VVV-Venlo

VVV Praot: Vitesse uit

De komende zaterdag spelen we weer een uitwedstrijd in de Eredivisie. Dan gaan we op bezoek bij Vitesse in Arnhem. Hoe gaat VVV-Venlo het doen tegen Vitesse? Wie gaat er spelen? Wat zou je het liefste veranderd willen zien? Laat het ons weten in de comments!

5 Responses

 1. idderzienmeining

  Komend weekend de lastige uitwedstrijd tegen Vitesse … lastig omdat Vitesse de ene week ijzersterk speelt en de week erna ver terugvalt qua niveau ! Laten we – voordat we kijken naar onze eigen ploeg – vooral hopen op een sléchte dag van Vitesse. Nadeel voor VVV is dat we wederom een ploeg treffen nadat ze de wedstrijd ervóór een “wanprestatie” hebben geleverd …

  Dan over naar onze eigen ploeg en welke namen in mijn optiek mogen starten zaterdag. Dat zijn de volgende 11 namen:

  Unnerstall
  Rutten Promes en Röseler, Kum
  Seuntjens, Post, Susic
  Joosten, Mlapa, Grot

  Ondanks de reeks zwakkere wedstrijden van Jerold Promes zou ik tóch opteren voor ons vaste centrum achterin. Tot aan de wedstrijden tegen Heracles Almelo en Feyenoord kregen we amper goals tegen en toen was het ineens 8 keer raak. Natuurlijk was Promes bij een aantal tegendoelpunten in negatieve zin betrokken maar ik denk dat we óók als team kwetsbaarder waren door de afwezigheid van Post (2x) en Seuntjens (1x). Afgelopen weekend daarentegen heeft VVV weer “de nul” weten te behouden.

  Aangezien Seuntjens zondag alweer kon invallen en Post op de bank zat, ga ik er van uit dat die komend weekend fit zijn om te spelen en dan moéten deze jongens natuurlijk weer aan de aftrap staan. Ik moet wél zeggen dat ik Evert Linthorst een uitstekende indruk vond achterlaten en hij heeft me in positieve zin verrast ! Maar vooralsnog mag hij in de pikorde gewoon weer plaatsnemen op de bank.

  Voorin vind ik Opoku té weinig dreiging hebben vanaf de zijkant en zie ik daar echt graag een keer Joosten starten. Zaterdag zullen we veel op eigen helft spelen en in de omschakeling voetballen en dan den ik dat we dit beter met Joosten en Grot kunnen doen ?

  Nogmaals: mijn inziens hoeft Steijn niet veel te wijzigen aan de “vaste 11” en ben ik tevreden met die ene wijziging voorin !!

  1. chretien

   Ik kan me vinden in de opstelling en de argumentatie. Vitesse is de meest onbetrouwbare ploeg in de eredivisie. de ene week vegen ze een topper van de mat, de week erop verliezen ze van een mogelijke degradant. We gaan het zien, klein uurtje rijden. FORZA VVV!

 2. idderzienmeining

  Aanvulling

  Opoku heeft enkele malen de plek overgenomen van Mlapa en speelde als centrale aanvaller goed en dáár zag ik hem wel dreiging hebben richting goal. Door hem nu een keer te sparen en vanaf de bank te laten invallen (direct in de punt als vervanger van Mlapa) denk ik dat hij daar nóg meer kan uitrichten omdat hij normaal gesproken al veel meters gemaakt heeft als rechtsbuiten …

Leave a Reply