VVV-Venlo

VVV Praot: VVV-Venlo – ADO Den Haag

Komende zondagmiddag spelen we na een interlandbreak weer een wedstrijd in de Eredivisie. We spelen thuis tegen ADO Den Haag en dat is op dit moment een directe concurrent. Wat denken jullie dat VVV gaat doen? Wie moet er starten? Welke formatie moeten we spelen? Laat het ons weten!

7 Responses

 1. chretien

  ADO houdt van een stevige pot voetbal, dus die gaan er flink tegenaan. Kan een mooie pot worden want onze jongens kunnen het ook. Wordt een mooie pot. Wie er moeten spelen? Laat Steijn en cs. dat regelen. Alleen niet enkele minuten voor het einde ingrijpen. Van mij mag de wedstrijd beginnen. FORZA VVV!

 2. robbaan

  Eindelijk weer eens op de ouderwetse zondagmiddag om half drie.
  Hopelijk inspireert het VVV, tot een prima pot voetbal!
  Gelijk het heft in de hand nemen en ADO voor de rust op 2-0 zetten.
  Wat betreft de opstelling, zal Steijn,zeker rekening moeten houden met de fysieke kracht van ADO.
  In ieder geval hopen op drie punten!

 3. Goodie

  Ik denk dat VVV en Ado gelijkwaardig zijn aan elkaar. Beide een fysiek sterke ploeg, 11 punten en gelijkwaardige programma hadden (waar wij het wellicht nog iets zwaarder hadden). Waar bij ons de doelpunten en assists vrij verdeelt zijn, komt het bij Ado voornamelijk van één speler. El Khayati is met 7 doelpunten 3 goals betrokken bij 10 vd 18 doelpunten voor Ado. Als Post hem weet uit te schakelen verwacht ik een overwinning voor ons VVV.

Leave a Reply