VVV-Venlo

VVV Proat: VVV-VEnlo – ADO Den Haag

Nadat de wedstrijd afgelopen vrijdag werd afgelast, gaat de wedstrijd vanavond wel door. Een iets supportersvriendelijke temperatuur hebben we vandaag waardoor we minder erg in de ozel zullen staan.

Wie er aan- of afwezig zal zijn is niet bekend. Vorige week ontbraken er nogal wat spelers, maar de verwachting is dat dit vanavond minder zal zijn. Pepijn Doesburg keert in ieder geval terug in de selectie. Daardoor zitten er in ieder geval meerdere aanvallende opties in de selectie dan afgelopen week. Toen zat enkel Berden op de bank. Allouch zal naar alle waarschijnlijkheid ook nog steeds ontbreken.

Wat denken jullie dat het vanavond gaat worden?

51 Responses

 1. chretien

  Hopelijk verandert Kruijs van gedachten, want steeds maar tikkie terug, dat kunnen onze spelers helemaal niet. Vanaf de eerste tel laten zien wie de baas is helpt wellicht wel. FORZA VVV!

 2. chretien

  Mooie overwinning, kan niet anders zeggen. Strooide Kruijs ons zand in de ogen? Overigens, de uitslag had ook 5-3 of 4-2 kunnen zijn..
  Het behaalde resultaat bij Jong FC Utrecht…. is nu extra jammer, de ranglijst….
  FORZA VVV!

 3. FC VVV03

  We missen een killer voorin. Achterin en op het middenveld stond het prima, maar in de punt missen we kwaliteit. Kosidis verloor zowat elk duel en mist die echte honger om een goal te maken zoals types als Calabro, Derksen dat altijd konden.

 4. beek

  Het optreden van Verheijen smaakt naar meer. Hopelijk staat hij vrijdag in de basis en is ook Smans weer van de partij.
  Ik hoop dat onze Griek een stuk beter gaat spelen, dat is nu onder de maat. Het valt ook niet mee, af en toe is het een potje vrij worstelen. Ik snap niet dat de scheids dat niet aanpakt, hoewel Kosidis veel meer vrije trappen meekreeg dan anders.
  De passing moet en kan beter: je verovert met veel inspanning een bal en geeft hem dan meteen weer af.
  Toch is het dit jaar beter en leuker dan vorig jaar.

 5. SneltreinMusa

  Ondertussen 30 Januari en we hebben nogsteeds geen spits weten te halen/huren, met deze selectie is het 100% zeker dat we geen playoffs halen, wat zeker haalbaar is met een spits die wel een duel wint, bal kan vasthouden, bal kan geven, of uberhaupt n goeie kopbal/schot in huis heeft

   1. chretien

    Laat hij nou net de voetballer zijn die ons naar de nacompetitie gaat brengen…. We gaan het zien. FORZA VVV!

 6. RuiverCity

  Nu hebben ze twee matige keepers. Lijkt mij dat Van Crooij ook voor volgend seizoen is gehaald.

  Die rechtsbuiten is maar afwachten. Bij Fortuna niet veel gebracht. Een balvaste spits ontbreekt nog steeds.

 7. FC VVV03

  VVV heeft in mijn ogen echt baat bij een nieuwe spits. Kosidis en Doesburg brengen allebei niet wat je mag verwachten in de KKD. Bij een club als VVV die met play offs mee willen doen, mag je toch wel verwachten dat je spits er minimaal 10/15 maakt. Dat gaan beiden heren nooit halen. Ook qua voetbal vind ik ze allebei nauwelijks wat toevoegen. En dan haal je een keeper ( waarom???) en een piepjonge buitenspeler ( doei eigen jeugd).

 8. O ik las gisteren nog ergens dat die tot en met 31 januari was. Maar dat was nu ik het teruglees een artikel van vorig seizoen inderdaad. Anyway, bij Smans, Ketting en Janssen zou het jammer zijn als ze vertrekken. Maar als er 1 van die 21 andere spelers gaat is dat alleen maar goed voor de portemonnee, want dat is allemaal middelmaat.

 9. Het klopt idd dat we een spitsenprobleem hebben. Ik ben alleen bang dat dat deze transferperiode niet meer opgelost gaat worden gezien de fianciele situatie, maar pas van de zomer.
  En het gemis van een fatsoenlijke spits kan er idd ook voor zorgen dat we de nacompetitie gaan mislopen.
  Zeker nu Allouch ook nog dreigt te vetrekken, maar dat is onvermijdelijk gezien het ontbreken van de discipline om op tijd te komen etc.
  Voor mij zijn Ketting en Sierra de belangrijkste spelers om te behouden.
  Simon Janssen en Smans mogen wat mij betreft natuurlijk ook blijven, maar gaan wrsch wat centjes opleveren (nu of van de zomer).

