VVV speelt gelijk tegen MVV in ” geheime ” oefenwedstrijd

VVV heeft vandaag in de Koel gelijk gespeeld tegen MVV. In de wedstrijd werd in de 67e minuut een doelpunt gemaakt door Randy Wolters. Ongeveer 10 minuten later kwam MVV op gelijke hoogte.

29 Responses

 1. Meuske

  Snap echt niet waarom dit een geheime oefenwedstrijd is tegen Mvv ronduit belachelijk. Waarom niet een vrij toegankelijke wedstrijd voor iedereen die wil en kan komen. Denk echt niet dat er honderden mensen op af waren gekomen waardoor je aan anderen dingen moet gaan denken zoals politie of inzet van stewards.

 2. Word

  Wedstrijd tegen mvv wordt door knvb en lokale driehoek standaard als risicowedstrijd aangemerkt. Dus daarom ‘moet’ de club deze wedstrijd zonder publiek spelen. Volgens mij werd er niemand weggestuurd toch? Ik heb gewoon bij Jan boven kunnen staan en zag wat mensen op N zitten.

  1. Ruben

   @Clubman, als je een grappige opmerking wilt plaatsen, plaats hem dan wel zonder schrijffouten!

   @Ben, inderdaad, blijkbaar hadden mensen ‘gewoon’ kunnen gaan. Lees nu dat de wedstrijd tussen MVV – KFC is afgelast…. wellicht hield VVV deze wedstrijd geheim om de aanhang van Maastricht niet over de vloer te krijgen?

   1. Ben

    Wel jammer dat er zelfs op ons niveau probleemwedstrijden bestaan. FORZA VVV! Van mij mag de competitie beginnen.

 3. Word

  Omdat ze met 1-0 van FCDB verliezen? Sure. Dus als ze met 0-1 hadden gewonnen was het allemaal ok geweest?

  Onzin. Ze hebben zeker versterking nodig. Niet op basis van een 1-0 verlies tegen Den Bosch. Maar op basis van al die slechte wedstrijden vóór de winterstop.

 4. YowVVV

  Type Toth/Leemans nodig, ze zien de noodzaak bij VVV alleen blijft het gereserveerde geld voor het nieuwe stadion mooi staan. VVV heeft her en der potjes uitstaan, anders is het wel heel triest.

 5. Meuske

  Het blijft akelig stil daar boven op de berg, zou er dan helemaal niks gebeuren deze transfer periode? Normaal is er wel een geruchtje van de een of de ander. Misschien wachten wie er bij andere clubs net buiten de boot vallen. Hopen dat Hay nog een of andere buitenlander erbij gaat halen, waar iedereen weer voor naar het stadion komt. FORZA VENLO

  1. LetsGoVenlo

   Vanaf vanmorgen 71 kaarten verkocht nog 33 beschikbaar. Dan zijn er 2 bussen vol verder gaan ze niet. Dus nog ff die laatste 33 verkopen en met de stewards en koelkids erbij hebben we net een half uitvakje vol…. jippie-ja-jee!

Leave a Reply