VVV-Venlo

VVV PRaot: willem ii – VVV venlo

Morgen staat er weer een belangrijke pot op het programma. Ditmaal de wedstrijd tegen koploper Willem II. Het zal een lastige wedstrijd gaan worden, maar er is natuurlijk altijd kans. Afgelopen week kwam nog in het nieuws dat VVV Odriss heeft gecontracteerd tot en met 2026, dat er geen uitsupporters mee mogen naar Kerkrade en dat John Lammers kandidaat is in de Koel. Veel om over te bespreken natuurlijk. Wat denken jullie?

21 Responses

 1. supportertje

  Weer een mooi aantal supporters mee naar de wedstrijd in Tilburg. Gaat absoluut niet makkelijk worden, en zekers een volle bak daar vanavond. De tegenstander zal er op gespitst zijn om ons een lesje te leren na de uitschakeling vorig jaar in de playoff. Ook het feit dat met een overwinning het kampioenschap heel dicht bijkomt zal zeker een rol spelen. VVV zal vol aan de bak moeten, en hopelijk pakken we een puntje mee. Want een overwinning lijkt mij tegen een goed draaiend Willem 2 een utopie. Zo lang die jongens alles willen geven tot de laatste minuut, zijn er zeker kansen. En hopelijk niet in de allerlaatste minuut de deksel op de neus krijgen zoals tegen NAC. Want dat deed echt zeer.

 2. beek

  Ik heb VVV al lang niet meer op zijn best zien spelen. Laten ze dat vanavond maar weer eens doen, dan kunnen ze zelfs winnen. Thuis waren ze ook niet de mindere (tot aan de rode kaart).

 3. RuiverCity

  Thuis hadden ze Willem II goed in de greep. Die domme rode kaart op het middenveld gooide roet in het eten.
  Als ze vanavond het eerste half uur goed doorkomen, zit er misschien iets in al vrees ik dat dat niet gebeurt.

 4. Ievel Knievel

  Leuk interview: https://www.vvv-venlo.nl/nieuws/van-hintum-ik-ben-ervan-overtuigd-dat-vvv-venlo-met-goed-beleid-succesvol-kan-zijn

  En je merkt dat er weer een nieuwe vibe door de club gaat. Fijn dat van Hintum aan het herstructureren is en dat hij bij de club blijft.

  Vanavond ga ik er bij voorbaat niet van uit dat we gaan winnen, maar het is tegelijkertijd in de KKD van dit seizoen ook niet onmogelijk.

  Ik ga dus niet zwaar teleurgesteld zijn als we verliezen, want dat ligt bij een/ de kampioenskandidaat voor de hand. We zijn gewoon een maatje kleiner dan de gehele top 7 van de KKD. Concurrenten als Emmen en Cambuur zwabberen ook alle kanten op en zo wisselvallig als de pest.

  Tegen NAC kan je ook gewoon verliezen. Het is een directe concurrent. Logisch ook dat het spel in zo’n wedstrijd niet flitsend is. Dat was het van NAC uit ook niet trouwens. Ik snap de hoeveelheid zwartkijk reacties na de wedstrijd dan ook niet. Behalve dat ik de teleurstelling snap als je in de laatste tel verliest. Een gelijkspel was gewoon realistisch en verdiend geweest als je naar het vertoonde spel keek. En een gelijkspel bij NAC was gewoon een meer dan prima resultaat geweest en daar zag het dus gewoon de hele wedstrijd naar uit. Speel je gelijk is er geen haan die kraait.

  Als VVV op 57/ 58/ 59/ 60 punten uitkomt is deelname aan de play offs waarschijnlijk zeker, gelet op de eindstand afgelopen seizoenen. Als wij als 8e eindigen (of 9e met jong AZ in de top 8) hebben we het meer dan prima gedaan. Het is ook een resultaat wat mogelijk/ haalbaar is. Maar dan moeten we er wel in blijven geloven.Wij als supporters dus ook. Dat betekent dus niet bij ieder deukje de schouders laten hangen.

  57/58/ 59/ 60 punten = nog 15/ 16/ 17/ 18 punten in 8 wedstrijden. Laten we even van 58 punten uit gaan. 4 a 5 wedstrijden winnen en 4 of 3 gelijk en je hebt kans dat je er bent, zeker als je ook 9e kan worden. Is gewoon haalbaar als je naar de komende wedtstrijden kijkt, al zal het niet makkelijk worden. Hopen op wat lucky wins en lucky gelijke spelen.

