VVV Praot: Willem II uit

De interlandpauze is nog niet volledig afgelopen, maar voor VVV-Venlo staat wel al de volgende wedstrijd in het vizier. Komende zaterdag spelen wij een uitwedstrijd in Tilburg tegen Willem II en dat is een uitgelezen mogelijkheid om het resultaat tegen Heracles Almelo een goed vervolg te geven.

Wij hebben verschillende formaties gehad in de afgelopen wedstrijden met verschillende opstellingen. Welke spelers zou jij graag aan de aftrap willen zien aankomende zaterdag? Laat het ons weten in de comments!

Wil jij het nieuwste nieuws van Venlonaren in je e-mail inbox ontvangen? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief: https://venlonaren.substack.com/

11 Responses

 1. Venlooow

  Ik heb er nu ook een beter gevoel over dan die oefenwedstrijd die wij tegen Willem II hebben gespeeld.
  Idd gewoon 4-4-2 en dan de 3 punten uit Tilburg meenemen in de bus naar Venlo.

 2. chretien

  Ja, Willem II is slecht begonnen. Heel erg slecht voor hun doen. Wat de oorzaak ook is, misschien kunnen wij er van profiteren? Opstelling 4-4-2 lijkt me beste optie. FORZA VVV!

 3. roermond

  Hoop dat Gio vanavond vertrouwen tankt in de allesbeslissende wedstrijd Griekenland-Slovenië, hij staat in de basis…1x scoren vanavond en zaterdag 2x…come on Venlo…forza VVV…

 4. idderzienmeining

  Persoonlijk denk ik dat we kansen hebben op een goed resultaat maar ik hoop echt dat onze verdediging eens een goede pot speelt

  Tot nog toe valt die linie het meest tegen vind ik …

  Onze nieuwe linksback heeft mij nog niet overtuigd en ik vind dat hij te vaak of ver van zijn man staat of helemaal verkeerd staat

  Het centrum … ik was de 1e twee wedstrijden best gecharmeerd van Gelmi en met name Kum die ijzersterk startte.
  Daarna is er de klas in gekomen.en lijkt er nog geen ideaal centrum te zijn gevonden ?

  Zaterdag zou mijn opstelling zijn:

  Kirschbaum

  Pachonik – Gelmi – Kum – Schmidt

  Linthorst – Post – v. Crooij – John

  Arias – Giakoumakis

  1. Ievel Knievel

   We hebben door schorsingen en/ of blessures of griepklachten. coronaklachten nog geen één keer (als ik mij niet vergis) in de door jou nu genoemde verdediging kunnen spelen.

   Het lijkt mij ook een goede zet om van Swinkels een invaller te maken, tenzij de tactiek en de tegenstander zeggen dat je juist met een wat langzamere verdediger kan spelen, maar nooit Kum EN Swinkels samen.

   Laten we idd eens in deze verdediging spelen, wat in mijn ogen ook de sterkste verdediging is, alleen moet Pacho dan weer wat meer op zijn niveau gaan spelen en eens ophouden tekeurgesteld te zijn dat zijn zomertransfer niet door is gegaan. Op deze manier komt er namelijk geen nieuwe transfer. Ook Gelmi moet zijn niveau van vorig jaar zien te halen en Schmidt moet laten zien welke internationale ervaring hij heeft. Je kan niet in 1 zomer je niveau kwijt raken, of er wordt bij VVV niet goed genoeg getraind.

  1. Goodie

   Ik zou bijna gaan denken dat jij een investeerder moet zijn. O.b.v. wat zou Coric volgens jou moeten gaan spelen? Misschien is het een hele goede voetballer, misschien ook niet. Ik kan het namelijk niet zeggen. Ik heb ‘m een half uurtje zien spelen tegen een AZ dat doodsbang was om weer een overwinning uit handen te geven.

   1. chretien

    Ik heb dezelfde vraag, Goric zou een heel groot talent zijn, die stokte in zijn ontwikkelingen en, wie weet, bij onze club alsnog aan een grote carrière zou kunnen gaan beginnen. Dus?

   2. Goodie

    En dat zelfde geldt voor Zelalem, Mink Peeters en zo kan ik wel nog even doorgaan. Wij als supporters hebben geen flauw idee hoe fit hij is of met wat voor een houding ze binnenkomen. Als dat allemaal goed is zal hij vanzelf gaan spelen en kunnen er zelf een oordeel vormen.

Leave a Reply