VVV proat – MVV – VVV

Vandaag staat de Limburgse derby tegen MVV op het programma. Na de zeperd tegen Oss is er een mogelijkheid om zich te revancheren vanavond. Voor deze wedstrijd keren Klaassen, Johansson, Smans en Braken weer terug in de selectie.

Wat denken jullie over de opstelling, het spel en het resultaat van vanavond?

6 Responses

 1. Benjaplus13

  Ten eerste schandalige zet van de club om in het kader van de veiligheid maar 5 bussen te laten vertrekken naar Maastricht… nog steeds voor mij volkomen belachelijk.
  Is hier gisteren nog iets over gezegd geworden tijdens de supporters bijeenkomst?

  Dat gezegd hebbende hoop ik op een zorgeloze avond, maar het zal niet zonder slag of stoot gaan,.

  1. Koelie

   Inderdaad schandalig dat de fanclub hiermee heeft ingestemd (als ze maar kunnen gaan he). Je straft dus moedwillig de goede meerderheid voor een klein groepje hersenlozen. Die ondanks alle maatregelen en camerabeelden maar niet te straffen zijn. Grote kans dat ze zelfs weer in de bus zitten door deze schijnmaatregel.

  2. Grad

   Na gisterenavond is me duidelijk geworden, dat het een aantal randdebielen zijn die verwantwoordelijk zijn voor deze maatregelen. Zij komen legaal het stadion in, maar niet om voetbal te kijken, maar om de confrontatie te zoeken en herrie te gaan schoppen.
   Te triest voor woorden.

 2. chretien

  Mvv speelt bijna net zo wisselvallig als ons VVV. Ik hoop op een mooie wedstrijd met uiteindelijke winnaar onze club. Begrijp niet waarom espn deze wedstrijd niet uitzendt. FORZA VVV! VVV!

Leave a Reply