VVV-Venlo

VVV Praot: Vitesse uit

De laatste wedstrijd van 2019 is aangebroken en wij zullen in Arnhem aantreden tegen Vitesse. Een sterk optreden zal nodig zijn om drie punten te kunnen pakken in de Gelredome.

Hoe moeten we gaan spelen? Welke spelers moet gaan spelen? Laat het ons weten in de reacties!

48 Responses

  1. jurgen

   VVV staat helaas laag op de ranglijst, nu ga je tegenstanders krijgen die incidenteel met een mindere wedstrijd instelling een wedstrijd aanvangen tegen VVV (appeltje eitje, doen we wel effe). Wanneer de kans zich voordoet, genadeloos toeslaan, dit soort bonuspunten heb je nodig. Wie zich nogmaals schuldig maakt aan een 1e helft (wedstrijd instelling) als tegen PEC, is exit tm feb 2020.
   Mooi dat Jay weer bij VVV is, kan hij de nieuwe trainer wegwijs maken en het nodige influisteren.
   Verliezen kan morgen, maar gebrek aan inzet is absoluut onacceptabel.

 1. Gerardus

  Een overwinning zou zeer welkom zijn uiteraard. Alleen blijft Vitesse een betere ploeg dan VVV. Maar met een beetje geluk en veel inzet moet er wel iets inzitten.

 2. RuiverCity

  Hoe kun je met Soriano en Opoku in een uitwedstrijd beginnen??? Totaal geen diepgang en loopvermogen. Op het middenveld worden ze compleet overlopen….. Is tegenhouden, bal naar voren schoppen en het begint weer opnieuw.

 3. Wij zeggen het al vaak op deze site, maar ik hoop dat deze trainers nu ook inzien dat Soriano in de spits in een uitwedstrijd als tegen Vitesse totaal geen optie is. Twee snelle spitsen is de enige remedie, maar dan moeten ze ook wel scoren natuurlijk…

  1. clubman

   Linssen is anderhalve meter en scoort met het hoofd terwijl hij omringd is door boomlange VVV-spelers en de bal heel lang onderweg is. De wil en overtuiging om duels te winnen is er totaal niet. Ze vinden het allemaal wel goed lijkt het. Werk aan de winkel in de winterstop!

   1. Als de scheidsrechter en VAR goed opgelet hadden , hadden ze geconstateerd dat Linssen een duidelijke overtreding maakte…

   2. Koelie

    Ja dat sloeg nergens op. Maar ja Siemen Mulder die kan niet fluiten.
    Als een Mlapa die bal zo erin gekopt had, hadden ze die dan ook goedgekeurd? Tuurlijk niet. Scheidsjes en VAR hebben we niet mee dit seizoen. Dat is pech, maar team doet het zelf.

 4. aoje

  De Koning zal wel genoeg hebben gezien.
  Voor mij vooral de voorhoede vervangen. Geen snelheid, creativiteit, scorend vermogen en daadkracht.
  Wright, Soriano, Sinclair, Opoku,….ik zou andere spelers proberen te krijgen.
  Geld zal wel ontbreken, dus zal tot mei een martelgang worden naar de Keukendivisie.

 5. De Koel

  We zijn de minst scorende ploeg met de meeste tegendoelpunten. Dat betekent normaal gesproken zekere degradatie. Dus VVV, ofwel de beurs trekken in de winterstop, of volgend seizoen weer terug in de KKD.

 6. mats

  Eensgezindheid hier. En terecht!
  Het is gewoon afschuwelijk om naar te kijken.

  Enige oplossing is minimaal 6 nieuwe spelers.
  En anders moeten we ons erbij leggen dat we volgend jaar KKD spelen.

 7. Meuske

  Wat unne sjit man!! Evalueren en gauw afscheid nemen van spelers die niets toevoegen en proberen nog wat talent in huis te halen en er de rest van het seizoen hopen dat andere het slechter gaan doen of kan dat niet?? Pfffffff

 8. beek

  Ik zie dit jaar een einde komen aan het leed dat eredivisie heet. Het voetbal is te vaak niet om aan te zien, vooral in uitwedstrijden. De 9 punten die onder Maaskant gehaald zijn, zijn alle 9 gestolen. Stel maar wat jeugd op.

