VVV stuurt wederom een brief naar sponsoren

Beste relatie,

Zondag 19 mei werd degradatie naar de Jupiler League een feit. Een enorme teleurstelling voor iedereen die aan onze club verbonden is en ongetwijfeld ook voor u als Sponsor of Vriend van VVV.

Na het verwerken van de teleurstelling hebben wij als directie de afgelopen week met direct betrokkenen evaluatiegesprekken gevoerd. De komende weken zullen aan de hand van deze evaluaties conclusies worden getrokken en verbeterpunten geformuleerd worden. Wij houden u op de hoogte van de ontwikkelingen.

Vanaf deze week gaat het vizier op de toekomst en op komend voetbalseizoen. We zetten noodgedwongen een stap terug om straks sterker terug te komen in de Eredivisie. Dat verdient u, onze club en ook de regio.

Graag gaan wij met u in gesprek over mogelijke afspraken voor het komende seizoen. Het commercieel team neemt binnenkort hiervoor contact met u op. U heeft dan ook de mogelijkheid om vragen aan ons te stellen. Wij realiseren ons echter goed dat u een besluit over continuering neemt op basis van diverse overwegingen. Wij hechten er daarom waarde aan u, als voorname partner, op de hoogte te brengen over actuele zaken.

Bestuur en directie danken u langs deze weg nogmaals voor de geweldige steun, betrokkenheid en fijne samenwerking het afgelopen seizoen. In de bijlage zetten wij dit dankwoord kracht bij ‘Alles heej is VVV…!’.

Samen terug naar de Eredivisie! Uw steun is hierbij onmisbaar!

Met sportieve groet,

Marco Bogers en Hans Soentjens
Directie VVV-Venlo

6 Responses

 1. BVVblerick

  Marco Bogers en Hans Soentjens
  mag ik jullie uit die droom helpen ze lang ton fockoff aan deze club blijft verbonden
  zie ik niet veel spellers naar vvv kommen
  als we op onze hay berden geloven dan moet dat mekka venlo er eerst kommen komt het stadion er niet zal het me niet verbazen als berden weg gaat als voor zitter van vvv want ja zonder dat stadion krijgt hij zijn rekening boekje niet op peil
  VVV is geen voetbal club voor hem nee VVV is een bedrijf en dan hebt hij het over een kerk hof voor trainers dit vat ik niet goed ???

  1. Lincoln

   Eigenlijk wel. Aangezien dit een website is voor supporters van VVV. En omdat iedereen wilt weten waarmee VVV bezig is aangezien ze niet tot nauwelijks communiceren met de supporters.

Leave a Reply