diverse posities in dit elftal spelen.
  Ik hoop dat men deze keer niet zo laks en slap begint als in de voorgaande wedstrijden.
  Zonder maximale inzet kan VVV van elk team verliezen.

  1. chretien

   Ik vind jouw opstelling \o gek nog niet. Hoewel ik me toch een beetje afvraag hoe goed Post verdedigt in het centrum van de achterhoede? Enne, ik vind van Bruggen ook goed genoeg voor onze 16-man selectie, maar jij stelt hem niet op. Dus?

   1. pierre

    Beste Chretien,
    Ik kan maar 11 spelers opstellen.
    Als van Bruggen op de linkerflank zou kunnen voetballen zou ik hem daar opstellen.

 6. RuiverCity

  VVV moet er morgen voor zorgen dat de vleugels van Heerenveen lam worden gelegd Vooral die Van Bergen zal een hele klus worden aan de linkerkant.
  Verder zou ik langzamerhand eens naar een vaste elf gaan toewerken.

  Kirschbaum
  Pachonik – Van Bruggen – Röseler – Janssen
  Post Cattermole
  Linthorst Neudecker
  Yeboah Sinclair

  Dus een 4-2-2-2 systeem waarbij ik Van Ooijen ook graag een plek zou geven maar de snelheid voorin even belangrijker is.
  Kum wegens te veel domme fouten op de reservebank. Van Bruggen is opbouwend niet zo sterk maar laten we eerst eens de nul proberen vast te houden.

  1. Koelie

   Maaskant heeft al gezegd dat hij opnieuw Post en Cattermole op het middenveld samen gaat zetten. Lijkt me prima om het dan op deze manier te doen soort ruit, waarin Post punt naar achteren speelt en Linthorst (kan ook Van Ooijen zijn) en Cattermole in het midden spelen en Neudecker met de punt naar voren.
   Misschien kan Pachonik wel centraal spelen en Dekker op rechts. Keuzes genoeg.

 7. Meuske

  Er moet gewoon een vast patroon en duidelijkheid komen het is nu los zand en geen touw aan vast te knopen!! Duidelijke afspraken moeten er gemaakt worden en wie verzaakt volgende week bankje warm houden! Het is al gezegd dit VVV moet nu even knokken voor de punten tot dat er een duidelijke lijn in het spel komt en dat is Maaskant zijn taak om er een eenheid van te smeden en het beste in de jongens naar boven te halen!!

 8. De Koel

  Maakt niet uit wie je opstelt, probleem is dat dit team te weinig vertrouwen heeft. Daardoor kiezen ze steeds voor balletje terug of balletje breed. Pas als ze met lef naar voren gaan spelen gaat het wat worden. Dan zul je ook zien dat Soriano een prima spits is.

  1. chretien

   Heerenveen was slecht, geen lijn te bekennen. Het was dramatisch. Wij waren nog iets slechter. Wright, Soriano, Yeboha en Sinclair? Spelers die elkaar niet zien staan, weten ze van elkaar dat ze bij hetzelfde team spelen? Ik begrijp niet waarom Wright de penalty moest nemen. Geen afspraken gemaakt door Maaskant? Van Oyen geblesseerd?

 9. Godfried

  nu werden in het begin van het seizoen een bos veren bij Stan in de reet geduwd. maar dit was wellicht te voorbarig. een aantal hebben echt geen eredivisie niveau. veel goede wil. maar geen techniek, creativiteit of kunde.

 10. kaalneetje

  Wat een wanprestatie. Ik kan er echt geen een meer aanwijzen die een beetje niveau haalt. Wright is echt een aanfluiting. En de rest volgt langzaam in zijn kielzog.

 11. De Koel

  En die Maaskant vertelt iedere week dat het op de training steeds beter gaat. Op het veld is daar helaas niets van te merken. Geen vaste patronen, geen plan. Iedere week weer een andere voorhoede. Gaat ‘m niet worden zo. Ik betwijfel of Maaskant dit nog kan omdraaien.

 12. Je zou bijna zeggen dat je het Maaskant moeilijk kwalijk kunt nemen als je het met deze groep 2e divisie spelers moet doen maar zolang je die Wright blijft opstellen dan geef je toch zelf aan geen enkel verstand van voetbal te hebben want die gast zou zelfs bij Venlose Boys nog op de bank zitten. Op deze manier komen de derby’s vanzelf weer heel snel in beeld en dan bedoel ik niet die tegen fortuna.

 13. De Koel

  Wright hoort op de tribune thuis, heb ik vorige week ook al gezegd. Geen teamplayer, is alleen maar uit op eigen succes. En dan ook nog een uitermate belangrijke penalty missen.

 14. Kraai

  Ik heb een maand geleden al gezegd dat Yeboah als toen nog nieuwe aankoop niet slechter kon zijn dan Wright maar toen kreeg ik nog een hoop commentaar op mijn opmerking. …denk dat het nu wel duidelijk is na deze nieuwe wanprestatie.

Leave a Reply