   1. Grad

    Als Allouch, zoals de geruchten doen geloven naar Azerbeidzjan zou vertrekken, kan het misschien nog wel even duren voordat we daar uitsluitsel over krijgen, want daar is de transfermarkt nog tot 8 februari open.

 10. FC VVV03

  Je zult nu Jens Craenmehr zijn he. Jarenlang kansloos op de bank als 3e keeper. Nu ben je 2e keeper puur uit financieel oogpunt. Je 1e keeper is geschorst… en wat doet VVV? Die halen in die week een keeper die meteen start. Als ik Jens was had ik meteen me spullen ingeleverd😂

 11. VenloVVV

  @Frietei kunnen we vnv nog iets verwachten? Denk het niet. Hoop toch stiekem nog op een spits.

  Wat betreft de centrale verdediger positie hebben we ook een klein probleempje. Nu Timber uitvalt komt Dirks weer in beeld🤣

  1. Ik las afgelopen week ergens dat Jahn Regensburg interesse zou hebben voor Dirks. Maar blijkbaar zijn we blij gemaakt met een dooie mus. Qua spits zou het niet verkeerd zijn om Nick Venema voor een half jaar te huren, die in Frankrijk vooral de bank warm houdt.

  2. Frietei

   De zijn dood is de ander zijn brood. Grote kans dat Dirks weer in beeld komt, aangezien VVV de stekker uit zijn transfer heeft getrokken.

   Allouch speelt ook nog altijd in Venlo, die moeten we niet vergeten. De markt in Azerbeidjan is nog enkele dagen open.

 12. spits

  Ik hoor Timmermans net zeggen dat de RVC moet worden aangevuld of vervangen er zouden er nog 2 over zijn.Ben benieuwd want dat worden cruciale vervangingen.
  Ook wordt er een vervanger voor Timmermans gezocht. Eigenlijk jammer dat laatste. Deze man heeft toch een zeer lastige klus geklaard. Van mij mag die blijven.

  1. Grad

   Hopelijk wel ja. Ik heb begrepen dat men dit bedrag niet gaat investeren in nieuwe speler(s), maar gaat gebruiken voor de het opbouwen van nieuwe reserves. Door het vrijgekomen salaris heeft men wel Robberechts kunnen huren.

 13. Koelie

  Heerlijk weer eens in blessuretijd winnen met man minder. Dat is al lang geleden. Kosidis kan er inderdaad niet veel van. Het is dat Doesburg op de goede plek stond. Want die kan er net zoveel van.. Toch tevreden met de wissels van Kruys. Eerdere trainers hadden dat nooit gedaan.

 14. chretien

  We hebben gewonnen en dat nog wel met 10 man. Fantastisch jongens, mijn weekend is goed, dankjewel!
  De overtreding van Sedlacek wordt wel erg zwaar gestraft: rode kaart, gevolg een doelpunt tegen en verder spelen met één man minder. Daarmee verlies je normaliter de wedstrijd. Maar niet van ons!
  FORZA VVV!

  1. VeniVidiVici

   Duidelijke scoringskans + vasthouden / hands / duwen = rode kaart. Dus terechte rode kaart in dit scenario. Maar dit moeten ze vaker doen want met 10 speelden ze PSV helemaal zoek, heerlijk die passie daarna! Toch wel een aantal lichtpuntjes gezien gisteren en wat een heerlijke redding en reflex van Van Crooij bij die corner..rechtsback vZutphen zat er ook lekker fel op. Heerlijke pot gezien gisteren.

 15. De vraag van vandaag: wie staat er zaterdag tegen Cambuur in de goal? Krijgt Jan de Boer zijn plek weer terug, of moet die voorlopig op de bank plaats nemen?

  Trouwens opvallend dat er ‘D. Van Crooij’ op het shirt van Delano staat. Logisch hij ‘R. Janssen’ en ‘S. Janssen’, maar we hebben toch maar 1 Van Crooij in de selectie?

