VVV-Venlo

VVV-Venlo begint met trainen op 13 juli in Horst

Maandag 13 juli start de voorbereiding van VVV-Venlo in Horst. De Venlose Eredivisionist traint met ingang van die datum op het prachtig gelegen sportcomplex van partnerclub RKsv Wittenhorst. De eerste training zal op maandagavond plaatsvinden om 19.00 uur en is toegankelijk voor publiek. Echter dient publiek zich vooraf wel te registreren.

Dit meldt VVV-Venlo op haar website. Technisch directeur Stan Valckx: “Selectie en staf kijken ernaar uit om te mogen starten aan een nieuw seizoen. Na de afgelopen, vreemde periode, kunnen we weer vooruitkijken. We hebben weer een doel voor ogen: de competitiestart in september! Dit heeft lang geduurd. Nu is de focus er weer en zullen we zorgen dat we er klaar voor zijn bij aanvang van de competitie.

Dat we mogen opstarten bij onze partnerclub Wittenhorst is overigens fantastisch. Dat doen we totdat we weer op ons eigen complex terecht kunnen. De natuurgrasmat in De Koel én op ons trainingsveld is op dit moment nog volop in ontwikkeling en dit sportcomplex heeft alles wat we nodig hebben. Daarbij zitten we in ons achterland en op een steenworp afstand van Venlo. We zijn RKsv Wittenhorst dan ook zeer erkentelijk voor het bieden van deze mogelijkheid.”

Registreren verplichtBij het bezoeken van de trainingen van VVV-Venlo gelden uiteraard de richtlijnen van het RIVM. Als gevolg daarvan zal iedereen die de eerste training wil bezoeken zich moeten registeren. Klik hier om je digitale toegangskaart gratis aan te schaffen. Onderstaand treft u de richtlijnen voor het trainingsbezoek.

Na afloop van de training zal er tevens een persmoment plaatsvinden. Aanwezige pers krijgt na afloop van de training de mogelijkheid om spelers c.q. staf óf directie te spreken. Let op: accreditatie en interviewaanvragen zijn verplicht en lopen via onze Perschef Stijn Vullings (svullings@vvv-venlo.nl). Ook hierbij dienen te allen tijde de richtlijnen van het RIVM aangehouden te worden.

Richtlijnen bezoek eerst training, maandag 13 juli ( 19.00 uur )
LET OP: U kunt hierbij aanwezig zijn. Dit kan echter alleen als u zich van tevoren aanmeldt via onze ticketshop. Vanaf 18.15 uur kunt u terecht op het sportcomplex.

De club vraagt u om onderstaande maatregelen goed in acht te nemen voorafgaand, gedurende en na afloop van uw trainingsbezoek:

  • Het adres van het sportpark van RKsv Wittenhorst is Wittebrugweg 3 te Horst;
  • Vanwege de geldende veiligheidsmaatregelen is er een gelimiteerd aantal supporters dat deze eerste training bij kan wonen;
  • Het bijwonen van de training is enkel en alleen mogelijk als u zich hiervoor online aanmeldt. Dit kan tot en met maandag 13 juli, 15.00 uur (mits limiet nog niet bereikt is op dat moment);
  • Hou in de eventuele wachtrij die er bij de ingang ontstaat in verband met de ticketcontrole te allen tijde 1,5 meter afstand van elkaar;
  • Bij binnenkomst worden u een aantal gezondheidsvragen gesteld door onze stewards;
  • Volg te allen tijde aanwijzingen van de stewards op;
  • Hou te allen tijde 1,5 meter afstand van andere personen dan uw eigen gezinsleden;
  • Daarnaast is het helaas vanwege de richtlijnen niet mogelijk om foto’s en handtekeningen te krijgen. Spelers en staf dienen buiten het (trainings)veld te allen tijde de 1,5 meter richtlijn aan te houden. Dit om alle risico’s uit te sluiten. Spelers zijn ook geïnstrueerd om geen contact met supporters te hebben;
  • U verlaat het sportcomplex na afloop van de training op aanwijzing van de stewards;

4 Responses

Leave a Reply