VVV Praot: VVV-Venlo – Cambuur Leeuwarden

Morgen staat het belangrijke duel met directe concurrent Cambuur op het programma. Waar wij na een domme rode kaart afgelopen week verloren van koploper Willem II, speelde Cambuur in Leeuwarden gelijk tegen de runner-up Roda. Bij de Venlonaren ontbreekt alleen Kosidis vanwege ziekte. Wat denken jullie over morgen?

17 Responses

 1. Oelie op zuid

  Is er niemand bij VVV in staat om tegen die eigenwijze Kruys te vertellen dat Sedlacek in de basis hoort te staan. Kluskens is een ideale schoonzoon en aardige knul, maar er zit geen peper in. Door met de foute opstelling te beginnen sta je al bij voorbaat met 1-0 achter. Doesburg ?????. Jammer maar die voegt ook niks toe.

  1. VeniVidiVici

   Volledig mee eens, ik zit me al vanaf het begin van het seizoen te ergeren op Kleuskens…brengt verdedigend en aanvallend niks, is traag, laat zijn mannetje steeds lopen en is nooit aanspeelbaar. Terwijl we Sadlecek op de bank hebben. Zelfde geldt voor Kaastrup en Berden. Je had hier niet verloren als je met een andere opstelling was begonnen.

 2. FC VVV03

  Hoe kan je als VVV zijnde ook scoren zonder een spits. Voetballend is het niet eens zo heel slecht, maar je hebt gewoon 2 spitsen in de selectie die allebei de kwaliteiten niet hebben om mee te kunnen. Zowel Kosidis als Doesburg zijn erg matig.

 3. supportertje

  Jammer dat de wedstrijd werd verloren in de eerste 20 minuten, waarbij Cambuur een uitstekende spits heeft en scoorde uit de twee kansen die hij kreeg. Wat een rendement, als je dat afzet tegen Kosidis en Doesburg. Waarbij opvalt dat Doesburg sloom oogt en vaak daar gaat staan waarbij hij geen enkele invloed kan uitoefenen op het spel. Jammer maar met een Braken of Venema had het er dit seizoen heel anders uitgezien, en hadden we met dit team in de bovenste regionen gestaan. Want de rest ziet men groeien, het enige wat er ontbreekt is een goede spits, die de kansen meedogenloos afmaakt. Maar wel even complimenten aan het team voor de passie en vechtlust en inzet. Want dat is er, en men gaat door tot het gaatje.

   1. beek

    Onze keeper heeft zich al veel verbeterd. Verder vind ik dat we dit jaar veel betere spelers hebben. We hebben wel een spitsenprobleem.

 4. chretien

  Spitsenprobleem? Beide spitsen Braken en Venema hebben we laten gaan vanwege de financiële problemen. Ik kan me niet voorstellen dat dieop korte termijn worden opgelost. Mogen we iets verwachten uit de jeugd? Clubs van ons niveau moeten het vooral hebben van eigen jeugd.
  Noot: hoe komt het dat er geen spelers van psv, die daar (nog) niet voldoen, naar ons toe komen?

  1. Het is een juiste constatering hier op de site, we ontberen idd een spits die doelpunten maakt.
   Kosidis kan (als hij zijn dag heeft) in ieder geval nog een bal bij zich houden, waardoor medespelers kunnen aansluiten, maar zelfs dat heeft Doesburg niet. En zoals supportertje al aangeeft loopt hij zich ook nog eens niet lekker vrij, waardoor je de bal niet bij hem kwijt kunt. Gelukkig zijn beide spitsen gehuurd, en zitten we er na dit seizoen niet meer aan vast. Maar goed, laten we hopen dat Kosidis zich gedurende het seizoen nog blijft ontwikkelen.
   Smans in de spits lijkt me niet zo’n goed idee, want hij functioneert het beste als dynamische middenvelder, en hij mist -ondanks dat hij al een aantal doelpunten achter zijn naam heeft staan – ook best veel kansen…
   Verder ben ik het met Beek eens dat we (behalve dus een scorende spits en een wisselvallige keeper) wel een beter team hebben. Feitelijk zijn alleen de doelman (wisselvallig) Roel Janssen( de laatste wedstrijden verdedigend ietsje minder), Sierra (een echte aanwinst, want brengt voetbal) en Kaastrup (wisselvallig) nieuwe basisspelers, maar m.n. Simon Janssen, Smans en Berden zijn beter gaan spelen. En ik denk dat dat een verdienste is van de trainer.
   En Ketting, moeten we ook zeker niet vergeten dat blijft een constante factor in de verdediging, net als vorig seizoen!

   1. Goodie

    Eigenlijk volledig mee eens. Ik ben alleen wat kritischer richting Kruys. Die stelt naar mijn mening niet de sterkste 11 op. Met Kluskens wordt het middenveld compleet overlopen. Zowel Klaassen als Sedlacek zijn beter op die positie. Zelfde geldt voor Berden. Die lijkt i.t.t. Allouch en Kaastrup heel weinig krediet te hebben. Na goede wedstrijden tegen Den Bosch en Ado niet helemaal fit tegen Jong AZ, maar ondertussen zit die weer op de bank.

 5. SneltreinMusa

  Kosidis en Doesburg heb ik persoonlijk al opgegeven, en ik betwijfel of Thier uit de jeugd no zoveel minder is.

  Over de aanwinsten gesproken is Sierra een schot in de roos, wat kan die man voetballen, nu nog stoppen met het opstellen van Kluskens en eens Sedlacek laten starten., dan is het middenveld met Sierra Sedlacek en Smans gewoon uitstekend voor KKD begrippen

 6. Gerardus

  Ik vind Kosidis helemaal niet zo slecht, werkt hard en houdt vaak nog een bal vast. Wordt alleen weinig in het spel betrokken en gaat de laatste tijd veel te graag op zoek naar een doelpunt waardoor hij te veel alleen doet. Hij moet er vanavond gewoon eentje inknallen zodat hij van zijn doelpuntendroogte af is. Doesburg vind ik een prima tweede spits en een stormram die ideaal is om het laatste half uur in te brengen. Niet meer en niet minder, hij doet het namelijk dan prima. Maar het is niet voor niets de tweede spits van FC Dordrecht die gehuurd is natuurlijk. Met Braken erbij had je natuurlijk wel bovenin meegedaan.

  Overigens ben ik benieuwd naar de financiële jaarverslagen van VVV. Die laten wel erg lang op zich wachten dit jaar. Aangezien het seizoen op 30/6 is afgelopen.

Leave a Reply