VVV Proat: Top Oss – VVV-Venlo

Morgen staat de laatste uitwedstrijd van het jaar op het programma. VVV treft daarin hekkensluiter Top Oss. De Ossenaren staan kansloos laatste, maar dat lijkt enigszins geflatteerd. TOP heeft maar liefst 9 wedstrijden met maar één doelpunt verschil verloren. Daar tegenover staat dat ze in de laatste 8 wedstrijden maar liefst één doelpunt maakten. De Ossenaren scoorden dit seizoen pas 10 keer en kregen er pas 30 tegen, waarvan maar liefst 8 in de wedstrijd tegen Sc Cambuur. Het zal dus geen makkelijke pot worden.

Voor VVV is dit een mooie gelegenheid om voor de play offs in het zicht te blijven. Na wat onnodige nederlagen volgde er afgelopen weekend eindelijk een overwinning op FC Dordrecht. Morgen ontbreekt enkel Moreno Rutten, verder is de selectie van Rick Kruys compleet. Het zal Tegen Top Oss een lastige wedstrijd worden aangezien de doelpunten bij VVV niet gemakkelijk vallen. Wie denken jullie dat er morgen gaat spelen en wie de doelpunten gaat maken?

29 Responses

 1. Tegen Dordrecht afgelopen weekend 3 cruciale punten gehaald om in de buurt te blijven bij de playoff-plaatsen. De wedstrijd tegen TOP Oss moet ook absoluut omgezet worden in winst, dan hebben we echte aansluiting bij de rest en gaan we met zefvertrouwen de laatste wedstrijd tegen Telstar tegemoet.
  De trainer zal wel dezelfde basiself opstellen als de laatste weken.

  1. Grad

   Zeer zeker, VVV heeft deze speler gehaald om zich verder te kunnen ontwikkelen en dan mogelijk tzt een leuk transferbedrag te krijgen, dat kun je nu helemaal vergeten.

 2. FC VVV03

  We moeten sowieso eens kappen met dat opstellen van Kluskens. Dat is gewoon weer zo eentje van ja we hebben er eentje uit de eigen jeugd in staan. Die hele jeugd van VVV is een grote grap. Zowat alle teams acteren op een bedroevend niveau.

 3. VeniVidiVici

  Kluskens is niet goed genoeg, veel te traag en nooit aanspeelbaar, speelt altijd verstoppertje. We hebben een beter alternatief nu met Sedlacek, een raadsel waarom die nooit mag starten. Allouch tja…had er hoge verwachtingen van, maar zowel binnen als buiten het veld niet geschikt bevonden. Genoeg kansen gehad en volgens mij heeft Rick er veel aandacht en geduld aan besteed. Hij verstoort het groepsproces nu ook, dat is zeer kwalijk, dus afscheid nemen en je verlies nu nemen.

 4. En als we dan toch bezig zijn: volgende week maar eens met Telstar onderhandelen of die Sem Dirks niet voor de rest van het seizoen willen huren. Dan mogen ze hem meteen mee terug nemen in de spelersbus. Wat een miskoop is dat geweest zeg.

  1. chretien

   Nooit begrepen waarom hij is aangetrokken. Bijna triest te zien zijn verdedigende manoeuvres. Ik kan me niet voorstellen dat hij het bij zijn vorige werkgever (AZ?) beter deed. Hoe komt men erbij om hem een contract aan te bieden. Of is er iets op een ander vlak de oorzaak?

   1. Gerardus

    Dirks heeft gewoon eerst op huurbasis hier gespeeld en maakte toen gewoon een hele goed indruk. Hij speelde prima en zeer degelijk. Alleen sinds vorig jaar maakte hij ineens een gekke indruk met bizarre fouten en was hij onbetrouwbaar. Maar het zou kunnen dat er iets buiten het voetbal om is gebeurd ofzo, het zijn af en toe ook net mensen…

   2. VeniVidiVici

    Hij speelde in die verhuurperiode een aantal behoorlijk goede wedstrijden, ook op linksback positie. Ik was best in mijn nopjes toe hij tekende bij ons. Maar daarna meerdere malen schuldig aan foutieve inspeelpasjes met tegendoelpunten tot gevolg. Ik vind ook dat ie fysiek geen stappen heeft gemaakt, als VVV zijnde zou ik hem (en dat geldt voor meerderen) eens het krachthonk insturen. Ik denk dat we als team zowel fysiek als qua lengte het minste scoren van alle KKD teams. Niet gek dat we met spelhervattingen altijd onder doen voor de tegenstander.

 5. chretien

  Ik zie ook dat we zelfs geen gele of rooie kaart hebben gekregen. Niet dat ik graag zie dat ze die oplopen, maar, laat ik het zo zeggen van “intens gevecht om de bal” was blijkbaar geen sprake…

  Wellicht dat reden van absentie van Allouch de spelers ook negatief beïnvloedde?

  1. Make us proud

   Allouch…. Tja ik heb geen compassie met zo’ n mentaliteit. Hij moet er trots op zijn dat hij het tot profvoetballer geschopt heeft. Er lopen genoeg voetballers rond die die droom hebben. Ik moet mij wekelijks ook gewoon netjes op tijd op mijn werk melden. Als meneer hier lak aan heeft moet ie zijn geluk maar ergens anders zoeken. Wij moeten verder ,strik erom en goodbye!

 6. Make us proud

  Wat mij trouwens bevreemd is dat vvv inderdaad zo vaak puntenleverancier is voor ploegen die laatste staan/ totaal uit vorm zijn. Geen idee waar dit aan ligt, toch iets om als club naar te kijken wat hier de oorzaak van kan zijn.

 7. Oelie op zuid

  Ik wil Dirks toch wel verdedigen. Het kan niet zijn dat hij het vietballen is verleerd. In het begin speelde hij puike wedstrijden. Nadat hij enkele malen in de fout ging is er m.i. iets geknakt bij hem. Geen zelfvertrouwen meer, nadenken ipv op intuïtie voetballen en dan gaat het helemaal fout. Misschien moet hij weer zelfvertrouwen krijgen. Maar VVV heeft Jansen en Timber gehaald, wasrdoor hij derde in de pikorde is geworden. Jammer.

Leave a Reply