‘ADO neemt voortouw en brengt bod uit op AZ-doelwit Boymans’


ADO Den Haag heeft dit weekeinde bij VVV-Venlo een bod uitgebracht op Ruud Boymans, zo meldt De Telegraaf maandag. De aanvaller heeft in Venlo nog een contract tot de zomer van 2012. De 22-jarige spits staat ook in de belangstelling van AZ en wil zich sportief verbeteren. De Noord-Limburgers accepteren alleen een marktconform bod.

ADO-eigenaar Mark van der Kallen maakte de interesse bij de Limburgers al eerder kenbaar, nadat eerder ook NAC Breda en NEC naar de voorwaarden van een transfer informeerden. Boymans lijkt de voorkeur te geven aan AZ. Erg diep in de buidel hoeven de Alkmaarders waarschijnlijk niet te tasten, aangezien de spits slechts een eenjarig en een voor de Eredivisie niet bijster lucratief contract bezit.

Zaakwaarnemer Arie Treffers gaf onlangs al aan dat de kans klein is dat Boymans na 1 juli nog speler van VVV is. Boymans zou in Den Haag de mogelijke vervanger zijn bij een eventueel vertrek van Dmitry Bulykin. Het is nog onduidelijk of de gehuurde Anderlecht-aanvaller komend seizoen in de Hofstad actief is.

Bron: Voetbalzone.nl

Leave a Reply