VVV Proat – FC Eindhoven – VVV-Venlo

Vanavond staat de wedstrijd tegen FC Eindhoven op het programma. Afgelopen week leek de wedstrijd in de slotfase gewonnen te worden door een doelpunt van Ketting. Helaas zorgde AZ er in de laatste seconde nog voor dat het 2-2 werd en we met een kater huiswaarts mochten keren. Vanavond ontbreekt Thijme Verheijen nog steeds vanwege een blessure, als is hij wel op de weg terug. De ploeg wordt gesteund door een vol uitvak.

Wat denken jullie dat het gaat worden en wie gaat het voor ons doen?

11 Responses

 1. beek

  Vanaf het begin scherp zijn en niet pas beginnen als je met 1-0 achter staat. Jammer dat Berden niet fit is, hoewel hij tegen AZ niet geweldig was. Hij geeft pas een voorzet als hij de achterlijn gehaald heeft. Kaastrup geeft al eerder een mooi gebogen meestal goede voorzet.

  1. Grad

   Van mij mag hij blijven staan zolang hij andere in de gelegenheid stelt om te scoren. Vandaag lukte het een keer, maar het komt te vaak voor dat te slordig wordt omgesprongen met de kansen.

 2. chretien

  Er is daadwerkelijk voor gevochten. Uiteindelijk terecht gewonnen, gefeliciteerd met deze overwinning! Er komen twee moeilijke wedstrijden aan. Reken maar op de steun van het publiekā€¦ FORZA VVV!

 3. Mooi resultaat tegen een naaste concurrent voor de nacompetitieplaatsen!
  Aan het begin van de wedstrijd werd goed drukgezet op de achterste linie van Eindhoven. Je weet nooit zeker of het daar aan lag, maar Eindhoven maakte actherin veel fouten, en daar hadden we meer van moeten profiteren, zoals de trainer ook na afloop benadrukte.
  Als je kijkt naar de nogal verrassende resultaten van deze speelronde ligt het helemaal open t/m plek 12.
  De enige ploeg die er momenteel echt lijjt uit te springen is Cambuur, maar dar was tot een aantal wedstrijden geleden ADO Den Haag en daarvoor Roda, dus het kan zo masr weer anders liggen.
  Qua resultaten is het belangrijkste dat je niet te veel gelijkspeelt en geregeld 3 punten pakt, dan blijf je meedoen in het linkerrijte. Er zit veel energie in het elftal en er wordt goed gebruikgemaakt van de snelheid van een aantal spelers.
  Als de keeper ook z’n mannetje staat zoals tegen Eindhoven en de verdediging geen steken laat vallen, dan hebben we ook tegen Willem II kansen…šŸ™

 4. supportertje

  Heb een prachtige wedstrijd gezien, en er werd gestreden door VVV. Vroeg druk en daardoor fouten bij Eindhoven. Mooi dat er al vroeg een doelpunt viel in het voordeel van VVV. Voetbalt toch iets lekkerder. Ook de Keeper stond er goed bij, en als hij dat iedere wedstrijd op weet te brengen scheelt dat zeker punten. Levi en Simon, samen met Elias en Rick zijn toch wel de dragers aan het worden van het team wat op het veld staat. Vooral na het bevrijdende tweede doelpunt van Simon, liet hij duidelijk zien dat hij een is door iedereen bij zich te halen en samen het doelpunt te vieren als team. Levi is echt een super aanvallende middenvelder aan het worden, sticht veel gevaar, oog voor het spel, en gaat door tot het gaatje. Weet van niets vaak nog iets te maken, alleen vergeet Kosidis het dan weer af te maken. Al met al goede wedstrijd, en als ze dit weten vast te houden gaat Willem 2 het heel lastig krijgen tegen VVV. Zorgen voor een volle koel met zijn allen, en het team naar de overwinning schreeuwen en zingen.