 16. RuiverCity

  Eindelijk kreeg VVV gisteravond de rekening gepresenteerd voor dat belachelijke opbouwen vanuit de keeper. Waren dit seizoen al vaker hachelijke situaties hierdoor. Wellicht zijn ze na gisteravond wakker en stoppen ze meteen daarmee!
  Team heeft heel hard gevochten na de rode kaart en de 2-2.
  Doesburg is echt véél gevaarlijker dan Kosidis. Die laatste zien we volgend seizoen echt niet meer in de Koel.
  Doesburg is een echte pinchhitter. Die zeker langer vastleggen.

  Door het inbrengen van Smans kwam er veel meer gevaar van Venlose kant. Die Odriss had ook een paar fantastische acties.
  We hebben twee matige keepers. Ik verwacht dat Van Crooij er volgend seizoen ook nog wel zal zijn. Als ik Craenmehr was, had ik mijn spullen afgelopen week meteen ingeleverd.

  Verheijen speelde een voortreffelijke wedstrijd. Volgende week wordt een hele belangrijke wedstijd. Daar hangt van af of je de komende tijd mee blijft doen om de play-offs.

  1. De opbouw vanuit de keeper, dat blijft altijd een punt van discussie.
   Zelfs op het hoogste niveau in de Premier League gebeurt dat, en daar gaat het ook geregeld mis…
   Maar als je het goed doet kan het ruimte scheppen en heb je steeds een mannetje vrij staan als de tegenstander hapt.
   Maar zoals gisteren bij die strafschop roep je het over jezelf af. Er waren betere mogelijkheden om de bal naar toe te spelen en Sedlacek stond niet geheel vrij en heeft ook altijd wat tijd en ruimte nodig om een bal aan te nemen, dus dat had van Crooij nooit moeten doen.
   Doesburg is idd. echt een pinchhitter, maar ik vind hem te weinig brengen en te beperkt om hem voor volgend jaar een contract te bieden, gezien onze financiele situatie. Hij stond bij die voortreffelijke voorzet van Smans totaal ongedekt, waardoor hij gemakkelijk in alle rust die bal in kon koppen, en dat is wel echt een kwaliteit van hem.
   En Verheijen, ik ben altijd al fan en zeker sinds de uitwedstrijd bij NAC vorig seizoen, waar hij ook uitstekend speelde.
   Hij heeft snelheid, overzicht, een redelijke actie in huis en een uitstekend schot. Hopelijk blijft hij gevrijwaard van blessures de komende tijd.
   De komende wedstrijd is idd. belangrijk, maar eigenlijk zijn dat alle komende wedstrijden. Ik heb het al eerder gezegd, je mag af en toe verliezen, maar de andere wedstrijden moet je dan vooral winnen en niet gelijkspelen, dan blijf je meedoen. Want er is een grote groep die aan elkaar gewaagd is, dus iedereen laat punten liggen.
   En de sterkste ploeg m.i. is ADO, en daar hebben we toch gewoon van gewonnen, dus dat zegt genoeg!

 17. beek

  Mooi om onze getalenteerde jongens Simon J, Smans, Verheijen, Van Zutphen en Odriss te zien voetballen. Er werd gisteren geweldig geacteerd. Ook Van Crooij keepte goed (hoewel hij hoofdschuldige bij de penalty was).
  Wie zei hier ook alweer dat de jeugdopleiding niets oplevert?
  Hopelijk blijft het geheel bij elkaar met Kruijs als trainer.
  Kosidis mag wel eens scoren. Hij verzet wel een hoop werk.

  1. Wie zei dat de jeugdopleiding niets oplevert.. terechte opmerking wat Janssen, Smans en Verheijen betreft.

   Maar om dat na 1 keer in de basis over spelers als Odriss en Van Zutphen te roepen is wel erg vroeg. Want waar zijn spelers als Yahcuroo Roemer, Stan van Dijck, Jens Jacobs, Levi Titulaer, Joep Munsters, Ian Ngobi, Ertan Hajdaraj en Aaron Bastiaans die recentelijk niet onverdienstelijk (op Jacobs na dan) debuteerden allemaal gebleven?

   1. Frietei

    Er zit ook geen vastigheid in spelersselectie; daar moet je ook rekening mee houden. Desalniettemin: De opleiding wordt per komend seizoen ook gedeeltelijk opgedoekt.

 18. Ievel Knievel

  Kan Marco Bogers alsjeblieft stoppen met zijn GEZWETS in de pers (om zijn eigen imago te redden).

  Wat een plaat die blijft hangen zeg. Blij dat we een andere weg zijn ingeslapgen (lijkt het) en een tijdperk voorbij is. Nu nog de Grutterswijkjes eruit.

Leave a Reply