VVV Praot: VVV-Venlo – AZ

De komende zondag staat de wedstrijd tegen AZ op het programma. Voor de tweede keer dit sezoen, maar de eerste keer in de competitie. Hoe gaat VVV-Venlo het doen tegen AZ? Wie gaat er spelen? Wat zou je het liefste veranderd willen zien? Laat het ons weten in de comments!

 

 

7 Responses

 1. beek

  Ik hoop dat we eens een fatsoenlijk gespeelde wedstrijd mogen zien. Punten halen we wel, maar vraag niet hoe. De cijfers spreken voor zich: minste balbezit, grootste pass-onnauwkeurigheid, minste doelpunten gemaakt.

  1. Grad

   Hoezo de minste doelpunten gemaakt, past wel in je verhaal, maar klopt niet!: Er zijn nl 7 clubs die minder of evenveel doelpunten gescoord hebben. Bovendien vergeet je er even bij te vermelden, dat VVV op 2 clubs na de minste doelpunten tegen heeft.

   1. beek

    Ik wil wel eens een wedstrijd zien waarbij de voorhoede als voorhoede speelt bijvoorbeeld en niet alleen maar verdedigt. En waarbij de bal niet steeds naar voren gerost wordt, waarbij hij weer niet aankomt. Niet voor niets wordt er geklaagd over het geringe aantal toeschouwers.

 2. twiggy11

  Ik hoop op een goede afloop zondag maar ik moet bekennen dat het zonder ophoko en met bvj Joosten op de vleugel meer rendement zal hebben . Ik zie op moment niet de ophoko die we gewend zijn van 2 seizoenen terug daarom is Joosten of een andere buitenspelen meschien wel beter voor vvv en voor ophoko zelf om zich daarna weer opnieuw in de basis te spelen.ze zeggen toch dat de bank sterker is dan vorig jaar nou dat laat een andere speler zich dan maar bewijzen of dat zo is.

 3. beek

  Grad, bedankt voor de correctie. Het aantal gemaakte doelpunten heb ik (stom genoeg) niet gecheckt. Maar ik blijf erbij dat het voetbal (voorzichtig gezegd) niet geweldig is. De achterhoede is goed. De voorhoede is zwak met Mlapa. Joosten en Grot hebben ruzie met de bal en Opoku is te laconiek. Ik zou Samuelson wel eens in de basis willen zien. Die kan in ieder geval iets met een bal.

 4. Knoajboks

  Het is lastig om AZ in te schatten, de ene week spelen ze de sterren van de hemel terwijl ze de andere week als een natte krant staan te ballen.

  Hopelijk een goede pot as zondag waarin we uiteraard aan het langste eind zullen gaan trekken, gaat lastig worden maar zijn zeker niet kansloos!

Leave a Reply