 9. Conclusie is dat op dit moment alleen ADO Den Haag nog slechter speelt, maar er degraderen 2 clubs direct, dus er is werk aan de winkel…
  Ik heb wel het idee dat meer clubs in aanmerking komen voor de andere onderste plekken, dus het zal na de winterstop spannend worden. Maar ik denk nog steeds dat we niet kansloos zijn. Versterkingen zijn welkom, maar geen idee of dat haalbaar is. Ik denk zelf dat je met de juiste tactische keuzes, een dosis geluk en er 100% voor gaan (zoals Fortuna dat doet op dit moment) de nodige punten kunt halen. Ik had al eerder aangegeven dat de laatste 2 thuiswedstrijden tegen ADO en Sparta sowieso cruciaal gaan worden.
  Dus wat het programma betreft zit het in ieder geval niet tegen.

  1. mats

   Ja ik heb ook elke week die hoop. Maar Linthorst en VanOoijen zijn veel te zwak. Dat middenveld wordt elke keer weer overlopen. Er is geen enkele aanvoer vanaf het midden. VanOoijen kan nog geen bal vasthouden en als hij dan op de 16 de bal panklaar krijgt en uit kannibalen gaat ‘ie weer kappen en draaien. VanOoijen en Linthorst zijn totaal uit vorm en deze wedstrijden maken hun vertrouwen niet groter.
   Maar goed, stel dát we wel een middenveld zouden hebben dan gaat elke aanval verloren door die ……… wat zich aanvallers noemt.
   Dus zonder versterkingen volgend jaar KKD.

   1. Ik ben het wel eens met je opmerking over het middenveld.
    Linthorst is sinds hij zijn contract verlengd heeft geen schim meer van het grote talent dat ik zo bejubelde aan het begin van de competitie. Wat was ie goed uit bij Utrecht, dus hij kan het wel. Nog erg jong en onervaren en nu hopeloos uit vorm. En Van Ooijen, dat kappen en draaien dat nergens toe leidt, hij weet zelf ook dat hij functioneler moet voetballen, tenminste, dat heb ik m wel eens horen zeggen, maar waarom doet hij dat dan niet? Gebrek aan inzicht? onvermogen? Misschien dat Hans de Koning hem dat kan bijbrengen, andere coaches is het in ieder geval niet gelukt…

  2. Koelie

   Probleem is dat dit k*t team er niet 100% voor gaat. Dat hebben we onder Maaskant gezien en blijkbaar lukt het Jay ook niet ze voor elke wedstrijd klaar te stomen.
   Ook Post niet. Die werd me een partij te kakken gezet door Kenneth Perez tijdens de rust. Manmanman.
   Begin maar met Sinclair en Yeboah terug te sturen naar hun clubs. Linthorst mag ook lekker banken als Lee weer terug is.
   Contract ontbinden van Scheimann en Van Bruggen. Die komen toch niet meer aan spelen toe. Dan is het op de blote knieën bij clubs aan kloppen voor gratis huurspelers. Een linksback en twee aanvallers. Succes Stan.

   1. mats

    En het middenveld dan? Lee is zelfde type als Post. VanOoijen is volledig de weg kwijt. Juist op het middenveld moeten er twee mensen bij.

   2. Koelie

    Zet Lee en Post op het middenveld en geef een carte blanche aan een Neudecker (kan ook van Ooijen) om passjes te strooien. Wright op links, Opoku als spits en op rechts een nieuwe buitenspeler.
    Zet Van Dijck achterin ipv Kum. En iemand die snel is ipv Janssen. Klaar.

   3. mats

    Niet mee eens. Lee en Post zijn verdedigend. VanOoijen is alleen maar aan het kappen en aan het draaien schiet niet op. Nee, moeten twee (aanvallende) man bij daar op het middenveld. Er moetaamvoer komen naar de spitsen.

    Hoe slecht ik S, w, S en Y ook vind spelen.. ik wil het nog wel eens zien als er veel meer aanvoer is, en betere aansluiting en iemand die afvallende ballen ook meteen weer gevaarlijk in kan brengen.
    VanOoijen doet het niet, Linthorst kan het nog niet, en de rest is te zwak of verdedigende middenvelder. Serieus ik wil het nog weleens zien met twee fatsoendelijke (ervaren) aanvallende middenvelders.

 10. bear664

  Het is de laatste twee wedstrijden algehele malaise, niet alleen op het middenveld, niet alleen in de spits en in de verdediging … allemaal … stuk voor stuk …. inclusief Danny Post.
  In het interview na de wedstrijd gaf hij aan dat er tot de 27e minuut, het 1e doelpunt van Vitesse, niks aan de hand was …. stel je voor niks aan de hand … het was helemaal niks, noppes nada ! Algeheel verzaken.
  Dat komt ook niet meer goed … Jay heeft mazzel gehad zijn 1e twee wedstrijden, De Koning is te betreuren … dit is trekken aan een dood paard.
  Als er nog inzet en strijd zou zijn, heb ik ook met een verliesbeurt vrede, maar er is totaal geen bezieling ….
  Blijkbaar wil niemand zich in de kijker spelen bij het publiek of een eventuele toekomstige club … hier is sprake van een algehele wanprestatie.

