VVV-Venlo beëindigd samenwerking met Masita

VVV-Venlo heeft op hun website bekend gemaakt dat het contract met Masita na 8 jaar niet meer verlengd zal worden. De Venlonaren gaan opzoek naar een andere leverancier voor de shirt- en fankleding. De reden waarom de Venlonaren hun contract hebben opgezegd is niet genoemd in het persbericht. Wel was er de afgelopen jaren steeds meer kritiek te horen op Masita vanuit de supporters. Ook de opvolger van Masita werd niet benoemd in het persbericht. Het is nog even afwachten wie dit gaat worden.

In het persbericht werd ook niet benoemd wie de opvolger gaat worden van Masita. Dit is voorlopig nog gissen. Wat vinden jullie van dit nieuws en welke shirtsponsor zien jullie graag komen?

17 Responses

 1. Reken er maar op dat het Robey wordt.

  Over Masita kunnen ze bij VVV inmiddels een heel boek schrijven. Clublogo’s op de shirts drukken waar bij elke wasbeurt een stukje van achter bleef in de wasmachine, keepershirts leveren maar geen broeken in bijpassende kleur hebben, het oude Seacon logo op de shirts drukken terwijl ze een paar maanden eerder een nieuw logo gepresenteerd hebben, strepen die spontaan van de mouwen vallen op de keepershirts, elk jaar te laat leveren zodat op teamfotos geposeerd moest worden in oude shirts, geen speciaal jubileumshirt voor 50 jaar de Koel kunnen leveren waardoor er maar een extra opdruk op de gewone shirts werd geprint, de thuisshirts voor dit seizoen in een andere kleur geel leveren dan besteld was door VVV en het logo van Personato veel kleiner op de mouw drukken dan de afspraak was.. en zo kunnen we nog wel even doorgaan.

  Voor de meeste amateurclubs een prima merk, maar het is niet gek dat in het betaald voetbal alleen Fortuna Sittard nog in Masita speelt volgend seizoen.

  Waarbij ik om dit bericht positief te beëindigen toch nog wil zeggen dat ik, ondanks de verkeerde de kleur geel, het thuisshirt van dit seizoen het mooiste VVV shirt vind sinds het Umbro shirt uit 1994.

   1. Venlooow

    Misschien wel het merk Castore. Die zijn flink aan de weg aan het timmeren. Bepaalde Premiership clubs spelen ermee en Red Bull stapt ook het nieuwe seizoen naar hun over.

 2. Leonardus

  Allemaal leuk en aardig deze discussie over de nieuwe kledingsponsor. Vanmorgen stond in DDL een veel verontrustender verlag over de toekomst van VVV.

  Die ziet er zeker niet rooskleurig uit en is volledig te wijten aan de slappe directie en bestuur.

  Onze club gaat naar de kloten op deze manier. 15 jaar faalbeleid is meer dan voldoende.

  Het wordt tijd voor schoon schip en wel heel snel, anders speelt VVV straks tegen Venray in de 4e klasse.

  1. Frietei

   Je moet wel met kloppende informatie komen. Het artikel gaat grotendeels over de sportieve tak binnen het bedrijf.

   Tot op heden krijgt Kruys nog niet geregeld, wat er geregeld zou moeten worden. Ondanks het prima aantal punten, zie je weinig automatisme op het veld.

   Bestuurlijk zou je wat kunnen zeggen over het stadion, echter heeft dit meer te maken met zaken uit het ‘Umwelt’

   1. Leonardus

    En waarom blijven de sportieve prestaties achter dan volgens jou?

    Het is alom bekend dat de begroting (het besteedbare geld) de positie op de ranglijst bepaald. VVV heeft de 8e of 9e begroting in de KKD. Dus de huidige positie sportief gezien is geheel logisch.

    Het feit dat VVV in het betaald voetbal landschap steeds verder afzakt naar de grauwe middelmaat heeft gewoon met geld te maken.

    En dan komt de directie om de hoek. Marco Bogers is directeur en direct verantwoordelijk voor de financiën. En dat is nou net een punt waar hij hopeloos in faalt.

    Grote sponsoren blijven of lopen weg. Veel andere sponsoren lopen weg. Het stadion dossier ligt al 15 jaar op zijn bordje zonder ook maar enige vooruitgang.

    Dus vertel mij maar eens waarom jij denkt dat sportieve malaise niet hand in hand gaat me financiële malaise.

    Geef Kruys betere spelers en dan stijgen de sportieve prestaties mee.

    En hou op met het roepen dat jeugdspelers opgeleid moeten worden om terug te keren naar de eredivisie. Dat gaat anno 2022 niet meer gebeuren.

 3. spits

  Ja dat verhaal van die jeugdspelers dat kennen we nu wel.Dat gaat niet lukken.
  Het is gewoon niet mogelijk dat een echt talent lang bij vvv blijft, te weinig perspectief. Alleen bij uitzondering zul je een kkd niveau speler hebben laat staan iemand op eredivisie niveau.

