UPDATE: VVV treft PEC Zwolle in tweede ronde van de KNVB Beker

De KNVB heeft zojuist de speeltijden en datums bekend gemaakt van de Tweede Ronde in de KNVB Beker. VVV-Venlo lootte een zware uitwedstrijd tegen PEC Zwolle. Deze wedstrijd zal gespeeld worden op donderdag 27 oktober om 18.30 uur.

De wedstrijd is live te zien via FOX Sports.

160926-bekerprogramma-website_4


Na in de eerste ronde glansrijk van NAC Breda gewonnen te hebben werd er afgelopen avond geloot voor de volgende ronde. Het is natuurlijk altijd afwachten welke ploeg je gaat treffen en de meningen zijn verdeeld. De een wil een amateurclub, de ander een topclub in Stadion de Koel.

Al deze wensen kunnen in de prullenbak gegooid worden want we treffen namelijk PEC Zwolle in de tweede ronde van de KNVB Beker. PEC won afgelopen week in de beker van DVS 33 met 1-4.

img_0814

De tweede ronde van de KNVB Beker zal op 25, 26 of 27 oktober 2016 gespeeld worden in MACPARK Stadion in Zwolle. We kunnen helaas nog niet duidelijk zeggen welke dag of tijd de wedstrijd gespeeld zal gaan worden. Daar later meer over.

3 Responses

  1. Ben

    Liever grote dan kleine club als tegenstander. Tegen kleintjes kun je alleen maar onderuit gaan. Mochten we van PEC winnen, je weet maar nooit, dan graag eens een thuiswedstrijd. FORZA VVV!

Leave a Reply