VVV Proat: VVV-Venlo -Willem II

Gelukkig hebben wij op dit niveau als supporters geen last van die ellendige interland break. Daarom spelen we morgen weer een topper en voor de tweede keer dit seizoen tegen de koploper. Waar het tegen Roda in 1-1 eindigde hebben we morgen een nieuwe kans op een overwinning. Willem II draait de laatste tijd aardig en zal een geduchte tegenstander zijn. Bij de Venlonaren ontbreekt Kosodis vanwege interland verplichtingen en keert Verheijen terug in de selectie. Wie denken jullie wie er gaat spelen en wat gaat het worden?

6 Responses

 1. chretien

  De opstelling laat ik over aan Kruys. Als onze jongens met dezelfde instelling spelen als tegen EVV, ja, dan maken we een redelijke kans op meerdere punten. Ik ben al blij als ze er tegenaan gaan als Blücher. FORZA VVV!

 2. Mijn god, kunnen ze die de Boer niet eens gaan aanleren om z’n poot fatsoenlijk tegen een bal te zetten. Elke lange bal beland of uit, in het niets of bij een tegenstander.
  Na de onnodige rode kaart was het in de 2e helft helaas geen wedstrijd meer. Jammer want bij 11 tegen 11 ging het redelijk gelijkwaardig op.

 3. Oelie op zuid

  Ik snap het wisselbeleid niet meer. Je haalt je beste en meest creatieve middenvelder ( Sierra) er niet uit en je wisselt geen verdediger tegen een verdediger als je achter staat.

 4. chretien

  Jammer, vooral dat we zoveel onnodige kaarten oplopen door ongedisciplineerde gedrag van Levi Smans en Simon Janssen. Waar was Klaassen mee bezig? Door die overtreding hebben we uiteindelijk kansloos verloren. Jammer, onnodig, door zo’n domme actie is het eigenlijk einde wedstrijd. Uithuilen en opnieuw beginnen . Er komen hele lastige wedstrijden aan. FORZA VVV!

  1. VeniVidiVici

   Het grote probleem gisteren zat in de voorhoede, elke bal die naar onze voorwaartsen ging was binnen 5 seconden weer voor W2. Rode kaart van Klaassen werd ingeleid door een belachelijk achter het standbeen hakje van Allouch. Door gebrek aan lengte in onze selektie, zijn alle corners vd tegenstander een gevaar tegenwoordig, alle doelpunten kwamen uit een corner uiteindelijk. Verdedigend vond ik het wel aardig staan verder, maar W2 is een maatje te groot, zeker met die domme en terechte rode kaart. Ben benieuwd wie er tegen Cambuur nog mee mag doen na die kaarten van gisteren.

Leave a Reply