  Laten we vanvond iig hopen op 1 punt. Al dan niet lucky. Maakt niet uit dat Nederland ons dan verguist. Danzijn we alvast weer verder qua afstreepwedstrijden. Als het een toevallige winst is, mogen we helemaal in onze handjes knijpen.

  1. Ievel Knievel

   En qua John Lammers,

   Hij blijft niet lang bij clubs, meestal 1 a 2 seizoenen en wordt dan vaak ontslagen . Dat is een nadeel en zegt iets.

   Ook bij Excelsior en Eindhoven als hoofdtrainer niet goed gespresteerd. Ook in de eerste divisie niet. Eindhoven ging onder zijn leiding van een 3e plaats in de 1e divisie een seizoen later naar de 16e plaats.

   Tegelijkertijd heeft hij dan weer bij Feyenoord (zeker op dat moment echt 1 van de beste jeugdopleidingen in het land) en Vitesse in de jeugd gewerkt en bij Vitesse met de beloftes gepresteerd. Dat is dan weer positief.

   Daarnaast kent hij van Hintum waarschijnlijk. We moeten ons ook realiseren dat het voor VVV onmogelijk is in de huidige situatie om trainers van niveau te halen, tenzij die trainers vanwege andere redenen dan het geld naar Venlo komen.

   Qua het verguizen van Lammers bij Heracles: Kruys werd ook verguisd door de supporters als hoofdtrainer bij FC Utrecht en wordt toch gevolgd en gescout door clubs als Heerenveen in NL, dus?

   Maar hopelijk heeft VVV wel meer kandidaten op het oog waar mee gesproken wordt en wordt er bewust gecommuniceerd met de pers over kandidaten (dat is altijd goed voor de je marktwaarde als club).

   1. Ievel Knievel

    Dat noem je gewoon niveauverschil. Je weet van te voren dat er een niveauverschil is. Kut blijft het wel.

   2. Ievel Knievel

    Dat noem je gewoon niveauverschil. Je weet van te voren dat er een niveauverschil is. Kut blijft het wel.

 5. FC VVV03

  Vvv is aanvallend het hele seizoen al veel te magertjes. En dat zal volgend seizoen waarschijnlijk niet snel veranderen aangezien er amper geld is voor betere spelers.

 6. FC VVV03

  Wat zijn we toch ver gezonken met ons VVV. Denk dat je vanaf de promotie in 2007 altijd wel een vaste klant was in de play offs en af en toe zelfs strijdend voor de titel. Nu zijn we geworden tot een clubje wat alle zeilen moet bijzetten om dat überhaupt te halen. Ik vraag me steeds meer af wat er was gebeurd als men het seizoen van Giakoumakis gewoon erin was gebleven( je stond 12/13e in de winterstop. Dan waren de financiele problemen waarschijnlijk nog een aantal jaren verbloemd.

 7. RuiverCity

  @Ievel Knievel. Ik ben het vaak met je eens, maar dit seizoen kun je gewoon afschrijven. Met wedstrijden tegen o.a. Oss (angstgegner), Roda, Groningen en Jong Ajax ga je dat puntenaantal echt niet halen.

  Zeker gezien de defensie en het aanvallend zo veel te kort komen! Fatsoenlijke, dreigende aanvallen zijn echt een uitzondering geworden.
  Plek 10-11 is al een hele prestatie met deze selectie.

  Simon Janssen is zich trouwens wel degelijk aan het oriënteren in de eredivisie.

 8. Oelie op zuid

  Sinds er wordt gezegd dat er eredivisie interesse is, presteren Smans en Jansen ondermaats. Ook Verheijen heeft hier last van. Vvv moet deze spelers behouden voor de toekomst en niet toegeven aan een evt transfer. Ze moeten met een goed verhaal komen met een toekomstplan. Hun contract opwaarderen en betrekken bij het uitzetten van de toekomstvisie.

  1. Frietei

   Janssen behouden is (bijna) geen optie; zijn contract loopt af, echter heeft VVV een eenzijdige optie van een seizoen. Je moet hem dus verkopen komende zomer, mocht je er aan willen verdienen.

Leave a Reply