VVV-Venlo

VVV Proat: NAc breda – VVV Venlo

Na de overwinning tegen directe concurrent Emmen, staat er weer belangrijk potje op het programma. De wedstrijd tegen NAC is de volgende wedstrijd. De ploeg uit Breda heeft een klein gat geslagen van maar liefst 4 punten. Aangezien dit de KKD is, wilt dit niet zeggen dat dit veel is, of juist heel veel. Gelet op het lastige programma zou een overwinning zeer welkom zijn. Met name Helmond Sport zit ons vlak op de hielen.

Wat denken jullie dat het gaat worden?

26 Responses

 1. chretien

  Het wordt natuurlijk een heel erg moeilijke wedstrijd en dat ook nog in Breda.
  We hebben er ooit gewonnen, de beslissings wedstrijd voor promotie naar de eredivisie. Dit terwijl nac de grote favoriet was.
  Dit nog eens een keer herhalen? Zou heel erg mooi zijn.
  FORZA VVV!

 2. kaalneetje

  Kan iemand Kosidis vertellen dat de warming up voorbij en de wedstrijd al halverwege is…….
  Heeft geen enkel duel gewonnen en loopt erbij als aan natte krant.

   1. Koelie

    Toen hadden we gelukkig ook betere alternatieven achter de hand. Maar je hebt gelijk dat waren ook zeker geen toppers. Al heeft Yasar alles goedgemaakt met zn goal in Tilburg.

 3. beek

  Niet fel genoeg. In de eerste helft zeer armoedig, in de tweede helft een stuk beter. Maar niet goed genoeg voor de nacompetitie blijkt. Hopelijk houden ze Smans, Janssen en Verheijen. Martijn Berden vind ik niet ster spelen. De uittrappen van keeper komen niet aan, geen enkele.

 4. Koelie

  VVV speelde niet om te winnen dus deksel op de neus tegen een ook zeer armoedig gemankeerd Nac. Emmen wint ook in de laatste seconden dus playoff plek wordt gedeeld. Het ziet er niet goed uit. Of er moet gestunt worden in Kruikenstad.

 5. Van Crooy mag inderdaad wel eens kijken waar hij een bal heen rost want zelden dat een bal van hem bij een vvv’er in de buurt komt en zolang je Kosidis blijft opstellen dan speel je naar mijn idee gewoon met 10 man want blijf het een dramatisch slecht spits vinden.
  Zonde dat het in de 94e minuut fout gaat maar vvv heeft zelf ook menig maal mazzel gehad in de slotfase.

 6. Wat een teleurstelling was dat gisteravond. De 1e helft was NAC iets beter, de tweede helft VVV.
  Toen echter een treffer van onze kant uitbleef ging NAC de laatste 10 min weer wat meer drukken met een treffer in de laatste seconde van Martina voor NAC.
  Ik snap dat Doesburg geen verdediger is, maar hij kan zich toch met zijn hele lichaam voor die bal gooien?
  De trainer had helemaal gelijk toen hij in zijn commentaar achteraf zei dat in die actie de echte wil om te winnen ontbrak.
  We hebben hier al vaker geconcludeerd dat we dit jaar een elftal hebben dat leuker is om naar te kijken, maar het grote verschil met vorig seizoen is toch wel echt het ontberen van scorend vermogen.
  De wedstrijd van gisteren is wat dat betreft typerend.
  De hele voorhoede presteerde zoals wel vaker ondermaats en tegen dit NAC hadden we moeten scoren.
  Ook Levi Smans, die natuurlijk af en toe aardige dingen laat zien, miste ook weer eens een grote kans. Als aanvallende middenvelder die veel voor de goal komt moet hij werken aan zijn schot op goal, want dat is nog steeds matig.
  Er wordt hier gezegd dat wij niks te zoeken hebben in de nacompetitie, dat kan misschien kloppen, maar NAC ook niet en die gaan het wel halen.
  We zullen nu met minimaal drie andere ploegen moeten vechten om die achtste plaats en dat zal een hels karwei worden met het zware programma wat we voor de boeg hebben…

 7. john

  DIKKE ….18.000 ……toeschouwers in Breda !

