VVV-Venlo

VVV-Venlo begint met zevenklapper tegen MVC’19

VVV-Venlo is begonnen aan de oefencampagne. In Maasbree werd afgetrapt tegen de plaatselijke trots MVC’19 dat uitkomt in de Derde Klasse.

In de wetenschap dat Robert Maaskant de eerste drie wedstrijden in de oefencampagne schijtwedstrijden vindt, werd er ook enigszins met een aparte samenstelling begonnen in de wedstrijden. Tristan Dekker en Evert Linthorst waren de aanvoerders. Dit deed Maaskant om een reactie te ontlokken bij de jonge spelers en niet omdat Danny Post gepasseerd zou zijn. In tegendeel.

In het eerste bedrijf wist VVV-Venlo driemaal te scoren. Dekker opende de score, waarna Neudecker de score verdubbelde. Peter van Ooijen zorgde voor de ruststand van 0-3. Een te verwachte voorsprong voor de Venlonaren na het einde van de eerste helft.

In de tweede helft zagen we een ander VVV-Venlo en kwam spits Soriano ook het veld in. Die wist daarna driemaal te scoren en ook Linthorst kwam op het scorebord met een rake penalty. Uiteindelijk werd het 0-7 in het voordeel van VVV-Venlo.

Het is lastig te zeggen hoe en wat op dit moment, maar de oefencampagne is begonnen!

MVC’19 – VVV-Venlo 0-7 ( 0-3 )
Doelpunten: 5. Tristan Dekker 0-1, 20. Richard Neudecker 0-2, 25. Peter van Ooijen 0-3, 49. Elia Soriano 0-4, 67. Elia Soriano 0-5, 79. Evert Linthorst 0-6 ( strafschop ), 85. Elia Soriano 0-7.

Opstelling VVV-Venlo:
Eerste helft: Kirschbaum, Dekker, Röseler, Kum, Roel Janssen, Neudecker, Post, Opoku, Van Ooijen, Bastiaans, Roemer

Tweede helft: Van Crooij, Van Dijck, Van Bruggen, Schäfer, Scheimann, Linthorst, Susic ( 80. Munsters ), Simon Janssen, Wienhoven, Soriano, Kokkinis.

41 Responses

 1. RuiverCity

  Eerste en tweede helft compleet ander elftal.

  Eerste helft een opvallende Peter van Ooijen die als een nr. 10 speelde.
  Opoku in de spits en twee jeugdspelers op de flanken.

  Tweede helft ook twee jeugdspelers op de flanken. Die Grieks-Duitse linksbuiten viel wel op. Snel, fel maar erg iel. Soriano scoorde drie keer. Lijkt een neusje voor de goal te hebben.

  Op de flanken zal er absoluut het een en ander bij moeten. Vito van Crooij was aandachtig toeschouwer.

 2. YowVVV

  weer zeiken? Dat slaat ook nergens op.
  Mogelijk is mijn conclusie over het aanvoerderschap wat snel, mijn oordeel over Maaskant mogelijk ook, dat is inderdaad niet goed, maar die situatie heb ik toch echt niet zelf veroorzaakt. Hopelijk bewijst hij het tegendeel!

 3. jason

  Positief de linksbuiten in de 1e helft
  Positief de linksbuiten in de 2e helft, klein maar toch sterk in de duels

  Negatief de zeikers hier die klagen over anderen dat ze aan het zeiken zijn.

  Lang leve De Koel

 4. Luis Erique

  Ik vind dat ook vrij vreemd en de enige reden die ik kan bedenken is amateur psychologie van de trainer. Beter kun ie Post koesteren en belangrijk maken. De enige die al jaren een constant niveau haalt, samen met Roseler.
  Ik hoop oprecht dat Maaskant niet teveel fratsen uithaalt, want Stan gaat hem gewoon weer een prima selectie bezorgen.

 5. LJ

  Nou, ik snap Maaskant wel.

  VVV wint eerste duel met gemak

  Rechtsback Tristan Dekker begon gisteravond als aanvoerder bij VVV in de met 0-7 oefenwedstrijd tegen derdeklasser MVC’19, terwijl Danny Post ook in de basis startte.
  DOOR ONZE VERSLAGGEVER
  MAASBREE
  VVV-coach Robert Maaskant hielp meteen een misverstand uit de wereld. „Post blijft aanvoerder.”
  Maaskant zal tijdens de voorbereiding verschillende spelers als aanvoerder de oefenwedstrijden insturen. „Ik wil de reactie zien van mijn spelers als ze die band om hebben. Hoe gaan ze er mee om? Nou, Tristan scoorde meteen”, lachte Maaskant na afloop van de zevenklapper in Maasbree.

 6. Godfried

  hoe waren onze Duitse aanwinsten? was weliswaar ‘maar’ tegen een derde klasses, maar toch. hoe was neudecker bijvoorbeeld? creatief, een werker, een loopwonder? Ik smacht naar info!!

