Valckx

VVV presenteert trainer binnen tien dagen

VVV-Venlo wil vóór volgend weekeinde de nieuwe trainer presenteren. Dat zegt adviseur voetbalzaken Stan Valkx van VVV in Avondgasten op L1 TV.

De club is in gesprek met meerdere kandidaten die de vertrokken René Trost mogelijk kunnen vervangen. Met wie Valckx in gesprek is wil hij niet zeggen.

Koster
Adrie Koster ziet een terugkeer naar Venlo niet zitten. Hij heeft Valckx laten weten dat hij liever met een andere club in zee gaat. Ook de komst van Robert Maaskant en Wiljan Vloet veegt Valckx van tafel.

Bron: L1

75 Responses

   1. Lincoln

    Klopt buitenlandse zaken zegt ook dat je beter 50euro op zak kan hebben voor wat geval dat je beroofd wordt. Als je niks kan geven schieten ze en slaan ze je helemaal kapot.

   2. vvv_supporter_op_zuid

    wat een onzin is dat… dus beter een gouden ketting omhangen, dan weet je zeker dat je overvallen/beroofd wordt!

    Als je niets waardevols bij je hebt en niet de aandacht trekt loop je juist minste kans.
    Met 10 man in elkaar timmeren? En als je geld bij je hebt koop je dat soms af?

   3. JB83

    Ik zou de gok voor 50 euro niet willen wagen. In zulke buurten kennen ze geen medeleven en slaan ze je met alle plezier kapot als je geen geld bij je hebt.

    dat het te triest voor woorden is ben ik met je eens.

   4. vvv_supporter_op_zuid

    daarom moet je ook als toerist niet zomaar een favela binnen wandelen… doen de Brazilianen die ik ken ook niet.

    Pelourinho daarentegen is hyper toeristisch en wordt je niet door 10 mensen in elkaar geslagen.

  1. Ben

   Ik zal niet zeggen dat de gehele trainerswereld klaar staat om naar VVV te komen, maar “niemand wil” is een suggestieve, negatieve insinuatie die gebaseerd is op niets anders dan lucht. FORZA VVV!

 1. Goodie

  Ik denk dat het zo dus is nu: Of ze hebben de trainer zo goed als binnen, of het wordt inderdaad van Dael. Als de trainer volgende week gepresenteerd wordt terwijl Berden een aantal dagen in Brazilië zit ( sowieso tot maandag, dan is Nwofor aan de beurt). Of Berden houdt zich niet bezig met de nieuwe trainer, dat kan ook.

  1. vvv_supporter_op_zuid

   Berden die zich niet bezig houdt met de nieuwe trainer ……??

   Is hij niet degene die Trost tot ziens heeft gezegd terwijl de eigenlijke verantwoordelijke de TD (Dusseldorp) van niets wist?

   1. Goodie

    Ik heb de indruk dat Berden zich een beetje op de achtergrond houdt en het technisch platform vooral de voetbalzaken laat doen. Maar we zullen het komende week zien. Morgen komen Nwofor Musa en Uchebo in actie, dus daar zal Berden zich wel in het stadion bevinden denk ik.

 2. Dat ze nou gewoon Raymond Libregts halen.

  Heeft 3 jaar bij VVV gespeeld, speelde toen met Stan Valckx en Ger van Rosmalen samen, en zal na 14 jaar als assistent bij clubs als Groningen, Heerenveen en Nurnberg vast wel een keer hoofdtrainer willen worden.

  1. Ievel Knievel

   Peterloeki

   Dit vind ik nu echt een goede optie. Iemand met en een VVV verleden en een ruime ervaring op subtop niveau en gewerkt onder gerenommeerde trainers, waar hij vast iets van opgestoken heeft. Hij heeft een naam en ervaring.

   Iemand hier een lijntje met Berden, Valkx (of een ander prominent VVV’er met invloed)? Dit zou echt een goede optie zijn!

  2. Lincoln

   Peterloekie goed opgemerkt. Daar hadden denk ik weinig mensen aan gedacht. Libregts is denk ik wel een goede trainer met veel ervaring als assistent. Maar de vraag is wil hij wel trainer worden?

 3. Goodie

  Ik begin zo’n beetje het vermoeden te krijgen dat VVV zichzelf 7-8 dagen geeft om een nieuwe trainer te zoeken, en mocht dit niet lukken om dan Van Dael aan te stellen.

