VVV-Venlo

VVV Praot: VVV-Venlo – Fortuna Sittard

Zaterdagavond speelt VVV-Venlo de derby tegen Fortuna Sittard. Om 20.45 uur wordt er afgetrapt en het belooft een spannende partij te worden, omdat beide ploegen het gewoon heel behoorlijk doen.

Afgelopen weekend speelde VVV-Venlo niet vanwege het uitvallen van de lichten in de Kuip, waardoor de wedstrijd tegen Feyenoord gestaakt moet worden. Desondanks gaat de competitie gewoon weer verder en wij zijn dan ook erg benieuwd naar de wedstrijd tegen Fortuna.

Hoe zal VVV-Venlo het gaan doen tegen Fortuna? In welke formatie moet er worden gespeeld? Wie gaat er winnen? Kortom: Wat denken jullie? Is dit een echte derby? Laat het ons weten in de comments.

 

17 Responses

   1. supportertje

    Gerardus, dit zijn mensen die het vrijwillig doen. Maar misschien kun je deelnemen aan de te schrijven stukjes op dit forum. Ze zijn al tijden aan het zoeken naar mensen die verslagen willen schrijven. Dus hier is je kans zou ik zeggen.

   2. Gerardus

    Dat doe ik al een aantal jaren hoor. Was ook meer met een knipoog bedoeld om maar een beetje te kloten en te stangen. Maar deze fouten worden eigenlijk ook veroorzaakt doordat er eigenlijk geen tot weinig tijd is om deze stukken te maken, alles moet snel snel en daardoor gaat er wel eens iets simpels zoals dit fout. Maar als jij ook wilt meehelpen mag dat ook hoor 🙂

   3. supportertje

    Kunnen we elkaar een hand geven, ook ik ben zeer actief, en we zullen elkaar nog gaan spreken denk ik. Zie een mooie toekomst tegemoet in een samenwerkingsverband.

   4. Gerardus

    Dan mag je bij deze een mailtje sturen hierna toe::info@venlonaren.net. Als je daarin even je nummer door geeft en een beetje persoonlijke informatie dan kunnen we even kijken hoe en wat er gaat gebeuren 🙂

 1. Goodie

  Deze wedstrijd moet gewonnen worden. In de volgende wedstrijden tegen AZ, Heracles en Feyenoord zou je zomaar is geen punten zomaar is 0 punten kunnen pakken.

  Wedstrijd is overigens 20.45 ipv 20.00

 2. Gerardus

  Lastige wedstrijd en met deze bizarre ranglijst een hele belangrijke wedstrijd. De nummer 6 heeft maar 5 punten meer dan de nummer 16, een punt is dus minimaal noodzakelijk wil je een beetje van de onderste plaatsen wegblijven. Hopelijk een aantrekkelijke wedstrijd met een leuk resultaat en dan zijn we weer lekker bijna veilig.

 3. chretien

  Het verschil tussen winnen en verliezen is 6 punten. Ik teken voor een niet al te grote nederlaag uit tegen Feyenoord als we deze wedstrijd tegen Fortuna maar winnen. Het wordt een keiharde wedstrijd. FORZA VVV…

 4. supportertje

  Geloof maar niet dat het een walk-over zal worden. Er zal voor iedere meter gestreden moeten worden, en Fortuna doet het bepaald niet slecht. Hopelijk weer een echt vol stadion, waar de mensen vol achter VVV gaan staan en zodoende ons team blijft ondersteunen. Opstelling zal vol offensief moeten zijn, waarbij onze verdediging de boel zoals altijd goed dicht houd. Hopelijk Grot en Joosten in de basis, twee snelle mannen voorin waar dreiging vanuit komt. En hopelijk geen hoge lange ballen op hen, maar meer aanspelen in de vrije ruimte, waarbij hun snelheid goed van pas komt.

  1. Gerardus

   Ik hoop met je mee maar ik ben er bang voor, denk dat Opoku wederom de voorkeur krijgt, is aan de ene kant ook niet erg aangezien het een contractspeler betreft. Fortuna heeft een zeer zwakke verdediging en een aardige aanval dus ik ben benieuwd wat het word. In de counter liggen er denk ik zeer veel kansen en denk dat Fortuna er maar heel weinig gaat krijgen.

   1. supportertje

    Als Opuku de voorkeur krijgt, dan graag in een spitsrol. Dan, gezien zijn verleden in het voetbal is hij gevaarlijk en op zijn best denk ik. maar ja we zijn geen trainer, dus we zullen moeten afwachten wat Maurice uit zijn toverhoed vandaan haalt. Kansen gaan er geheid komen, maar of ze ten volle benut worden is natuurlijk de vraag. Maar ben er van overtuigd dat ze deze pot kunnen winnen.

Leave a Reply