17 Responses

 1. robbaan

  3 punten zou geweldig zijn!
  Heereveen overbluffen, door vol op de aanval te starten!
  Hopelijk met Penny Mlapa in de spits, met een 2-0 voorsprong gaan rusten en na de thee de wedstrijd controleren!

 2. Godfried

  Van dit Heerenveen kunnen best punten worden afgesnoept. Het staat of valt bij de instelling van de jongens. Spelen ze zoals eerste helft tegen Utrecht, dan ligt verlies voor de hand. Maar weten ze eenzelfde werkethos op de mat te leggen als in de tweede helft tegen Utrecht, dan ben ik ervan overtuigd dat de drie punten in Venlo blijven.

  Sowieso denk ik dat wanneer het VVV lukt om 90 minuten geconcentreerd te spelen en vol inzet, er heel weinig teams zijn die ze op de knieën gaan krijgen. Helemaal als ze er nog in slagen een snelle buitenspeler vast te leggen.

  Zou geen overbodige luxe zijn. Ook met het oog op de breedte van de selectie. Onze directe concurrenten hebben zich vandaag trouwens aardig weten te versterken. Ado met Trupé en Necid en Fortuna met José Rodríguez.

  (waar halen die trouwens het geld vandaan, dat Fortuna? Dit is al hun 17e versterking deze zomer!)

  1. marcel

   met Gün als private investeerder werden daar vorig jaar in de juup al salarissen betaald van 2ton. Allemaal mooie en geromantiseerd de wederopstanding van Fortuna vorig jaar. en niets ten nadele van hun knappe promotie, echter het is wel tot stand gekomen met harde cash. Ook nu (lees bijvoorbeeld de VI jaargids), een van de lagere begrotingen, maar ook daar werd al verwacht dat er meer mogelijk zou zijn dan de begroting zou doen vermoeden.

 3. kenfen

  Verdedigend laat Heerenveen veel steken vallen. Daarnaast is het een nog niet ingespeeld team. Dat biedt perspectief voor onze voorwaartsen. Moet er wel gescoord worden. Luc, aan de bak jong

 4. Animal

  idd verdedigend maakt Heerenveen tot nog geen grootse indruk en liggen er mogelijkheden. ze hebben een aardige aanval maar de verdediging van VVV staat als een huis. VVV kan deze pot winnen met de juiste instelling en voetvval van de 2e helft afgelopen zondag

 5. RuiverCity

  Seuntjens zal door Steijn niet uit de basis worden gehaald. Dat zou betekenen als Mlapa in de spits komt Seuntjens naar het middenveld moet. Maar wie haal je daar dan weg? Susic/Van Ooijen, Post en Rutten doen het daar goed. Ik verwacht eerlijk gezegd dat Grot wel eens het kind van de rekening gaat worden. Al zou ik persoonlijk eerder voor Grot kiezen dan voor Samuelsen.

  Ik verwacht een 4, 3, 1, 2 opstelling

  Unnerstall
  Kun, Röseler, Promes, Janssen
  Rutten, Post en Susic
  Seuntjens
  Mlapa en Samuelsen/Grot.

 6. chretien

  Pakken we een puntje bij FC Utrecht, zien we hier op de site meteen weer fans die denken dat we zo maar even gaan winnen van sc Heerenveen. Voorbarig! Als zij een slechte en wij een goede dag hebben, dan maken we een kans op een puntje, misschien zelfs alle drie. We zullen het gaan zien. FORZA VVV!

  1. Godfried

   Voorbarig? No Shit Sherlock! de wedstrijd moet nog gespeeld worden.

   Maar mensen mogen blijkbaar geen vertrouwen hebben in het team. Kijkende naar de eerste 3 wedstrijden van VVV en de eerste 3 van Heerenveen is het toch goed mogelijk dat VVV punten weet te pakken. Liever dat, dan negatief geblehr.

 7. kenfen

  Ik denk niet dat mlapa in de basis start en gezien het goede optreden van opoku zou die best eens gaan kunnen starten. Seuntjes blijft sowieso staan gezien zijn goede optreden tegen Ajax én Utrecht. Susic lijkt me ook een zekerheid en dan zou ik voor samuelson kiezen. Ik zou v poten op het midden zetten en Rutten terug op rechts ipv kum tja en dan winnen we gewoon als we meer goals maken als de tegenstander

  1. Altvenlonaer

   Die buitenspeler is er voor zaterdag. En de technische staf zal voor de beste optie gaan als er 3 namen op het lijstje staan. Blijkbaar is er nog een speler die ze beter achten als Joosten. We zullen zien. Voor zaterdag wordt er toch nog niet gebald dus maak je niet druk

   1. chretien

    Joosten is blijkbaar bij FC Utrecht al afgeschreven of uitgespeeld, getuige het feit dat Utrecht in Frankrijk naar aanvallende speler aan het zoeken is. Als zij hem niet goed genoeg vinden, dan wij toch ook niet? Geen easy job de juiste speler voor ons te vinden. Stan, sterkte!

  2. lucien1978

   Grot is anders behoorlijk snel.

   Het zou mooi zijn om een extra buitenspeler toe te voegen maar nu ook weer niet noodzakelijk.

   Ik denk overigens dat Susic of Kum kind van de rekening wordt. Als Mlapa in de basis komt komt Seuntjes op de plek van susic of rutten weer rechtsback.

   Ik zou hiervoor gaan.

   UNNERSTALL
   RUTTEN PROMES ROSELER JANSSEN
   SEUNTJENS POST SUSIC
   SAMUELSEN MLAPA GROT

   ondanks dat Kum prima heeft gepresteerd.

   Op de bank heb je nog voldoende kwaliteit om het een en ander om te zetten. Alleen dus iemand halen die meteen basis staat en beter is dan de basis 11

Leave a Reply