Damian van Bruggen

VVV Praot: Willem II uit

Na de gewonnen wedstrijd tegen FC Groningen staat voor VVV-Venlo weer de volgende wedstrijd op het programma. Komende zaterdagavond spelen we in Tilburg tegen Willem II en dat zijn altijd wedstrijden die zeer belangirjk zijn voor het vervolg van het seizoen.

We wonnen met gleuk van FC Groningen, maar hoe zal VVV het gaan doen tegen Willem II? Wie moet er spelen? Waar zitten de verbeterpunten? Laat het ons weten!

27 Responses

 1. pierre

  Willem 2 is thuis een sterke ploeg die graag druk wil zetten op de tegenstander.
  Mijn voorkeur gaat uit naar een 4-4-2 systeem

  Kirschbaum
  Pachonik-Rossler-Kum-Janssen
  Neudecker-Post-Linthorst-Cattermole
  Yeboah -Sintclair

  Gewoon lekker counteren in Tilburg .

  1. Ben het helemaal eens met deze opstelling.
   Verdediging van Willem II (Peters) is het minste gedeelte van het elftal, daar liggen kansen. Voorhoede is gevaarlijk en doeltreffend, dus daar is waakzaamheid geboden! Bij een evt. achterstand kun je altijd nog aanvallend wisselen.

  1. chretien

   Eens met opstelling en de aanvulling, van Oijen ipv Neudecker…. We zouden juist met deze middenlinie wel eens de bovenliggende partij kunnen zijn… FORZA VVV!

 2. jurgen

  Dieperink is scheids, mag hopen dat hij de pot aankan, anders maar hopen op een goede VAR, ik teken voor een puntje. De combi Lee en Post zal me benieuwen hoe dat gaat.

 3. Meuske

  Kan er geen zinnig woord over zeggen kan beide kanten op want het ene moment zie ik een leuk voetballend VVV maar af en toe denk ik waar zit ik eigenlijk na te kijken. Desalniettemin ? hoop ik natuurlijk een driepunter

 4. robbaan

  Interessante wedstrijd om te zien, wat de twee laatste aanwinsten, Lee en John, toevoegen in een uitwedstrijd als deze. Ik schat in dat VVV, door de middenveld bezetting, Post, Cattermole en Linthorst een overwicht kan creëren.
  En dan worden snelle tegenstoten een wapen, laat Yeboa en Sinclair maar lekker sprints en acties maken dan komt het goed….2-3 hoop ik…

 5. De Koel

  Ik ben benieuwd hoe het vandaag gaat uitpakken met Post en Cattermole samen op het middenveld. Geeft Linthorst in ieder geval wat meer vrijheid, met twee stofzuigers achter zich.

 6. De Koel

  Volkomen verdiende nederlaag. Wel tot het eind blijven knokken, dat is een compliment waard. Zet verder die Wright maar op de tribune, gaat alleen maar voor eigen succes en heeft totaal geen oog voor zijn medespelers.

 7. beek

  Het valt me erg tegen. Ik dacht dat we dit jaar betere voetballers hadden. Wright idd niet meer opstellen die egotripper. Verder zie ik liever sinclair dan Soriano en Jansen iplv Scheimann. Kirschbaum is top. Linthorst nog lang niet.

 8. grubbie

  Kirschbaum: top keeper
  Scheimann: geef mij dan maar Roel
  Kum: kost ons zo teveel doelpunten
  Röseler: speelt altijd n voldoende
  Post: zoals altijd een van de beste
  Pachonik: speelt sterk
  Linthorst: kon geen potten breken vandaag
  Soriano: kan de vallen niet kwijt
  Lee: wisselvallig vandaag
  Rest van de spelers, met name de aanvallers waren niet best.

  Verdiend verloren

   1. rongo26

    Niet mee eens. Vreemde tackle. Volgens mij kan je zo nooit de bal spelen.

    Hij is gewoon te traag. Anders kan je in zo’n situatie nog een hoek afdekken. Jammer dat er geen alternatief is.

 9. De Realist

  Terechte nederlaag als je in 90 minuten welgeteld één ongevaarlijk schot tussen de palen krijgt. Het was weer afzien en het allerergste is eigenlijk nog dat er totaal geen lijn in het spel te bekennen is. Het lijkt alsof ze allemaal maar wat doen. De laatste 20 minuten leek het wel een beetje op voetbal aan de kant van VVV, al creeerde ze toen ook niks. Het wordt vrees ik nog een lang seizoen. Ik wel wel nog even zeggen dat Kirschbaum een prima pot zat te keepen, dat dan weer wel.

 10. Het is voetballend en vooral aanvallend gezien gewoon al 7 wedstrijden lang uiterst pover. Erg verdedigend en als je dan al eens de aanval zoekt is het veelal gewoon bagger wat er van terecht komt. Het is dat er ploegen zijn die nog minder punten weten te sprokkelen (tot nu toe) maar dit vvv is meer dan teleurstellend tot nu toe.

 11. Koelie

  Verliezen in Tilburg kan echter dit was eenzeer teleurstellende wedstrijd. Aanvallend zeer slecht, voetballend erg matig. Willem II had wel met 4-0/5-0 kunnen winnen, dankzij Kirschbaum wordt het dat niet. Geen idee waar ze door de week op trainen maar er was geen enkele lijn te ontdekken. Willem II kon na de terechte penalty lekker achterover leunen en counteren in eigen huis. VVV kon toch geen fatsoenlijke aanval opzetten. Behalve de keeper, iedereen een dikke onvoldoende. Ook Linthorst die blijkbaar niet op “tien” kan spelen. Wat is het plan Maaskant?

 12. spits

  Het wordt een zeer ongemakkelijk seizoen. Dit elftal is minder goed dan dat van vorig jaar. Tegen Groningen met geluk gewonnen en tegen w2 hadden we dik kunnen verliezen. Gelukkig zijn er nog RKC , Emmen en Fortuna

 13. rimpelkop

  De 3 hierboven genoemde ploegen zijn echt niet minder als het huidig VVV RKC had in de Koel ook gewoon kunnen winnen. De 3 gewonnen wedstrijden zijn alle 3 met veel fortuin gewonnen. Dit gaat nog een heel lastig seizoen worden. Heerenveen volgende week mag niet verloren worden, daarna wacht immers PSV.

Leave a Reply