  1. Word

   Van Dael wordt het niet. Dat krijg je bij de sponsors en supporters niet verkocht. BvD is mede-verantwoordelijk voor de vrije val van de afgelopen jaren. Al die tientallen spelers die vvv gehaald heeft, allemaal niet beter geworden. Ook niet in Jong. Waar BvD dus de baas was. En dan ligt het zeker aan iedereen behalve aan hem?

   Verwacht dat ze vrijdag met een trainer komen. En dus niet met Van Dael. Ik zet mijn geld nog steeds op Steijn.

 4. Louis van Gaal

  Zo, nog een paar uur volhouden en dan zijn de 10 dagen voorbij en is het weekend… alle externe kandidaten willen niet…waarom ; geen geld voor nieuwe spelers…? te weinig perspectief…? afgelopen jaren hebben laten zien dat er te weinig draagvlak voor een trainer in Venlo?
  Vraag is wat dan ? Logische volgende stap lijkt me dat Van Dael in de make-up gaat voor de persconferentie… het is niet anders … iemand moet het toch doen !

  1. Goodie

   Ze hebben nog het weekend, bericht is 12 juni geplaatst en venlonaren is er vlug bij met nieuws de laatste tijd. Maar ik denk inderdaad dat het Van Dael gaat worden. VVV is 7-8 dagen op zoek geweest naar een trainer, maar hebben nog altijd niks. Valckx en consorten willen op tijd de selectie rond hebben denk ik, dus ik ben bang dat het van Dael wordt…

   1. Lincoln

    We proberen zo snel mogelijk alles online te zetten! Maar we hebben ook bronnen en laatste berichtgeving was woensdag dat het nog die avond rond zou komen. Maar helaas niks gebeurd. Daarna was het muisstil ook bij onze bronnen was het stil dus nu is het gewoon afwachten op een persbericht! Als wij wat horen dan staat het binnen een paar min online.

   2. Lincoln

    Thanks!
    Kregen net onverwacht een mail vanuit VVV. Dat er dit weekend sowieso geen nieuws komt wat betreft de hoofdtrainer! Helaas dus vanaf maandag kunnen we weer. Als er ondertussen toch nieuws komt vanuit bronnen of de wandelgangen van VVV dan laten we het weten.

   3. Goodie

    Was ook serieus bedoeld. Venlonaren is er de laatste tijd snel bij met het nieuws, alleen maar prima. Maar als VVV na het weekend pas met een trainer komt is het behoorlijk lachwekkend. Binnen 10 dagen beweren, en vervolgens later met een trainer komen… kom dan ook binnen 10 dagen met een trainer, of laat dit soort teksten achter wegen..

 5. RuiverCity

  Ik heb wel het gevoel dat Louis van Gaal afgelopen seizoen stiekem vaker in de Koel is geweest gezien het spel van Nederlands elftal. Zal Louis bij Trost geïnformeerd hebben hoe je de bal blindelings naar voren moet knallen?

  1. Ievel Knievel

   Mocht trouwens vandaag of morgen die trainer niet gepresenteerd worden (BINNEN 10 dagen werd er namelijk gezegd), dan onderstreept dit dat VVV wederom niets geleerd heeft over hoe men moet communiceren. Dan denkt men bovendien dat men de supporters nog steeds aan het lijntje kan houden. Doet me trouwens denken daan de nieuwe-stadion-perikelen, waar keer op keer plannen gepresenteerd zouden worden, die steeds weer uitgesteld worden. Overigens is dat nu weer aan de hand met dat event-center/ leisure dom, maaf geen haan die er naar kraait. Zou wel iets met een bepaalde stijl van bepaalde mensen te maken hebben. Ik heb altijd geleerd dat je niks moet beloven dat je niet waar kan maken. Had me niet gezegd dat de trainer binnen 10 dagen gepresenteerd zou worden, was er niks aan de hand geweest. Maar ja……dat charme-offensief richting supporters……

   1. Word

    Je hebt gelijk Ievel! Ik zou die dekselse Valckx meteen weer ontslaan. Hoe durft hij de supporters zo ontzettend voor te liegen! Dat is niet alleen slechte communicatie, dat is een mes in de rug van al die hondstrouwe supporters die de club altijd steunen. Ik zeg: weg met Valckx, die valse leugenachtige profeet met zijn beloftes die hij niet waarmaakt!!111!