 11. Goodie

  Het was gister inderdaad dramatisch. De echte vechtlust ontbrak wederom. Maar laten we als supporters ook eens naar ons zelf kijken aub.
  De dichtsbijzijnde uitwedstrijden hebben we er al op zitten. Gemiddeld namen we zo’n 150 man mee. 80 minder dan RKC en minder dan zo’n 7-8 clubs uit de KKD.

  1. mats

   Heb je helemaal gelijk in.
   Maar mij zakt ook de moed in de schoenen hoor als je zit te kijken naar spelers die nog geen bal vast kunnen houden. Waar sta je dan voor te juichen, te zingen of wat dan ook?
   We staan toch ook voor lul?

  2. RuiverCity

   Supporters zijn niet blind. Mensen kunnen genoeg andere dingen doen en kiezen dan voor het gezin, etc.. Ik kan het ook niet opbrengen om geld en tijd te steken in uitwedstrijden want als ze nog niet de moeite nemen om het gras op te eten dan….! Was niet alleen gisteren maar ook bij Heracles, Fortuna, Willem II, etc.

   1. Goodie

    Net zoals de spelers niet blind zijn. Ik kan me niet voorstellen dat ze zich, op een enkele wedstrijd na gesteund voelen. Vorig jaar was het ook al niet best. We kunnen nog veel leren van clubs als Nec, den Bosch en Mvv.

   2. Hup VVV!

    Denk dat er weinig spelers in de selectie zijn die zich hier ook maar iets van aantrekken. Op een Post, Roseler en Janssen na dan…

  1. mats

   Daar heb je ook gelijk in.

   Toch denk ik dat er aanvallende middenvelders bijmoeten.

   Op de lange termijn zijn Linthorst en Neudecker miaschien wel goed. Zeker met het oog op evt KKD. Maar VanOoijen heeftbtoch echt lang genoeg de tijd gehad. Die heeft gewoon de kwaliteiten niet. Helaas want op zich prima vent.

 12. twiggy11

  Linthorst heeft op moment de vorm niet Neudecker kan het niveau niet aan is te ligt voor de eredivisie als Lee en Danny opoku en vab Ooijen op het middenveld spelen en dan met twee spitsen gaat spelen zie ik het wel zitten na de winterstop maar een nieuwe spits is wel noodzakelijk .( veltwijk)

 13. Jammer dat je in de winterstop niet even een stuk of acht spelers kunt vervangen. Kirschbaum, Schäfer, Kum, Wright, Soriano, Sinclair, Dekker, Scheimann…vreselijk wat een niveau . Die gasten zouden zelfs bij Helmond Sport nog niet in de basis staan.

 14. Verdedigend spelen is prima en de linies kort op elkaar is ook niet verkeerd maar als betaald voetballers het niet voor elkaar krijgen om een bal over 3 meter bij elkaar in de poten te schuiven dan is daar geen enkele tactiek tegen opgewassen. Voorin kan niemand fatsoenlijk een bal vasthouden tot er aansluiting is vanaf het middenveld. En als ze zelf al eens hun succes opzoeken dan weet je dat bij alle voorhoede spelers dat de actie al gedoemd is om te mislukken nog voordat ze hem ingezet hebben. Na 65 minuten 0 kansen en 23% balbezit gisteren……. Daarnaast bestaat het team voor 90% uit spelers die het gras niet willen opvreten en dan sta je dus terecht op plek 16 en ben bang dat een plekje hoger er niet in zal zitten, enkel nog een plekje naar beneden.

 15. Zeker wete

  Ik heb dr lang neet zoevuul verstand van wie iedderein heey maar ut waas dieken bout. Ut waas werkelijk waardeloos. Zum kotzen zou de pruus zeggen. Ik haop dr d’r ein paar speulers snel oprotten zoedet we baetere kinne kaupe. As ik dr ein paar meug aanwieze dan wil ik bes effe komme. Maarmaarmaarmaar wat un stel lamzek (de gooije daorgelaote).

 16. Luis Erique

  Iedereen die roept dat VVV maar even wat spelers moet halen is ook een blind paard zonder enige realiteitszin. Als je geen geld hebt kun je niks kopen. Zo werkt t in t het bedrijfsleven, en het voetbal ook neem ik aan.

Leave a Reply