VVV-Venlo – AZ gaat NIET door in verband met Coronavirus

Later meer.

De thuiswedstrijd van zondag 15 maart ( 16.45 uur) tegen AZ Alkmaar is vanwege de landelijke preventieve maatregelen tegen het Coronavirus afgelast.

De Nederlandse overheid communiceerde deze middag aanvullende maatregelen, die voor het gehele land worden ingesteld, waaronder het feit dat evenementen waar meer dan 100 personen bij elkaar komen, worden afgelast.

Deze maatregel is tenminste tot en met dinsdag 31 maart van kracht.

Dat betekent dat ook de uitwedstrijd tegen PEC Zwolle (zaterdag 21 maart, 19.45 uur) is afgelast.

VVV-Venlo last tevens alle jeugdwedstrijden, activiteiten en evenementen tot en met dinsdag 31 maart af.

7 Responses

 1. Gewoon de laatste acht speeldagen van de competitie laten vervallen, en de huidige ranglijst als eindstand voor seizoen 2019-2020 gebruiken. Al denk ik dat ze daar in Den Haag en Sittard niet zo blij mee zouden zijn.

 2. Ievel Knievel

  Je kan ook beslissingswedstrijden laten spelen tussen plek 15, 16 en 17, en evt. plek 18, voorafgaand aan playoffs promotie degradatie. Of plek 18 is sowieso gedegeadeerd. Zoiets zal het waarsch. wel worden.

 3. rimpelkop

  Het meest voor de hand liggende is dat door tijdgebrek de play offs komen te vervallen. Dat betekend dat alleen de nr. 17 en 18 degraderen., en de nummers 1 en 2 van de KKD promoveren. Voor VVV niet ongunstig.

 4. Depor

  Teams die nog niet officieel zijn gedegradeerd kun je niet laten degraderen. Dat krijg je juridisch ook niet geregeld.
  Meest logisch is zoals ze het waarsschijnlijk in andere landen gaan doen. Niemand degradeert, volgend seizoen met 20 teams in de eredivisie.

 5. chretien

  Voetballend Nederland is gediend met uitbreiding aantal teams van 18 naar 20. Hetzelfde laten gebeuren met de eerste divisie. Bovendien de tweede teams terugsturen naar eigen klasse, dan zijn wij ook meteen af van die vervuiling. Ook winterstop afschaffen. Er is genoeg gelegenheid om afgelaste velden gewoon doordeweeks in te halen. Tijdelijk 2 wedstrijden in de week spelen mag geen probleem zijn, zit namelijk alleen maar tussen de oren. FORZA VVV!

Leave a Reply