  Als je hoger wil scoren met je jeugd zul je een veel hoger budget nodig hebben en in de eredivisie moeten spelen ( vanwege het perspectief).

  Bij mijn weten is alleen Vito de laatste 5 jaar echt doorgebroken.

  1. chretien

   Je moet eigenlijk hopen op spelers talenten, die net niet, of net wel het eredivisie niveau aan kunnen.
   Een echt toptalent wordt op heel jonge leeftijd opgehaald. Lijkt me ook logisch.
   Die net niet spelers, daar moeten wij het mee doen. Biedt VVV een fijne werkomgeving, goede TD, dan kun je hogerop komen. Kijk naar clubs als Heerenveen en Heracles, Graafschap, etc.
   FORZA VVV!

 4. pavisto67

  Ik heb altijd ergens nog de hoop gehad, dat de weg naar boven zou worden ingeslagen.
  Als je ziet dat het nieuwe stadion al 20 jaar onderwerp van discussie is, en er nu weer een haalbaarheidsonderzoek wordt uitgevoerd waarvan de uitkomst al lang en breed bekend is, (nieuw stadion is cruciaal, maar er is geen geld) heb ik inmiddels niet meer de illusie dat VVV ooit nog echt een stabiele club gaat worden die op vooral op Eredivisie niveau presteert. Dat heeft het natuurlijk nooit gedaan ook, vooral KKD en af en toe een paar seizoenen op het hoogste niveau, maar zelfs een promotie naar de Eredivisie zie ik de komende 10 jaar niet meer gebeuren. Is er in Venlo simpelweg niet meer mogelijk, of is het een brevet van onvermogen voor alle betrokkenen de afgelopen 20 jaar??? Ik denk een combinatie van beiden. Tel daarbij op dat VVV al seizoenen lang een soort van antivoetbal speelt, ben ik bang dat de weg naar beneden vanaf volgend jaar keihard wordt ingeslagen.

  1. Ievel Knievel

   En toch zijn alle voorwaarden voor een stabiele eredivisieclub in de regio aanwezig. Zoals ook uit onderzoek van Hypercube bleek. (Het haalbaarheidsonderzoek ligt er al, maar toch wil VVV, eigenwijs als ze zijn, met een nog een nieuw onderzoek hun eigen straatje schoonvegen om het mismanagement van de afgelopen 12/ 13 (misschien wel 15) jaar schoon te vegen.

   Een regio met meer dan genoeg inwoners, meer dan genoeg economische activiteit en concurrentie van andere (goede) betaald voetbalclubs op pas meer dan een half uur reisafstand. Alleen Borrusia Mönchengladbach is de uitzondering dan (of is dat een half uur rijden?). Van Deurne tot aan het Duitse achterland (regio Straelen/ Viersen) en van Boxmeer tot aan Reuver/ Roermond. Dat is je achterland.

   Dat het niet lukt ligt aan slecht bestuur bij VVV. Een constante opeenstapeling van de verkeerde beslissingen en de (voetbal) “markt” niet willen begrijpen. Verkeerde kapiteins op het schip die maar wat lullen in de pers en meer bezig zijn met hun eigen netwerkje en hun eigen schaapjes op het droge krijgen dan met andere zaken.

   Dat de gemeente Venlo steeds de zondebok is vanuit VVV, is een afleidingsmanoeuvre van VVV die slecht bestuur en management moet verhullen. Steeds ruzie maken met de gemeente Venlo helpt niet mee aan een goed gedegen plan voor de toekomst.

   Misschien kan VVV instappen bij een nieuw te ontwikkelen Fontyscampus op de huidige plek van Fontys. De plek is behoorlijk ideaal ten opzichte van de regio en bereikbaarheid, al verstoor je misschien wel de rust van het kerkhof aldaar. Misschien kunnen de nieuw te bouwen Fontysgebouwen geïntegreerd worden in een nieuw stadion. Staan die gebouwen ook niet 95% van de tijd leeg zoals bij een gemiddeld stadion. Dit ook nog combineren met studentenwoningen/ starterswoningen en bedrijfsruimte voor (groene) startups en je hebt zowaar een goede businesscase voor de toekomst. Moet je wel mensen op dat dossier zetten die deze kar kunnen trekken en dat kunnen de huidige conservatieve bierbuikjes en golfmaatjes (en huwelijkspartners) bij VVV niet.

   1. Ievel Knievel

    Worden er trollenaccounts op Venlonaren afgestuurd, precies op het moment dat er kritische reacties op Marco B, het management en toezicht geuit worden? Valt me al paar dagen op. Zo ook bij reacties op niet doorgaan HTM; zodat reacties niet meer te zien zijn bij recente reacties? Zeker bij oudere artikelen.

Leave a Reply