VVV Proat: VVV-Venlo – TOP Oss

Morgen staat er weer een wedstrijd op het programma. Ogenschijnlijk een makkelijke wedstrijd, maar schijn bedrieft. De Ossenaren wonnen de laatste 2 wedstrijden en staan niet meer onderaan op de ranglijst. Zaak is dat er morgen gewonnen gaat worden. Simon Janssen keert weer terug in de selectie en verder beschikt de ploeg van Rick Kruys over een fitte selectie.

Wat denken jullie?

34 Responses

 1. Oelie op zuid

  Ik zou met de volgende ostelling starten:

  Smans ,Verheije, voorhoede
  Sierra, Kosidis ,Odris,middenveld
  Sedlacek, extra defensief middenveld
  Jansen,Jansen,Ketting, van Zutphen
  ,achterhoede
  De Boer. Op doel.

  Geen Kaastrup,Berden,Rutten
  , Lathouwers, van Crooij en Klaassen.

   1. goalkiller

    Hopelijk doet vvv ook wat aan de stewards. De incidenten gisteren waren weer beschamend. Een grote schande weer VVV

  1. Gerardus

   Waarom zou je de Boer weer op doel willen zetten? Ik vond met name de Boer in zijn uittrappen en spelopbouw veel onrust veroorzaken. Dat oogt met Delano wel iets beter, zijn trappen komen tenminste ver tot over de helft en halen best vaak de druk van het doel af. Rutten mag van mij wel vervangen worden voor van Zutphen of Lathouwers inderdaad. Zo zonde dat hij zijn snelheid compleet kwijt lijkt te zijn. Odriss zou ik ook maar eens laten starten als hangende linksbuiten, komt veel dreiging vanaf en heeft een leuke actie. Maar tot nu toe geen rendement, hopelijk komt dat nog.

  2. roermond

   Even iets anders:

   Resterende programma’s concurerende teams voor de laatste plek nacompetitie:

   Emmen-Groningen
   JAZ- Emmen
   Emmen-MVV
   Telstar-Emmen
   Emmen-Helmond Sport
   Den Bosch-Emmen
   Emmen-de Graafschap

   Cambuur-ADO
   J Ajax-Cambuur
   Groningen-Cambuur
   Cambuur-Dordrecht
   Roda-Cambuur
   Cambuur-Helmond Sport

   Roda-VVV
   VVV-Groningen
   JAZ-VVV
   VVV-Den Bosch
   VVV-J Ajax
   MVV-VVV

   MVV-Helmond Sport
   Emmen-MVV
   MVV-Willem 2
   De Graafschap-MVV
   JAZ-MVV
   MVV-VVV

   MVV-Helmond Sport
   ADO-Helmond Sport
   Helmond Sport-j Ajax
   Emmen-Helmond Sport
   Helmond Sport-Eindhoven
   Cambuur-Helmond Sport

   Aangezien er veel wedstrijden bij zijn, waarbij concurerende ploegen, punten van elkaar afsnoepen, demk ik dat er een erg spannende ontknoping aan staat te komen, waarbij ons clubke zeker niet kansloos is om de nacompetitie te halen…
   Come on Venlo…forza VVV…💛🖤💛

   1. Ievel Knievel

    Natuurlijk is VVV niet kansloos. Allesbehalve zelfs.

    Daarom moeten wij ook niet te snel gaan zeiken als het even tegen zit of wanneer het even niet loopt (wat vaak nogal snel gebeurd bij veel VVV supporters).

    Cambuur en Emmen zijn er nog niet hoor. MVV natuurlijk weer niet helemaal utsluiten. Zelfs NAC kan nog punten gaan morsen. VVV heeft veel in eigen hand. Het enige: VVV moet wel minimaal 3 a 4 wedstrijden gaan winnen uit dat rijte, 2 a 3 gelijkspelen en proberen niet te verliezen, al zal dat zeker tegen Groningen erg moeilijk worden (die gaan gewoon 2e worden hoor, moet ook wel bij zo’n club; Roda kan nog zo maar 3e of 4e worden, want daar stokt het meer dan eens); dus dat verlies tegen Groningen heb ik al ingecalculeerd voor mezelf. Sterker nog. In die wedstrijd kunnen we zo maar afgemaakt worden.

    Kruys zal af en toe toch echt minder met geknepen billen moeten gaan spelen en zijn spelers meer vertrouwen moeten gaan geven. Je ziet dat wanneer tactische planen wat meer los gelaten worden, VVV op de aanval en op winst kan spelen. Niet voor niets heeft VVV al een aantal maal toegeslagen in de slotfase van een wedstrijd. Valt me wel op dat veel schoten op goal van VVV’ers kracht en precizie missen; en dat voor profvoetballers. Hoe kan dat?

    Maar goed, we moeten er gewoon in blijven geloven Ook na tegenslag. Een 8e of 9e plaats liggen gewoon in de lijn van mogelijkheden. Het is niet alsof onze concurrenten de pannen van het dak spelen. We spelen gewoon op het niveau van een 8e, 9e, 10e plek KKD. We zijn geen Barcelona. Dat verwachten slaat nergens op.

