VVV-Venlo

VVV praot: VVV-Venlo op bezoek bij AZ voor de beker

De wedstrijd tegen FC Emmen is nauwelijks afgelopen of de volgende wedstrijd staat alweer voor de deur. Komende woensdag speelt VVV-Venlo tegen AZ in Alkmaar voor het KNVB bekertoernooi. Na het 1-1 gelijkspel is het de vraag hoe Steijn gaat spelen tegen AZ. Gaan er wisselspelers minuten maken in het bekertoernooi? Of is het de sterkste opstelling? Laat het weten in de reacties!

 

9 Responses

 1. markmans

  Wellicht Samuelsen en Borgmann een kans geven om zich te laten zien. Evt nog van Bruggen op het middenveld. Gezien de huidige vorm van AZ zijn we niet kansloos.
  Come on Venlo!

 2. Godfried

  hoop eigenlijk dat Unnerstall deze bekerwedstrijd mag keepen. een reservespeler iets gunnen is prima. maar we spelen wel tegen az. gewoon in de sterkste opstelling aub

  overigens is het voorstel van 4 wedstrijden waarvan 1 voorwaardelijk voor Jansen echt buiten alle proportie. bij Vitesse tegen fortuna schopte ze iemand zo tegen het hoofd. die kreeg niets. en Roel zou straks 3,7 wedstrijden moeten toekijken voor een ongelukkige botsing…

  1. chretien

   Dat voorstel zou men moeten doen bij speler van Ajax of PSV. De hele media wereld zou over de KNVB heen vallen. Technisch gesproken kon decarbiter rood geven, dus Max 1 wedstrijd (wellicht voorwaardelijk). Helaas voor ons heeft de landelijke media geen belangstelling en zijn dus eigenlijk akkoord.
   Nee, dan die, bij niet te ziens vuile overtreding van Dolberg. Doelpunt had moeten worden geannuleerd en dolberg een gele kaart. Het was keeper aanvallen binnen H,et doelgebied. Was ik nu de enige die het zag?

 3. Godfried

  jammer ook dat de wedstrijd van morgen niet wordt uitgezonden. kiezen weer voor psv en Ajax die beide een beschermde status hebben en spelen tegen kkd ploegen.. ze zenden dus liever een wedstrijd tussen reserve spelers tegen eerste divisie ploegen uit, dan wedstrijden tussen 2 ploegen uit de subtop.

 4. supportertje

  Leuk als VVV deze wedstrijd wint, maar in mijn ogen niet echt belangrijk. Een verder verblijf in de eredivisie wel. Hopelijk gebruikt Maurice deze wedstrijd als oefening voor VVV om uit te vinden wat nu de beste opstelling en tactiek is om de speelwijze te ontregelen van de tegenstander. Een plaats bij de eerste 8 clubs zou een prestatie zijn van wereld formaat. Maar in de eredivisie blijven is dat ook, gezien het budget waar VVV het mee moet doen.

  1. Gerardus

   Nou ik denk toch wel dat dit belangrijk is voor de club. Op dit moment nog niet zo, maar als je nog een paar rondes verder komt wel. Je krijgt ook iedere ronde meer geld en het is natuurlijk ook goed voor de sponsors als die vaker op TV of in de krant komen. Daarnaast is het spelen van extra wedstrijden ook goed voor een club als VVV, dan kunnen de wat jongere spelers ook meer aan spelen toe komen. Eigenlijk win-win.

 5. supportertje

  VVV komt vaak niet ver in de beker, ja natuurlijk is het goed als ze verder komen, en ja het levert wat op, en is het belangrijk voor de club. Maar ik win liever van Feijenoord, dan van AZ in de beker. Ook dan is er veel aandacht. Uiteindelijk moeten we ons handhaven in de eredivisie. Dus ik hoop daar de krachten naar toe gaan en niet naar de bekerwedstrijd.
  Wat heb je aan een beker, als je het volgende jaar weer Keukenkampioen divisie speelt. Alles wat we mee kunnen pakken is leuk, maar voor mij blijft de hoofdzaak handhaving eredivisie. En uiteraard is dat een persoonlijke mening.

 6. Nard

  Lekker voetballen met Susic in ’n creatieve en vrijere rol……met Samuelsen en Grot in de spits! Tegen dit AZ is wat te behalen, maar dan moet je wel zelf initiatief tonen!! Wat hebben we te verliezen?? Dus…..HUP HUP HUP VVV

Leave a Reply