   2. Ievel Knievel

    Overdrijf nou ook weer niet zo Word 😉

    Wat ik wil zeggen is dat VVV de negativiteit rond de club vaak zelf in de hand werkt. Roep gewoon geen dingen die je niet waar kan maken en ben gewoon eens eerlijk richting achterban, supporters en sponsoren. Bijvoorbeeld ook over hoe VVV er financieel nu echt voorstaat. Dat maakt beslissingen ook beter te begrijpen. Zou voor iedereen beter zijn. We leven in een tijd van openheid en transparantie en je ziet dat mensen en bedrijven die zich daar niet aan aanpassen vroeg of laat in de problemen komen.

   3. Word

    Was ook even overdreven, maar geen halszaak. Valckx wilde denk ik gewoon aangeven dat het er aan zat te komen. En dat geloof ik ook echt.

    En over die financiële zaken: misschien willen bepaalde investeerders (waarvan hier velen roepen dat dat ‘alleen maar Berden’ is) niet dat dat openbaar wordt. Dat snap ik wel, zeker als het niet top gaat.

    En met die slechte communicatie vind ik wel meevallen: Venlonaren krijgt gisteren nog een mail van vvv dat er dit weekend nog geen nieuws komt. Vind ik netjes, hoeven ze ook niet te doen omdat dit ‘maar’ een supportersite is.

    Afwachten dus nog. De trainer zal wel een weekend bedenktijd hebben gevraagd.

   4. Word

    Nee, Valckx bij L1. Bogers twitterde gisteren dat er ‘nog geen’ witte rook was. Dat komt dus hopelijk snel in orde.

   5. Lincoln

    Volgens mij zei Valckx dit bij de het programma avondgasten. Maar jullie hebben het over transparantie. Dit is een klein ding wat is aangestippeld bij de SAR vergadering. En tijdens de vergadering was Bogers erg open over allerlei zaken. Nu is het zo dat wat er daar wordt gesproken niet naar buiten mag komen. Maar dat niet alleen wij maar ook jullie het recht hebben hoe het ervoor staat voor de club. Ze zouden hier aan gaan werken en ze willen zelf ook meer openheid en transparantie. Ik verwacht eigenlijk zeer binnenkort een document of een persbericht met de visie voor de komende jaren en over de financiële status. Daarnaast wil ik even melden dat Bogers maandag heeft aangegeven dat ze bezig waren met een trainer (hij zei niet wie) en dat ze niet zomaar een trainer willen aanstellen. Deze trainer moet in de nieuwe visie passen van VVV. Een trainer die aanvallend voetbal speelt en spelers beter maakt. Hij zei toen ook dat het heel snel kon gaan. Gisteravond laat kregen wij een mail dat er sowieso dit weekend geen nieuws zou komen over de nieuwe trainer dus dat vanaf maandag weer de carrousel gaat draaien. Of dit heeft te maken met of het nog niet rond is of dat ze het nog voor zich willen houden dat weet ik niet. Maar haast is geboden want over ongeveer 2 weken beginnen de trainingen van VVV. Dus een trainer zou handig zijn. Daarnaast is het handig omdat VVV spelers moet aantrekken en daar natuurlijk een trainer ook inspraak heeft samen met zijn assistent en de het technisch hart.

 6. Ievel Knievel

  Dankjewel Lincoln. Deze info ste ik erg op prijs, maar had liever gehad dat VVV dit zelf zo naar buiten bracht naar ons toe, via hun website bijv. .Dan wachten we nog even (blijft in mijn ogen dan een niet zo handige uitspraak van Valkx, hoop dat dit de laatste keer was).

 7. RuiverCity

  Natuurlijk is het te loven dat VVV een supporterssite als Venlonaren informeert! Super zelfs. Dit geeft ook maar eens aan welk wanbeleid er de afgelopen jaren is gevoerd. Dit reken ik Boogers, Berden etc aan.
  Wellicht dat de nieuwe trainer (Steijn, Janssen, Libregts) nog in het buitenland zit? Misschien dat het daarom langer duurt……

  1. Ievel Knievel

   Eerlijk gezegd vind ik het niet meer dan normaal dat VVV zijn belangrijkste supporterssite informeert (want zo zie ik Venlonaren wel), mag hopen dat de fanclub dezelfde mail heeft gehad. Supporters via meerdere kanalen informeren behoort gewoon tot je standaard mediastrategie.