 2. beek

  Als Rick wil winnen, moet hij daarnaar spelen, dus niet eindeloos de bal achterin rond laten spelen totdat je bij je eigen keeper uitkomt., die dan de bal een heilloze poeier naar voren geeft. Het spel moet naar voren voetballend opgebouwd worden. Of heeft VVV daar de spelers niet voor? Ik dacht het wel met Smans, Simon en in de toekomst of nu al Odriss.
  Smans moet trouwens niet teveel met de bal lopen.

 3. kenner

  Even “off-topic”
  Ik hoorde vandaag dat VVV verder wil met Delano van Crooij en dat dit waarschijnlijk betekent dat men afscheid neemt van Jens Craenmehr (geen geld). Nu sta ik al jaren op de O-tribune en vind Jens toch geen verkeerde keeper als ik hem zo in de goal zie staan. Althans ik vind hem zeker niet onderdoen voor de boer en van crooij.
  Als ik dan ook lees dat men vol moet inzetten op eigen jeugd dan begrijp ik deze keuze al helemaal niet. Vlgns mij speelt Jens ook al zijn hele leven bij VVV en hebben we met Ennio van der Gouw gezien hoe snel, een half jaar onder de lat, waarde creatie kan gaan. En is dat nou net niet wat VVV nodig heeft om er weer bovenop te komen.

 4. Ievel Knievel

  Simpel: wil je meedoen voor de play offs, dan moet je deze/ dit soort wedstrijden winnen. Geen andere optie. Doe je dat niet, dan haak je simpelweg af voor de play offs. Dus is de doelstelling deelname, dan moet je er echt meer dan alles aan doen om de wedstrijd vanavond te winnen. Dat is topsport.

  Ik verwacht geen gemakkelijk overwinning, maar een hotseknots wedtsrijd met een gelukkige winnaar.

 5. Oelie op zuid

  De drie punten zijn binnen. Vraag me niet hoe. Waarop wordt er eigenlijk getraind. Rutten heeft de bal zeker 30 keer terug gespeeld op Ketting. Geen enkele intentie om open te draaien en een aanval op te zetten. Ketting geeft de bal aan Jansen of rost de bal blindelings over de zijlijn. Alles in een veel te laag tempo. Je kunt wel schelden op Kosidis, maar als de bal dan ooit eens een keer naar hem werd gespeeld, had hij twee lonpe boeren op zijn nek hangen, die alleen maar kunnen sleuren en duwen en slaan. Smans????? Verheijen?????. Het lijkt wel alsof die al weken een offday hebben. Gelukkig werd Sierra deze keer niet gewisseld door Kruijs. Hoeveel foute inspeelpasses hebben we gezien??????. Ik ben gestopt met tellen. Het is dat Top Oss er helemaal niks van bakte, anders was het seizoen gisteren al afgelopen. Odris is een leuke voetballer. Kunnen we nog veel lol aan gaan beleven. Het wordt tijd dat Simon Janssen en Thijmen Verheijen dezelfde chemie gaan krijgen die Simon met Allouch had. Hopelijk tegen de kolendelvers hetzelfde resultaat. Maar ik ben bang voor een vette nederlaag.

 6. Het resultaat telt.
  Helaas heeft de concurrentie ook gewonnen deze ronde.
  We moeten van de komende 6 wedstrijden er zeker 3 winnen, waaronder de laatste tegen MVV, dus dat wordt een hele klus, en dan moet de rest ook nog punten laten liggen.
  Wat de wedstrijd betreft: gelukkig hebben we Sierra, die brengt tenminste nog wat voetbal.
  Hij vindt het blijkbaar niet vervelend dat Lammers de nieuwe trainer wordt, ondanks het feit dat hij toendertijd onder zijn leiding weg mocht bij Heracles.

 7. ponnie veag oet de pan

  Trouwens, nog even over die zgn ‘supporter’ die het veld op kwam rennen. Wat ben je dan voor een mongool zeg. Dat kost vvv een dikke boete van de knvb. Ik hoop dat ze die op jou gaan verhalen en 10 jaar stadionverbod. En dan ook die nep supporters die hem proberen de tribune op te trekken. Als ik daar had gestaan had ik hem terug het veld op geslagen. Achterlijke randdebiel..

  1. VeniVidiVici

   Precies, dat..en vak leegmaken bij volgende wedstrijd wat mij betreft. Het waren niet alleen die zgn supporters die hem het vak introkken, maar daarna stond heel het vak te springen en zingen. Respectloos naar de trainer, spelers, club en alle andere supporters. Nul corrigerend vermogen tussen die hoodielosers, heel dat vak achter de goal. Leuk sfeertje normaal gesproken hoor, maar nu sloegen ze de plank volledig mis.

