VVV praot: VVV-Telstar

De eerste wedstrijd van de tweede seizoenshelft en de laatste wedstrijd van 2023 staat morgen op de planning. Ditmaal tegenstander Telstar. Na de domper tegen nummer laatst Top Oss, dat hun doelpuntentotaal met maar liefst 20% opschroefde, heeft de ploeg nu kans op revanche. Helaas moeten we dit morgen doen zonder de routiniers Klaasen, Roel en Rutten. Wat denken jullie over morgen?

33 Responses

 1. beek

  Telstar heeft nog niet veel punten. Die kunnen we zeker wel een punt gunnen. Met Ajax in gedachten hoef je je dan nog niet te schamen.
  Wel jammer dat onze getalenteerde jongens met dergelijke prestaties misschien wel de deur uitlopen

  1. Oelie op zuid

   Meneer de Graaf is een eredivisie scheidsrechter. Deze meneer mag nooit meer op een veld rondlopen en een wedstrijd fluiten. Wat een kwal van een arrogante zakkewasser. Telstar mocht alles doen wat niks met voetballen heeft te maken. Kosidis werd geschopt en geslagen, vastgehouden etc. En kreeg een gele kaart omdat hij de scheids wees op die overtr

 2. marco5932

  Was niet super, maar wel verdiend gewonnen, de slechtse man op het veld was nie met die kaarten in zn zak. Geel voor een vvv speler die gewoon gefrustreed is op zich zelf , en effe uithaalt , niet eens naar de grens of scheids, maar een keeper van telstar die de bal het stadion uit trapt is dan toch ook geel. Maargoed , is dit echt een scheids die wel eens eredivisie fluit. Als ie zo fluit als vandaar heeft ie echt het verkeerfe beroep want hij kan er niks van.

 3. chretien

  De punten blijven in Venlo, prima, blij mee.

  Wat de scheidsrechter betreft, wat let VVV om een brief te schrijven aan de knvb dat “wij deze scheidsrechter nooit meer in Venlo willen zien.”

  Niks heb je, wie weet, krijgen we toch een positieve reactie…. Tja, het is VVV….

  Benieuwd naar het vervolg van de competitie. Wie weet.

  Allemaal Fijne Feestdagen, maar bovenal FORZA VVV!

 4. RuiverCity

  Wat speelde VVV ver onder de maat! De voorhoede heeft hele wedstrijd geen bal goed geraakt (uitzondering doelpunt Kaastrup). Ik begrijp niet dat De Boer zoveel krediet heeft bij velen hier. Deze keeper heeft VVV dit seizoen al de nodige punten gekost.

  Timber en Sedlacek eindelijk eens in de basis. Sedlacek redt het fysiek natuurlijk nooit, maar wat een inzet en power van hem!
  Doesburg had helemaal gelijk, maar om in één minuut twee gele kaarten te pakken is natuurlijk oliedom!

   1. Grad

    Helaas ook spelers op huurbasis kosten geld en dat is er niet, of er moeten spelers vertrekken.

   2. Noordsupporter

    We weten toch allemaal dat er weinig tot niets mogelijk is. Dan moeten we op dat gebied ook niets verwachten. Ik vind het voetbal beter dan vorig seizoen, maar er wordt te weinig gescoord en de goals worden geregeld te makkelijk weggegeven. Tussen plaats 4 en 14 zit 8 punten verschil. Wordt idd spannend of de playoffs gehaald worden. Bedenk wel dat het niveau van KKD steeds hoger wordt met al die in de recentelijke jaren gedegradeerde eredivisieploegen.

