VVV-Venlo

VVV Proat – JOng Utrecht – VVV-Venlo

De koude uitwedstrijd tegen Utrecht staat op het programma. De eerste wedstrijd na de winterstop. We moeten het doen zonder Smans, Lathouwers, Rutten en de geschorste Doesburg. Allouch zit tot nu toe bij het tweede elftal. Dus er missen aardig wat spelers. Wat denken jullie?

10 Responses

 1. Gerardus

  Smans is wel aanwezig bij de wedstrijd. Verder is het koud, slecht en bevroren veld. Het voetbal is ook niet hartverwarmend. De nummer 6 van Utrecht is de beste van het veld en krijgen ze eigenlijk niet onder druk. Weinig eneverends, maar de kansen die er zijn , zijn wel voor vvv. Op een grote kans voor Utrecht in de beginfase na. Maar om ze nu beter te noemen gaat te ver.

 2. Gerardus

  Tweede helft aanzienlijk beter. Direct meer dreiging en overtuiging met Sierra op 10 ipv linksbuiten. Ook meer druk. Veld was nog steeds slecht. Met name aan de kant van Janssen en Kaastrup was het schaatsen geblazen. Dat hoorde je ook aan de noppen. Verder wat gekke beslissingen in het nadeel van VVV. Al met al laat je Utrecht nog bijna met de winst vertrekken door een te korte kopbal van Klaasen. Verder komt dit elftal gewoon te kort en mist het vooral scorend vermogen. Een middenveld met Sedlacek en Klaasen is simpel te verdedigend en gaat vooral breed en terug. Iets meer body zou niet misstaan.

 3. RuiverCity

  Een plek bij de eerste 8 zou een wereldprestatie zijn. Wanneer zien de supporters eens in dat dat eigenlijk een utopie is met dit team. Geen scorend vermogen en fysiek veel tekortkomingen. Mocht Smans ook nog vertrekken en een verdedigende middenvelder komen, dan wordt het voorin nog minder.
  VVV heeft dit ook aan zichzelf te danken. Doesburg die het team te kort doet door zijn domme rode kaart net voor de winterstop.

  1. Gerardus

   Als je kijkt naar de voorgaande wedstrijden zou het gek genoeg wel eens een overwinning kunnen zijn. VVV speelt vaker best goed tegen betere tegenstanders. Zie de Graafschap, Roda of Cambuur. Ook al waren het niet allemaal overwinningen. ZOlang er maar een paar spelers terugkomen heb je tenminste meer spek op de botten. Het is niet voor niets dat er gisteren maar 1 speler inviel natuurlijk.

Leave a Reply