VVV-Venlo

VVV-Venlo Praot: Vitesse thuis

De interlands zijn weer voorbij en dat kan maar een ding betekenen: VVV-Venlo speelt weer een competitiewedstrijd! Deze zal VVV-Venlo thuis spelen tegen Vitesse en dat zal wederom een lastige pot worden.

Wat vinden jullie van de afgelopen wedstrijd tegen PSV? Moet VVV-Venlo zo spelen of juist anders? Wie moet er in de basis staan? Laat het ons weten!

16 Responses

 1. De Realist

  Ik zeg 1-1 Hopelijk trekken ze het bij vlagen goede spel tegen PSV door tegen Vitesse. Vitesse is een goede ploeg, maar Vitesse is ook de ploeg waar VVV de laatste jaren de nodige punten tegen heeft gehaald en VVV dus wel ligt op één of andere manier. Als één blok achter VVV en achter Maaskantje. Geef deze man nog even krediet en oordeel pas rond Kerstmis. Come on Venlo !

  1. Henricus

   Helemaal met je eens Realist! Geef Maaskant nog wat krediet. Ondanks verlies tegen PSV positieve zaken in spel vvv gezien. Nu tegen Vitesse de goede lijn doortrekken.

 2. chretien

  Tegen PSV speelden we lang goed mee. Toen zij een tandje bijzetten, was het helaas over en uit. Geen schande om uit bij PSV te verliezen. Daardoor degraderen we niet. Op naar thuis tegen Vitesse. Ik teken voor een gelijkspel. Wij met zijn allen onvoorwaardelijk achter het team? Dat kleine beetje extra kan veel, heel veel opleveren. FORZA VVV!

 3. twiggy11

  Tegen PSV was het spel niet slecht de eerste helft.
  Daarom met dezelfde elf beginnen.
  Gelijk spel tegen Vitesse zou niet verkeerd zijn Winnen is natuurlijk beter .
  2-2.

 4. Hup VVV!

  Gaat een hele zware wedstrijd worden, ik zou dezelfde tactiek en opstelling aanhouden als tegen PSV. Vanuit hier bekijken wat er mogelijk is. Vastigheid en vertrouwen is wat deze ploeg momenteel nodig is.

  Ik kijk ook vast even vooruit, volgende week: Fortuna – VVV. Dit gaat echt een hele belangrijke wedstrijd worden. Wat zou het mooi zijn als we hier met een vol uitvak onze mannen kunnen steunen. Met de bus of eigen auto, allemaal naar Sittard!

  Hup VVV!

 5. Venske

  Jan Seelen overleden !!!!!! Eén van de weinige internationals die VVV heeft voortgebracht….Hij speelde ook voor Vitesse…Tot nu toe, helaas geen aandacht voor hem vanuit VVV ( op een advertentie, in de Limburger, van Oud VVV na) en helaas ook niet op, Venlonaren. Morgenavond een ideale kans om hem te gedenken.
  Gaan we zo om met onze helden uit het verleden???

  1. Grad

   Nou Venske jouw reactie is wel wat overdreven, want zoveel heeft hij niet betekend voor VVV. Hij was maar 2 seizoenen (1956/1957 en 1957/1958) speler van VVV en heeft in totaal maar 21 wedstrijden (seizoen 1957/1958) voor VVV gespeeld. Daarna 3 seizoenen Ajax en 4 seizoenen Vitesse. En als international heeft hij maar 1 wedstrijd gespeeld en dat was in het B-elftal (toen jong oranje onder -19)
   Meest bekende wapenfeit is de snelste hattrick ( in 2 min.!!) als speler van Ajax.
   Al op 26 jarige leeftijd stopte hij , als speler van Vitesse (toen 2e divisie) abruut met profvoetbal, om te kiezen voor zijn baan als gymleraar.

  2. allemaoldnbergop

   Venlonaren.net is veranderd en zoals een aantal weken geleden al is aangegeven, hebben we simpelweg minder tijd en liggen de prioriteiten anders. Neemt niet weg dat als je graag iets op de website ziet verschijnen je altijd een e-mail kan sturen met datgene dat je graag ziet en dan kunnen we het wellicht plaatsen. We zijn immers maar met een klein team en als we dit soort berichten blijven najagen, dan gaat er heel veel tijd inzitten. Wij doen dit ook naast onze studie/werk, dus vergeef ons als wij keuzes moeten maken die minder goed vallen.

 6. RuiverCity

  Vitesse heeft een prima ploeg. Toch hebben zij ook mindere dagen. Het is te hopen dat Maaskant de afgelopen twee weken de start goed heeft geëvalueerd en eindelijk eens tot een vast elftal komt dat vertrouwen krijgt.
  De punten moeten toch gaan komen want als je eenmaal onderin hangt, kom je er bijna niet meer weg.

 7. Hup VVV!

  Neudecker speelt morgen ipv de nog geblesseerde Linthorst. Ben benieuwd hoe hij zich voelt op de nummer 10 positie en of hij eindelijk zijn kans gaat pakken bij VVV. Verder dezelfde mannen als tegen PSV.

  Hup VVV!

  1. marcel

   vooralsnog (en wellicht dan op een verkeerde positie), niet de indruk kunnen maken die hij in de voorbereiding liet zien. in de wedstrijden tegen groningen en heerenveen, vooral grossieren in fouten rondom het eigen strafschopgebied. Dus ben benieuwd of dit zijn positie is, en wat hij daar kan brengen voor het elftal.

 8. Luis Erique

  Zonder linthorst zou ik gaan ballen met soriano diep, neudecker er kort achter en yeboah en sinclair als buitenste middenvelders, dan kan neudecker ze wegsteken en counteren maar

 9. Godfried

  zeer goede eerste helft gezien. helaas hebben we niemand die kan scoren en niet iemand die ballen tegen houdt.

  en dan ga je niet veel wedstrijden winnen ben ik bang…

  volgende week moéten er 3 punten worden gepakt. anders speel je de rest van het seizoen met lood in de schoenen en in de degradatiezone.

  1. YowVVV

   Ongeloof, trots op vvv, chapeau voor de wedstrijdinstelling, volgende week weer zo beginnen, want 100% kansen blijf je niet missen. Weg met dat betonvoetbal, met dit materiaal kun je iedere week je tegenstander naar achteren drukken en tja en hoeveel punten hadden we gehad als Mlapa niet was verkocht, maar goed, jaarlijks zo’n transfer hebben we ook nodig. Forza Venlo, applaus

Leave a Reply