   1. supportertje

    Die sukkel schijnt vanaf de Vn tribune te zijn gekomen, en is achter de dugout van VVV het veld opgekomen. Hoe kan hij langs de dugout komen, vervolgens het veld oversteken naar de sfeertribune. Deze word er nu op aangekeken terwijl ze er niets mee te maken hadden. En ook niet wisten wie het was. dat hij door een paar jongelui is geholpen de tribune op te komen, Die jongelui vonden dat waarschijnlijk heel spannend, en hadden niet het besef dat het grote consequenties kan hebben voor VVV. Dat het niet goed is, dat moge duidelijk zijn, echter omdaar zoals velen zeggen de O3 en O4 bij de eerstvolgende wedstrijd leeg te laten is natuurlijk onzin. Zeker omdat 99.9 % er niets mee te maken had. Maar ik praat het niet goed.

 8. Venlonaerke

  Aangezien de “supporter” niet is gepakt gaat VVV hier naar alle waarschijnlijkheid de maximale straf krijgen. Ook dankzij de “supporters” die hem hebben geholpen. Dus behalve een boete zal de O tribune een wedstrijd leeg moet blijven. Lijkt mij dat dez nepsupporter waarschijnlijk door de rest wel verlinkt gaat worden.

 9. Depor

  En maar zeuren over verplichte bus/auto combi’s, lege utivakken etc. Door dit soort gasten/acties zorg je hier dus voor. Blijkbaar staan op O supporters met zaagsel in hun hoofd. Erg slim jongens!

 10. Om even lekker verder te speculeren over de nieuwe shirtsponsor: ik zag gisteren voor het eerst led-reclame van Duisport. Een flink aantal hele grote bedrijven die in de haven van Duisburg onder 1 naam samenwerken.

  Voldoet precies aan de beschrijving ‘hetzelfde concept als PSV’, en ze zijn al shirtsponsor bij MSV Duisburg onder 19. Bovendien zal er ook wel een link met Seacon zijn, want die hebben daar op Duisport een container terminal.

   1. Ievel Knievel

    @ Freitei

    Mag je dit soort inside info wel delen? Ik zou als VVV zijnde of als potentieel hoofdsponsor zijnde allebehalve blij zijn met geruchten van binnen uit, voor dat een deal rond is.

   2. Frietei

    Het is maar wat je inside info noemt. Half zakelijk Venlo kende dit bericht al voor het hier stond.

 11. Animal

  VVV moet een ultimatum stellen, als die gast zich deze week niet meld, of word ” uitgeleverd” door O dan blijft de volgende vlwedstrijd O leeg ( ik sta zelf op O maar VVV moet heel duidelijk maken wie het voor het zeggen heeft in de Koel en dit soort ongein niiet kan

  De Spelers hadden overwinning niet met O3-O4 moeten vieren !! dat was een duidelijk statement geweest…..

  1. Koelie

   Nou Animal dan blijf jij toch thuis volgende keer? Waarom moet anderen (waaronder kinderen) die er niets mee te maken hebben gestraft worden voor een paar achterlijken. Pak die gast op. Camera beelden genoeg lijkt me.

   1. VeniVidiVici

    Een paar achterlijken? Een heel vak stond schaamteloos en respectloos te springen en zingen, zonder verantwoordelijkheid te nemen en mensen aan te spreken.

   2. Koelie

    Dus jij houdt ook van fascisten? Als jouw buurman door rood rijdt dan moet jij ook een boete krijgen? Wtf. Een heel vak schei uit man. Twee man trekken die gast over de reling. Dus drie zijn verantwoordelijk.

    Maak je maar druk om dat bij studio voetbal VVV weer eens voor lul staat vanwege de schandalige 0-13.

 12. FC VVV03

  Volgens mij was dat een Duitser. Die stond al helemaal naar de klote achter me in de rij met bier halen. Die gaat zich dus nooit meer laten zien en vvv zit met de boete. Ik vind trouwens dat die stadionspeaker zich eens niet zo populair moet melden bij de Oosttribune elke keer na zo’n wedstrijd. Leg je microfoon gewoon neer en stap op de fiets na huis.

 13. beek

  Slaapverwekkend dat voetbal van VVV. Voordeel van de vormcrisis van met name Verheijen en Smans is misschien dat de belangstelling voor deze spelers wat wegebt. Kosidis speelde in de eerste helft niet slecht, maar hij wordt bijna elke wedstrijd (te ) zwaar op de huid gezeten en krijgt van zijn medespelers weinig kansen gepresenteerd.

 14. Depor

  VVV-Venlo deelt stadionverbod uit aan veldbetreder.

  Kijk zo moet dat. Trots op mijn club. Ook dat ze de mensen die deze gast hielpen in het vak te komen een stadionverbod en boete krijgen. Ophouden met die onzin en gedraag je allemaal. Ik wil de komende jaren ook nog uitwedstrijden blijven bezoeken van onze mooie club. Door dit soort gasten spelen we binnenkort misschien wel standaard zonder uitpubliek.

Leave a Reply