VVV Praot VVV-Venlo – Eindhoven

Vanavond staat er weer een wedstrijd in de Koel op het programma. Voor de play offs is een overwinning noodzakelijk. Op Roel Janssen na, vanwege een schorsing en Dylan Timber. Wat denken jullie voor vanavond?

11 Responses

 1. Ievel Knievel

  De vlag kan uit, Ineke Grutterwijk heeft plaats gemaakt! Op 1 iemand na een verse Raad van Comissarissen!

  Nu is de vraag, zit Walter Grutterwijk nog ergens in de club te rommelen?

  1. Koelie

   Enige positieve nieuws van dit weekend. Kunnen we eindelijk vanaf nul beginnen. Ook heel mooi dat het stadion nu eindelijk multifunctioneel wordt ingezet (DHL pakketautomaat) 😂

 2. chretien

  Ooit verloren we met 10-1. Oké, het was in Eindhoven, dus een uitwedstrijd, maar toch….

  Misschien nu het moment om revanche te nemen?

  Het zou mooi zijn.

  FORZA VVV!

 3. chretien

  Ooit verloren we met 10-1. Oké, het was in Eindhoven, dus een uitwedstrijd, maar toch….

  Misschien nu het moment om revanche te nemen?

  Het zou mooi zijn.

  FORZA VVV!

 4. beek

  Het was weer eindeloos rondspelen van de bal achterin totdat hij bij de keeper belandde (vooral via Ketting) en dan werd de bal naar voren gepeerd waar Kosidis mis kopte en kwijt was de bal. Als een VVV-speler de bal naar voren kan spelen, kiest hij toch vaak voor terugspelen. En we hebben toch mooie voetballers als Janssen en Smans , ook Verheijen en Sierra maar die waren gisteren iets minder.
  Doesburg viel me niet tegen. Henderiks verving Roel goed.
  Volgens mij moet het beter kunnen.

  1. Ievel Knievel

   Kruys is niet de beste tacticus en speelt erg op veilig/ zeker. Onterecht soms, want er zit af en toe meer voetbal in de ploeg. Waarschijnlijk bang om te verliezen en probeert op resultaat te spelen.

   Denk dat als een flink deel van de selectie bij elkaar blijft je met een trianer die iets meer durft best wel eens goed voor de dag zou kunnen komen.

 5. Oelie op zuid

  Dan moet Kruijs eens beginnen met zijn strekste opstelling MET SEDLACECK. Alles breed of terug en luchtdekken door Kluskens. Sorry maar die jonge heeft geen opbouwende initiatieven. Veroverd ook weinig ballen en loopt constant achteruit. Hij kan wel voetballen, maar op de een of andere manier komt het er niet uit. Jammer. Ik had meer van hem verwacht.

   1. beek

    Sedlacek is een prima bal-afpakker maar zijn voortzetting is vaak niet goed, alhoewel hij dat de laatste tijd veel beter deed.

 6. RuiverCity

  Triest gewoon dat steeds maar tikkie-breed en tikkie-achteruit. Elke keer wordt de snelheid uit de aanval gehaald. Kruijs is tactisch inderdaad niet sterk. Het woord angsthaas klopt wel enigszins. Als VVV de wedstrijd start zoals het de laatste 5 minuten speelde, rol je Eindhoven op. Wat een zwak ploegje is dat zeg. Maar zegt genoeg over ons eigen VVV. Komende weken zware wedstrijden. Ik verwacht, wat ik niet hoop overigens, dat we overal naast gaan grijpen.

Leave a Reply