VVV-Venlo

VVV Praot: Vitesse thuis

Hoe zal VVV-Venlo het gaan doen tegen Vitesse? In welke formatie moet er worden gespeeld? Wie gaat er winnen? Kortom: Wat denken jullie? Laat het ons weten in de comments!

7 Responses

 1. Hup VVV!

  Gewoon in de sterkst mogelijke opstelling beginnen. Hopelijk kunnen we dit mooie seizoen op een passende wijze afsluiten. Al heeft Vitesse wel veel meer kwaliteit, dus ook met een nederlaag moet rekening gehouden worden.
  Hopen op een mooi afscheid van de vertrekkende spelers! Een publiekswissel zou ik Unnerstall wel gunnen, ergens rond de 85e minuut.

 2. supportertje

  Hoop dat ze het op kunnen brengen om helemaal los te gaan tegen Vitesse. Zou een pracht van afsluiting zijn dit seizoen. Volgend jaar weer Eredivisie, en dat hebben ze knap gedaan. Nu zichzelf belonen met een wedstrijd die Vitesse zich lang mag heugen, en dan niet in het voordeel van Vitesse natuurlijk. Ik heb er zin in morgenavond, en hoop op een goed gevulde Koel waar de mensen direct achter hun team gaan staan en ze de beloning geeft die ze verdienen. En mensen loop nu eens niet direct naar de uitgang, maar zorg er voor dat we op een goede manier onze spelers bedanken. Het sta op voor VVV mag rustig klinken na het laatste fluitsignaal.

 3. Godfried

  Ben benieuwd of Vitesse op volle oorlogssterkte komt of dat ze toch met het oog op de play-offs rustig aan willen doen. Die wedstrijd 3 dagen later is natuurlijk veel belangrijker voor hun.

  Hoop op een fris aanvallend VVV dat de supporters nog één keer op de banken weet te krijgen. Niets te verliezen. Succes en alvast bedankt jongens!

 4. chretien

  Inderdaad kan het zo zijn dat Vitesse spelers spaart voor de nacompetitie. Zou moou zijn, maar vooral niet dromen., Vitesse heeft een veel duurdere selectie. FORZA VVV!

Leave a Reply