  Dan is het niet vreemd dat vvv financieel moeilijk zit.

  In venlo lopen ze niet echt warm voor betaald voetbal.

  Jammer , had het liever anders gezien.

 8. Gerardus

  Zo onnodig deze nederlaag in de laatste seconde, of eigenlijk al na de laatste seconde. Je gaat binnen 1 minuut van een voorsprong van 4 punten op Emmen naar geen voorsprong op Emmen en geen druk meer op NAC. Emmen heeft nog een redelijk makkelijk programma waarin het de punten kan gaan pakken. NAC kan nu lekker naar boven kijken en ineens langs de Graafschap komen. Typisch de KKD weer.

  Dit team mist gewoon de kwaliteit van doelpuntenmakers. De buitenspelers scoren dit seizoen amper, de spits doet het matig met 8 doelpunten, het middenveld scoort totaal niet, op Smans na. Alleen de verdediging doet het erg na behoren als je kijkt naar het aantal doelpunten.

  Al verlies je de wedstrijd tegen Willem II, heb je nog steeds kansen om de play offs te gaan bereiken. Het betekend simpelweg dat je de laatste 4 wedstrijden moet winnen en van Top Oss. Waar al dure verliespunten zijn geleden.

 9. RuiverCity

  Ongelooflijk wat een amateuristisch verdedigen weer. Kosidis die weer geen bal goed raakt. Eerste helft compleet verslapen. Puur uit angst omdat Kruijs weer zo verdedigend alles neerzet.

  Simon Janssen is al volop bezig om weg te gaan. Huurspelers zijn ook al met volgend seizoen bezig en zijn echt niet allemaal begaan met het lot van VVV. Roel Janssen ook niet meer verlengen. Van Crooij blijft een matige keeper.

  Dit seizoen kun je afschrijven. Volgend seizoen met nog meer jeugdspelers dan wordt het nog minder dan dit seizoen.

  1. Noordsupporter

   Ik heb alleen een samenvatting gezien. Dus over de wedstrijd zelf kan ik niet oordelen. Ik geloof best dat niet alle spelers in zeer hoge mate begaan zijn met VVV. Maar ze moeten wel begaan zijn met zich zelf. Mochten ze weg willen gaan, dan willen ze zich toch wel in de kijker spelen? Ik vind het voetbal beter dan vorig seizoen, maar de concurrentie is sterker. Wordt te weinig gescoord en goals worden te makkelijk weg gegeven. Seizoen is nog niet afgeschreven. Playoffs kunnen nog steeds. Ook na een eventueel verlies tegen Willem II. Ik neem mijn petje af voor wat er allemaal gebeurd is op bestuurlijk vlak. Schuldsanering, nieuwe verantwoordelijken enz. Daar gaat een beleid uit voort komen wat bij het huidige VVV moet passen.

 10. Ik las het ook, ik geloof niet dat ik daar blij van word…
  Wat mij betreft niet echt een inspirerende trainer, en volgens mij vonden de supporters bij Heracles het ook niet heel erg dat hij daar weg moest…

  1. Koelie

   Helemaal eens. Leuk dat hij ooit hier heeft gespeeld maar verder gewoon niet bijzonder gepresteerd. Liever iemand met frisse ideeën. Gegenpressing met Hyballaaaaaa

 11. goalkiller

  ik zou zeggen Luhukay terughalen, en samen met een Ken Leemans als assistent als hij die ambitie heeft. De figuren waar hij mee in de clinch lag zijn allemaal verdwenen. Schone lei!

 12. Oelie op zuid

  Lammers heeft Heracles wel kampioen gemaakt en teruggebracht naar het hoogste niveau. Ik weet niet of er dit jaar versterking is gekomen om proberen te handhaven.

 13. FC VVV03

  Ik had een jongere trainer zoals Kruys verwacht. Ik vraag me op recht af wat de afweging is geweest om Lammers te benaderen. Dat die kampioen geworden is met Heracles is geen graadmeter aangezien daar iedereen kampioen mee was geworden. Die paar seizoenen dat hij hier gespeeld heeft wellicht? Zie de video al weer voorbij komen op de socials. Lammers welkom thuis😂😂

Leave a Reply