 5. supportertje

  Terugkijkend op de eerste helft van het seizoen, is de wedstrijd tegen Willem 2 een keerpunt geweest. We hadden op 3 punten van de koploper kunnen komen. Daarna is er echt een serie van behoorlijk mindere wedstrijden geweest, waar bij de goals die we tegen kregen erg makkelijk vielen. Verdedigend zit het nog niet echt goed in elkaar, en daar mag naar gekeken worden, omdat dit echt beter moet wil je mee doen in de eindstrijd voor de prijzen. Aanvallend doen we het nog niet zo slecht, echter Kosidis verkloot nog te veel kansen. Is wel redelijk balvast. Levi ontwikkeld zich goed en begint steeds meer op te duiken in gebied van de tegenstander voor de goal. En beter nog, scoren doet hij ook, en is belangrijk op het middenveld en in de aanval. Loopt vaak goed vrij. Al met al is het zo slecht nog niet, maar het moet beter uitgespeeld worden. Sneller de drive naar voren, en wat beter afspelen zodat er niet zo veel verloren gaat. Kijken wat de volgende helft brengt voor ons, hopelijk in ieder geval de playoffs.

 6. beek

  De wedstrijd was niet best. Het werd weer billenknijpen, zoals ook tegen Dordrecht. De bal wordt achterin net zolang teruggespeeld totdat hij naar de keeper moet. Die geeft dan een peer naar voren en de bal is negen van de tien keer voor de tegenstander. Je kunt beter proberen de bal meteen naar voren spelen, zelfs met de ogen dicht heb je meer kans.
  Durf toch wat meer!
  Ik dacht dat Kosidis op de weg omhoog was, maar dat stokt weer. Hij timed ook niet goed. Ik zou iemand anders als spits proberen: Smans of Verheijen. Berden is het toch ook niet. Hij lijdt teveel balverlies.

  1. beek

   Er waren er op deze site die het maar niets vonden dat we het met Smans moeten doen. Die wilden gegadigden natuurlijk zand in de ogen strooien.
   Ik ben niet alleen bang dat we Smans kwijtraken maar ook Simon. Daarom is de enige mogelijkheid om te investeren, liefst in bijvoorbeeld een goede spits. Dan hebben we kans op promotie en blijven ze misschien.
   Maar degene die wilde investeren is weg bij VVV.

   1. Frietei

    Interesse in Smans is nog niet dusdanig concreet dat hij op hele korte termijn vertrekt; speelt natuurlijk ook pas een rol sinds de zomer.

    Janssen MOET deze winter/zomer verkocht worden omdat hij uit zijn contract loopt volgend seizoen. Er wordt trouwens al een tijd voorzichtig aan hem getrokken: Sparta (Steijn) was zeer concreet maar koos uiteindelijk voor Meijers.

 7. Volgens diezelfde Transfermarkt is Sem Dirks ook 250.000 Euro waard. En Allouch 500.000. Dan zie ik toch liever die twee verkocht worden dan Smans. Maar ja, dan moet je natuurlijk wel een club vinden die zo gek is om die bedragen te betalen.

 8. chretien

  Alle drie, Smans, Jansen en Allouch meer waard dan Transfermarkt opgeeft . Zij zitten er vaker ver naast dan dat ze het redelijk goed schatten. Noot: Allouch is trouwens dom bezig. Zijn transferwaarde keldert enorm. Reken maar dat zijn negatieve houding tonnen kost.
  FORZA VVV!

  1. VenloVVV

   Ik las ergens dat er een afkoopsom van 500.000 in zijn contract staat. Weet niet zeker of dit klopt uiteraard. Maar in de zomer loopt hij gratis de deur uit. Evengoed jammer mocht dit uitkomen, de rust binnen VVV is Kruys😅

   1. Kruys is geen wereldtrainer anders zou hij onze trainer niet zijn, maar het is wel op dit moment de juiste man op de juiste plek. Brengt rust, heeft een duidelijk plan, haalt alles uit deze toch niet heel bijzondere selectie en heeft een aantal spelers beter gemaakt.

   2. Koelie

    Dat zouden wel meer trainers kunnen, behalve Hans de Koning en Ton Lokhoff natuurlijk.

 9. FC VVV03

  Leuk stuk over de gebroeders Linssen in de Limburger. Als Edwin voor de zomer zijn diploma zou halen zou ik hem wel een kans willen geven om hier voor het eerst op eigen benen te staan. En dan mag Bryan, die vaker aangegeven heeft het mooi te vinden om bij VVV af te sluiten voorin de ballen erin schieten.

Leave a Reply