   1. Lincoln

    Ik zelf studeer communicatie dus ik weet als geen ander hoe belangrijk het is om als organisatie transparant te zijn naar je consument en dat is in dit geval de supporters. Ik vind het dan ook een goede zet dat ze ons op de hoogte houden van hoe en wat. Daarnaast is het zo dat er bij de SAR meerdere supportersgroepen aanwezig zijn zoals de mannen van de Good Old. Wij willen geen voorrang positie hebben wat betreft zaken binnen de club en we hoeven ook niet alles te weten maar sommige dingen zijn gewoon belangrijk om te communiceren naar je achterban. Ik snap ook dat ze geen namen gaan noemen waar ze nu mee bezig zijn. Het is nu gewoon afwachten en hopen op het beste. Trouwens Steijn dat was al algemeen bekend dat VVV daar mee heeft gesproken. Helaas is het niets geworden vanwege de gezinssituatie van Maurice Steijn zelf. Heel jammer want dat is nou een trainer die VVV naar een hoger plan zou kunnen tillen.

 8. Ievel Knievel

  Misschien een idee om de VVV-mail te publiceren?

  Overigens ben ik het met 1 reactie op de Venlonaren-facebook van harte eens. Die belofte van “binnen 10 dagen” was weer typische Venloosche-blablabla (van achter de tapkraan). Ik had in 2003 eigenlijk al gehoopt dat het daarmee eens afgelopen was en dat leek in het begin ook zo te zijn. Kennelijk verander je een cultuur(tje) niet zomaar. Ik hoop eigenlijk dat VVV bewijst dat dit wel kan, zoals andere mensen in Venlo ook hard hebben gewerkt en sommige nog bezig zijn (Zomperparkfeest, Grenwerk) om te bewijzen dit het kan. Dat in Venlo ook veranderingen van mentaliteit en geest mogelijk is. Dit zou de sfeer rondom de club en de sfeer op de tribunes alleen maar ten goede komen. Het is duidelijk dat de supporters van VVV iig niet meer zitten te wachten op typisch Venloosch gedoe en gelet op de reacties geen zin meer hebben om negatief te doen.

  1. LJ

   Valckx zegt ook dat VVV binnen 10 dagen een nieuwe trainer WIL introduceren. Hij zegt NIET dat de trainer binnen 10 dagen wordt gepresenteerd. Dat lezen jullie!

   En waarom zou VVV open moeten zijn? De club heeft het volste recht om bepaalde zaken niet openbaar te maken en daar zullen we met z’n allen respect voor moeten hebben. Maar sommigen hier voelen zich o zo belangrijk, want dan nemen ze nog geen seizoenskaart. Nou, laat dan maar lekker zitten.

   Wees nou eens een keer positief kritisch in plaats van allemaal die negativiteit en alleen maar zaken uit het verleden steeds maar weer aanhalen. We leven in het heden met zicht op een nieuw seizoen. En wat dat ons brengt is alleen maar afwachten!

   1. Ievel Knievel

    En jij bent zo negatief over diegene die positief-kritisch zijn. Bahbah. De negativiteit druipt er vanaf. 😉

    De mensen die hier kritisch zijn op het beleid (van zeker de laatste 4 jaar), zijn zeker niet diegene die spelers in het stadion uitfluiten of hier op de site afzeiken. De wijze waarop een Reimerink hier wordt afgeserveerd doet mij dan weer de haren rechtovereind staan. Waarschijnlijk gaat hij bij Go Ahead gewoon goed spelen, dat talent heeft hij namelijk. De club niet steunen of kritisch zijn (omdat je gewoon je club niet ten onder wil zien gaan) zijn twee hele verschillende zaken. Mij heb je nog nooit voor de 90 minuten het stadion zien uitlopen en mij heb je ook nog nooit mijn eigen ploeg horen uitfluiten. Dat doe je namelijk niet. Dat is pas negatief.

   2. LJ

    Ach jongetje, maak jij je maar druk om het verleden. Als daar al zoveel fout is gegaan, kun je daar nu niets meer aan veranderen.