 5. JTB83

  De Limburger meldt:

  VVV en zieke algemeen directeur Marco Bogers lijnrecht tegenover elkaar: gang naar de rechter dreigt

  Marco Bogers en VVV zijn in conflict met elkaar. De algemeen directeur van de club die sinds 6 juni ziek thuis zit, wil zoals vastgelegd in zijn contract bij ontslag een jaarsalaris meekrijgen waar mogelijk nog een transitievergoeding bovenop komt. De Venlose eerstedivisionist, die af wil van zijn directeur, geeft aan hier niet de financiƫle middelen voor te hebben.

  1. Ievel Knievel

   Uiteraard heeft Marco ergens recht op wat er in zijn contract is afgesproken, tegelijkertijd is Marco in zijn functie ook niet open, transparant en eerlijk geweest richting collega’s, medewerkers en zoals de RvC het ons voorspiegeld> de RvC (en de sponsoren en ‘stake holders’) en is de financiĆ«le schade, waardoor VVV niet de middelen heeft om hem een jaar salaris uit te keren, deels te wijten aan zijn eigen handelen/ brokken.

   Wat wel opvallend is, is dat er nu ineens wordt aangegeven dat een deel van de medewerkers niet meer met hem zou willen samenwerken. Dat was 5 juni jongstlede nog anders. Opvallend, misschien deels strategie van VVV. Mocht dit een tatctiekje zijn dan is dit wederom niet netjes van de club VVV.

   Verder opvallend dat de rol van Waltger Grutterswijk in de hele zaak tot op hede onderbelicht blijft.

   Walter Grutterwijk was de rechterhand van Marco en zijn belangrijkste adviseur. Zeker de laatste 1,5- 2 seizoenen, zeker op financieel gebied. Daar zijn vrouw voorzitter van de RvC is weten we allemaal wel waarom Walter uit de wind gehouden wordt. Het is heel simpel, een gedwongen ontslag van Marco zou automatisch moeten leiden tot sancties tegen zijn belangrijkste adviseur en mentor, Walter Grutterswijk die over zijn schouder meekeek naar de werkzaamheden van de AD.

   Een ontslag van Walter Grutterswijk zou en zal automatisch moeten leiden tot het terugtreden van Ineke als voorzitter en maakt een compleet nieuwe RvC des te noodzakelijker.

   Overigens is de situatie bij VVV (veel en veel) ernstiger dan wij vermoeden.

   Er is een financieel gat van 5 miljoen euro (3 miljoen achterstallige belastinggeld en 2 miljoen tekort op de begroting, aldus de Limburger). Mocht de belastingdienst niet akkoord gaan met een lager schuldbedrag (waarom zouden ze dat eigenlijk doen?) en niet akkoord gaan met de terugbetaalregeling dan is het gewoon einde oefening voor VVV. Uit ervaring weet ik dat de belastingdienst zelden akkoord gaat met het verlagen van het schuldbedrag en de belastingdienst in de belangrijkste schuldeiser. Bij een faillissement zal een curator het stadion en de grond rondom het stadion gewoon kunnen verkopen aan een projectontwikkelaar en ook de huidige selectie bij VVV is uiteraard geld waard. Mocht VVV failliet gaan, dan kan de belastingdienst middels een curator makkelijk aan die 3 miljoen euro komen. Dus voor de belastingdienst is er geen risico. Voor VVV is er alleen maar risico.

   Jammer allemaal, want volgens wordt er inmiddels wel weer lekker gewerkt op de Berg en presteert de selectie veel stabieler dan afgelopen seizoen (tot nog toe).

   1. Ievel Knievel

    En mocht de rechter Marco in het gelijk stellen (het dreigt uit te lopen op een rechtszaak, so far clubliefde en realiteitszin van de eiser van een jaarsalaris en transitievergoeding), dan heeft VVV ook meteen een acuut probleem. Dan zou Marco VVV al in een faillissement kunnen storten (wraak?).

    Ik weet niet welk jaarsalaris er ooit met de AD is afgesproken, vast veel meer dan een AD van VVV hoort te krijgen. Ik zou dat kunnen opzoeken in de jaarstukken, maar daar heb ik nu echt even geen zin in.

Leave a Reply