Röseler

VVV Praot: SC Heerenveen uit

VVV-Venlo is nog ongeslagen in 2020. Met 5 punten uit de eerste 3 wedstrijden doet het VVV-Venlo het best prima, maar ook de concurrenten halen punten en daarom moet VVV-venlo blijven presteren.

Aankomende wedstrijd is in Friesland, SC Heerenveen de tegenstander van de Venlonaren en wij zijn dan ook benieuwd naar hoe de ploeg zich zal laten zien op zaterdag.

Data van Wyscout
Data van Wyscout

Hoe zal VVV-Venlo het gaan doen in Friesland? Wie moet er spelen? Laat het ons weten in de reacties.

13 Responses

 1. jurgen

  Daar bij Heerenveen loopt het niet lekker, ik zeg compact spelen en laat hun het maar doen. Let op Van Bergen en die onvoorspelbare Ejuke, kun je deze beide neutraliseren en VVV durft zelf op de juiste momenten te voetballen, is van alles mogelijk. De aanvallers moeten niet zelfzuchtig zijn, gun het elkaar !!! Krijgt Kum weer zo’n kopkans als tegen Utrecht, moet die komend weekend gewoon in het mandje. Zit het goed met het rendement van de kansen, die je ook daar gaat krijgen, is van alles mogelijk.

  1. chretien

   Helemaal mee eens: Let op Van Bergen en die onvoorspelbare Ejuke, kun je deze beide neutraliseren en VVV durft zelf op de juiste momenten te voetballen, is van alles mogelijk. FORZA VVV !
   Bovendien, ik heb 3x teruggekeken, tegen Utrecht hebben wij meer doelrijpe kansen gehad dan zij… ga er voor…

 2. Ik lees net op de site van VI dat volgens de statistieken dit kalenderjaar Darfalou na Tadic en v.d. Beek van Ajax de meeste balcontacten in het strafschopgebied van de tegenstander heeft gehad. Dat is toch wel op zijn minst opvallend te noemen en laat zien hoe actief hij deelneemt aan het spel op de plek waar een spits dat hoort te doen.
  Een grote vooruitgang t.o.v. onze vorige spits denk ik zo…

  1. jurgen

   Klopt, krijgen nu te maken met hun Poolse reserve keeper, die speelde afgelopen weekend ook al, volgens mij. Het zal me benieuwen of aanwinst Roy speelminuten krijgt.

 3. jurgen

  Even wat anders; kijk net naar Heracles-Fortuna, zie in deze wedstrijd 2 pingels genomen worden, hoefde me niet echt te concentreren wat betreft het te vroeg inlopen van spelers, wat een WILLEKEURIG.
  Mocht Fortuna degraderen, effe die Diemers ophalen.

 4. RuiverCity

  VVV had Diemers al bij de Graafschap kunnen ophalen, net als Veerman bij Volendam trouwens. Maar ja als je geen scouting in de KKD hebt dat loop je zulke spelers mis. Die komt nu echt niet meer. Laten we er eerst eens voor zorgen dat we zelf niet degraderen. Is al een hele klus lijkt me.

Leave a Reply