 9. Ben

  Het is alleen een beetje dom te zeggen “over 10 dagen” want dan gaan sommige gasten, zoals velen op deze site, de dagen aftellen, met consequentie de vele ontevreden reacties. Hou het simpel en beperk je tot uitspraken die indicatief zijn en meer niet. Wat media training doet wonderen, ik weet zeker dat menig bureau dat (bijna) gratis wil doen. FORZA VVV!

 10. Drikus

  Wat kunnen we opmaken uit het feit dat het vvv niet is gelukt om haar eigen doelstelling; “binnen 10 dagen een treiner presenteren” niet is gelukt?
  1. Te optimistisch over verwerkingssnelheid van contracten ed.?
  2. Nog geen geschikte trainer gevonden?
  3. Benaderde trainers te hoog gegrepen voor vvv?
  4. Moet de nieuwe trainer zelf nog e.e.a. afronden/regelen met zijn huidig club wat langer duurt dan verwacht.

  Persoonlijk denk ik optie 4. Wat zou betekenen dat Robert Maaskant de nwe trainer zou worden. Valckx heeft ontkend dat Maaskant zou komen. Maar die uitspraak snap ik wel als Maaskant nog een verbintenis heeft en met de clubleiding moet gaan praten. Zou lullig zijn als ze vanuit de media moeten vernemen dat hun trainer ze gaat verlaten….
  Ik verwacht dat er komende week witte rook uit de schoorsteen boven op de berg komt.

  1. Goodie

   Als je naar de trainers loopbaan van Maaskant kijkt ziet het er niet geweldig uit. Bij vrijwel elke club is hij 1 seizoen gebleven. Komt met VVV overeen, wie weet is het een goede combinatie.

   1. Drikus

    Ik vind dat Maaskant geen slechte loopbaan heeft gehad. Hij heeft verschillende successen weten te boeken. O.a met Wisla waar hij kampioen werd. (stond 5e bij de komst van Maaskant) Dat was in de tijd van Valckx. Deze heren weten precies wat ze van elkaar kunnen verwachten.
    Daarnaast heeft Maaskant met NAC een plaats in de Europa league afgedwongen.
    Ook in Roosendaal bij RBC heeft hij deze club laten promoveren.
    Ik heb de indruk bij Maaskant dat als hij de steun krijgt, dat hij de groep echt kan motiveren en beter kan maken.
    Volgens mij heeft Maaskant ook een clausule in zijn contract dat hij, indien hij hoofdtrainer kan worden, zijn contract kan worden ontbonden. (heb ik ergens gelezen)

   1. Ievel Knievel

    Een foto van juichende VVV’ers met JPJ shirts.

    Ik zou Reijnierse een logsiche zet vinden, aangezien VVV met een soort mini-ajax revolutie bezig is. Kent Valkx natuurlijk ook. Men wil de succespelers uit de gloriedagen een plekje geven, wat ik een goede keus zou vinden.

   2. Word

    Valckx staat ook op die foto (babyface uiterst rechts). En vorige week stond er een foto van Rossie.

    Mijn gevoel zegt nog steeds Steijn. Die heeft ‘in eerste instantie’ afgezegd, maar misschien zijn ze in gesprek gebleven. Dat het daarom wat langer duurt.

   3. Lincoln

    Steijn heeft afgezegd, wel jammer!
    Goede trainer en haalt het beste uit spelers. Hoop dat je gevoel het juist heeft.

   4. Lincoln

    Valckx is ook niet in loondienst van VVV. Hij is een technisch adviseur en geen technisch directeur. Hij neemt wel die taken op zich maar wordt in principe ‘ingehuurd’.

    Levelknievel ja vorig riep ik met je mee over deze ‘Ajax revolutie’ haha maar het is wel het beste voor de club. Laatste jaren was niet om naar huis te schrijven.

   5. Lincoln

    Hehe zou wel echt iets voor VVV zijn. Ik denk dat ze ook al rond zijn maar dat ze even wachten met het naar buiten brengen. Welke trainer dat is nog even afwachten. Ik denk persoonlijk dat morgen meer bekend wordt. Berden is ook weer back in town. 1+1=6

    Maar is niet onlogisch met die foto die ze gepost hebben op Facebook. Het zou ook de meest logische stap en trainer zijn voor hun visie. Mini Ajax revolutie haha goed opgemerkt zo is het wel ongeveer. Is de nieuwe trend onder de voetbalclubs bij Ajax heeft het goed gewerkt en het is terug gaan naar het verleden. Je eigen cultuur terug vinden.

