Voorbeschouwing VVV Venlo- FC Utrecht

VVV-CambuurNa de zinderende wedstrijden met SC Cambuur en Helmond Sport tijdens de play-offs die alweer een tijdje achter ons liggen, gaat komende zaterdag dan ook in de Koel het balletje weer rollen. Na het vertrek van de halve selectie heeft de technische staf geprobeerd om de selectie weer op peil te brengen door diverse nieuwe spelers aan te trekken. Volgens de een is de huidige selectie sterker dan het afgelopen seizoen en weer een ander heeft er zijn twijfels over. De transfermarkt is nog 2 weken geopend dus er kan nog van alles gebeuren, ook met enkele spelers van onze club. Gaat Maya Yoshida nou echt zijn droom waarmaken en in Engeland spelen? Gaat Wildschut nu al die miljoenen opleveren? En heeft VVV echt het lijstje op orde als het gaat om de opvolgers van nog vertrekkende spelers? Allemaal vragen die de komende 2 weken beantwoord zullen gaan worden.

Feit is dat we het zaterdag moeten gaan doen met de selectie die afgelopen zaterdag, tijdens de competitie opening, toch enigszins verraste met een gelijkspel in Almelo. Zoals bekend was het de eerste helft weer billen knijpen maar toonde de ploeg deze keer wel over veerkracht te beschikken en was er de tweede helft een heel ander VVV te zien. Een team dat met het nodige geluk zelfs de drie punten had kunnen meenemen naar Venlo. Het is aan Ton Lokhoff en zijn mannen om deze opwaartse lijn door te trekken naar de wedstrijd tegen FC Utrecht. 

Die ploeg verloor afgelopen weekend zijn eerste thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen van Feyenoord.
Geen al te best begin zeker omdat de supporters in de Domstad al niet tevreden waren over het transferbeleid afgelopen zomer. Enkele ervaren spelers vertrokken en datgene dat er voor terug kwam was beduidend minder qua naam dan men gewend was te zien in Utrecht. Toch maakte doelman Robbin Ruiter als nieuweling een prima indruk tegen de Rotterdammers. Een nieuwe nederlaag in de Koel zal dan ook zeker niet bevorderlijk zijn voor de sfeer rondom stadion Galgenwaard. FC Utrecht zal volop strijd leveren om met drie punten huiswaarts te keren.
Voor Iso Vorstermans zal deze wedstrijd een extra tintje hebben omdat hij nog een seizoen van FC Utrecht gehuurd is. Natuurlijk zal hij proberen om achterin de nul te houden en een doelpuntje mee te pikken uit een standaardsituatie.
Belangrijk zal zijn dat wij als supporters weer als een man achter het team staan en voor een geweldige sfeer gaan zorgen en dat het mede door het nodige vuurwerk van het team een hartverwarmend avondje VVV zal worden.

Naar verwachting zal Lokhoff dezelfde spelers opstellen die ook aan de wedstrijd tegen Heracles begonnen.
Vermoedelijke opstelling:
Doel: Mäenpää
Verdediging: Joppen, Vorstermans, Seip, en Leiwakebessy
Middenveld: Turk, van Haaren en Kruijsen
Aanval: Linssen, Nwofor en Wildschut

Geschreven door Huub

5 Responses

  1. Pingback : 2preserve

  2. insogue

    T2 and T3, measuring 1 and 3 cm, respectively, were satellite nodules in a different liver lobe aromasin vs nolvadex inducing a metabolic shift from a healthy or normal state to a disease state and vice versa, and are thereby capable of maintaining or reestablishing cellular, tissue, organ, system and or host health in a human

  3. whonfox

    Forni PE, Scuoppo C, Imayoshi I, Taulli R, DastrГ№ W, Sala V, Betz UA, Muzzi P, Martinuzzi D, Vercelli AE, Kageyama R, Ponzetto C cialis daily A century of laboratory and clinical research has proven that estrogen is the female hormone responsible for the development and growth of the majority of breast cancers

Leave a Reply