VVV-trainer Lokhoff hoopt op komst Bruins, Calabro

DSC01250Luigi Bruins (24) is nog altijd serieus in beeld bij VVV-Venlo. Trainer Ton Lokhoff werkte eerder bij Excelsior al succesvol samen met de middenvelder en hoopt op een hereniging.

Dat heeft hij Bruins ook laten weten. ‘Luigi weet dat ik van hem gecharmeerd ben, maar ook dat VVV op dit moment even niks kan doen. Maar wie weet wat er binnenkort mogelijk is.’ Bruins, vorige week afgetest bij Glasgow Rangers, zit zonder club sinds zijn vertrek bij Red Bull Salzburg eind vorig jaar. Daardoor kan hij ook na het sluiten van de transfermarkt nog bij VVV tekenen.

Hetzelfde geldt voor Sandro Calabro. De spits verruilde de Venlonaren anderhalf jaar geleden voor FC Sankt Gallen, maar liet zijn contract in Zwitserland vorige week ontbinden. Hij hoopt op een terugkeer in de Eredivisie en staat nu hoog op de lijst bij VVV.

Dat ziet in hem een kandidaat voor het opvullen van de plek van Michael Uchebo. Zijn zaakwaarnemer probeert hem elders onder te brengen. Eerdere stages van de Nigeriaan bij Glasgow Rangers en Stoke City leverden hem geen contract op, maar de transfermarkt in Rusland sluit pas eind augustus.

Bron: Voetbal international

Leave a Reply