   6. Word

    Reynierse zit toch goed bij de KNVB? Hoe komt men erbij dat hij die organisatie, dat geld (en volgens mij zijn partner in de Randstad) gaat achterlaten voor een onzeker bestaan als trainer hier? Ik geloof dat dus niet.

   7. Lincoln

    @word Ja snap je punt maar ieder mens heeft zijn ambities en volgens mij zit Reijnierse daar al vanaf 2001.

   8. Ievel Knievel

    @ Word

    Je hebt argumenten, maar datzelfde geldt voor Valkx. Die heeft bij alleen maar grote clubs gewerkt en komt nu toch ook voor VVV werken?

   9. Ievel Knievel

    Ik denk dat de Ajax/ Cruyff-tactiek een slimme tactiek is. Je straalt iets uit als club, zeker met grote oud-spelers in je organisatie. Dat straalt af op spelers, toekomstige spelers, publiek en toekomstig publiek. het is iig erg goed voor je image.

    Je kan dan ook spelers lokken die je normaal gesproken niet kan krijgen. dat geldt voor VVV en Ajax, maar dan bij Ajax op een ander niveau. Daar werken ze zelfs met een salarisplafond (dat natuurlijk wel hoog ligt in vergelijking met VVV), maar je hebt spelers wel wat te bieden met grote namen als een Bergkamp en dergelijke.

    Ik riep dit overigens een jaar geleden al, dat ik voor zo’n kleine Ajax- revolutie zou zijn, maar werd toen verketterd door enkele schreeuwlelijks op deze site. Werd zelfs letterlijk voor gek verklaard dat ik een naam als Valkx durfde te noemen, want “die zou toch nooit komen”. Ik zeg dit niet om per se achteraf mijn gelijk te halen, maar vind het gewoon een slimme koers. Investeren in de staf en begeleiding (en organisatie) bespaart je geld op de lange termijn.

   10. Word

    Vergelijking Valckx is anders: die is geen 7 dagen per week met vvv beschäftigt (maar volgens mij maar 2 of zo).

    Heeft er ook geen andere baan/zekerheid voor op hoeven geven én hij hoeft niet te verhuizen of in een hotel te gaan wonen.

   11. Lincoln

    Valckx is ook niet in loondienst van VVV. Hij is een technisch adviseur en geen technisch directeur. Hij neemt wel die taken op zich maar wordt in principe ‘ingehuurd’.

    Levelknievel ja vorig riep ik met je mee over deze ‘Ajax revolutie’ haha maar het is wel het beste voor de club. Laatste jaren was niet om naar huis te schrijven. Alles kan, waarom zou Reijnierse niet kunnen? Het kan ook toch Steijn of Koster worden. Het kan ook iemand zijn die wij niet verwachten. Het is gewoon afwachten sowieso geen nieuws tot morgen dus kan zomaar zijn dat morgen het bekend wordt gemaakt maar kan ook zijn dat het nog langer gaat duren. Maar we beginnen al snel met de eerste training dus enige haast zou fijn zijn.

 11. Goodie

  Weet iemand wanneer een speler uit de jeugd naar Helmond gaat, en wanneer naar VVV? Ik was even op transfermarkt.nl aan het kijken, en kwam tot de ontdekking dat Fecunda die in de play-offs voor VVV speelde, bij de selectie van Helmond stond. Misschien is het een fout, maar ik vind het toch vreemd. Ook is Slijngard (Sparta) transfervrij. VVV heeft er toch wel een back bij nodig. Afgelopen seizoen hebben Kruijsen en Fecunda (linksbuiten) op de back positie moeten staan bij gebrek aan verdedigers.

  1. Lincoln

   Ja dat is bij mij ook geheel onduidelijk! Wel raar want die Fecunda is blijkbaar een groot talent. Zullen wel duidelijke afspraken over zijn maar ik weet het niet.

 12. Goodie

  Ik denk niet dat het Maaskant wordt. Hij wilde bij zijm huidige club blijven tot het einde van het seizoen. Het einde van het seizoen in Amerika is in de winter pas. Dus of Maaskant zegt iets wat hij niet na komt, of we zouden een half jaar geen trainer hebben.

Leave a Reply