 7. Timeeh

  Aanwezig geweest bij de wedstrijd. Veel jeugdspelers aan het werk gezien, waarvan de eerder genoemde linksbuitenspelers inderdaaf opvielen. Ook ben ik zelf wel gecharmeerd van Roemer, dus laten we hopen dat deze jeugdspelers wat invalbeurten krijgen. Voor een basisplaats zijn ze echter nog niet goed genoed.

  Neudecker maakte een degelijke indruk. Veel diepgang en speelde eigenlijk als een 10 of schaduwspits. Van Ooijen viel me ook positief op, echter hij had een meer controlerende rol. Niet zoals hierboven aangegeven op 10. Kirschbaum een grote gast, veel reach en meevoetballend. Hem niet echt horen coachen.

  Soriano lijkt inderdaad een neusje voor de goal te hebben. Qua bewegingen niet super soepel. Scheimann lekker fel en veel drang naar voren. Susic maakte een ongeinteresseerde indruk en het was duidelijk niet zijn wedstrijd. Schaefer is groot is ook wat iel. Lijkt t positiespel wel te begrijpen, maar verder kan ik er nog niet veel over roepen.

 8. Luis Erique

  Ja, mbt Emmen is dat een vrij voorbarige conclusie, aangezien die nog 10 tot 12 spelers moeten gaan halen. Ik denk dat vvv momenteel veel verder is. Op de aanval na staat het team al. Al moet ik er wel bij zeggen dat het ook wel tijd wordt dat die compleet gaat worden, anders hebben oefenpotjes niet zo veel nut.

 9. festina lente

  Misschien moeten we wachten tot 4 juli op de maas boulevard bij de presentatie van de selectiegroep.
  Ik dacht dat vorig jaar toen ook 2 nieuwe spelers gepresenteerd werden. Ik dacht toen Grot en Susic.

 10. Donderspeech

  Er werden in de eerste helft opvallend veel kopduels verloren centraal achterin. Verder vrij veel afstandschoten. Nog een pegel van 25 meter van Dekker op de kruising. Scheimann lijkt een goede aanwinst te zijn. Soriano heeft zeker een neusje voor de goal en is wat soepeler in zijn bewegingen dan Mlapa. Neudecker nog onopvallend. Nog twee buitenspelers erbij en dan gaan met die banaan.

 11. RuiverCity

  Je wilt toch niet met Dekker als rechtsback aan de competitie beginnen? Hij komt zowel qua fysiek als het geven van een voorzet enorm te kort. Als vervanger van de basis rechtsback kan hij er mee door. Ik hoop echt nog op 5 spelers (drie flankspelers, aanvallende middenvelder en een rechtsback).

  1. chretien

   Niet met je eens. Dekker had de pech dat hij Rutten voor zich had. Daardoor kwam zijn ontwikkeling in gevaar. Of hij verdedigend zo goed is als Rutten weet ik niet, maar hij sneller, ook aanvallend interessant en, geen goeie voorzet? Zit wel goed bij hem. Ik maak me meer zorgen wat betreft de aanvallende mogelijkheden. Misschien Delano van Crooij in de voorhoede opstellen? Grapje….

  2. Dond

   Ik zie Dekker ook niet als de beoogde opvolger van Rutten. Wie weet kan die ons verrassen. Een extra rechtsback is zeker nog wel nodig als je alle posities het liefst dubbel bezet wilt hebben. Hopelijk kunnen we Pachonik nog verwelkomen. Maar daar blijft het angstvallig stil over.

   Verder hoop ik ook op totaal nog 5 spelers, waaronder 3 aanvallers, creatieve scorende middenvelder en de rechtsback.

   Blijft over het algemeen toch alweer een hele tijd stil rondom nieuwe transfers.

  1. Godfried

   Exact. Je hebt met Post, Neudecker, Susic, Linthorst, van Oijen en Opoku natuurlijk genoeg middenvelders. Hier ligt absoluut niet de prioriteit. Daarbij kun je Van Ooijen en Opoku nog op meerdere posities inzetten (middenveld op 10 en op de flanken).

   Een rechtsback en twee buitenspelers is naar mijn idee meer dan genoeg.

   1. marcel

    nadeel als je het zo bekijkt is dat je bij problemen je elftal door elkaar moet husselen. ik zie dus ook liever wat meer buitenspelers komen dan 2. zodat je vervangers van de bank kunt brengen in plaats vanaf het middenveld. We wachten het nog ff af.

 12. RuiverCity

  Ik bedoel de Limburger….maar die kwamen eerder ook met het verhaal van die rechtsback uit Italië.
  Sinclair komt uit de jeugd van West Bromwich Albion en Liverpool.

   1. RuiverCity

    Nou die back is toch al een tijd geleden en nog steeds geen groen licht.

Leave a Reply