VVV-Venlo beloont zich met een punt tegen FC Groningen

Groningen uit. De verste uitwedstrijd van het seizoen en dat na zo’n interlandpauze. Je hoort mij zeker niet klagen en het was een dagje uit met een enerverend slot. De Venlonaren wisten namelijk in de blessuretijd de 1-1 te maken, waardoor VVV-Venlo zeer verdiend met een 1-1 gelijkspel richting Venlo kon keren.

Als je aankomt bij de Euroborg, denk je wellicht waar is dat stadion dan? Het stadion ziet er van buiten echt niet uit en dat komt de naam van FC Groningen niet ten goede. Maar goed, dat boeit verder ook eigenlijk niet als je moet ballen, nietwaar? Groningen had gewonnen van FC Utrecht, wat ik zeker zeer verrassend vond als je kijkt naar de eindstand. Maar als je de wedstrijd had gezien, kon je makkelijk concluderen dat Groningen gewoon met 22-2 had moeten verliezen. Dit gebeurde niet, want zo is het leven nu eenmaal.

We klagen nog wel eens dat de Koel nooit vol zit, nou in Groningen kunnen ze er ook wat van. Ik zag veel groen en dat bedoel ik dat niet dat het groen zag van de mensen. Heel veel lege stoeltjes en dat gaf toch een redelijk kil gevoel, maar verder deerde het me ook niet aangezien we hier toch voor VVV waren. De buik was goed gevuld met een Holsteiner Schnitzel die over de grens in het Duitse Meppen was binnengeharkt, dus voor ons kon de wedstrijd beginnen.

Enfin. De wedstrijd tegen de plaatselijke FC begon redelijk voortvarend voor de thuisploeg. Het eerste schot van VVV kwam in de 9e minuut, Leemans kreeg de bal en schoot van een meter of 20 op de kist, maar dat vormde geen probleem voor Padt. In de 15e minuut viel de bal echter aan de andere kant in het doel. Unnerstall kon de eerste aanval nog afslaan, maar daarna was hij machteloos bij een schot van dichtbij van Mahi: 1-0.

Na een half uur spelen ging de storm van Groningen liggen en kwam VVV beter aan bod. Tissoudali stuurde Thy weg en zijn inzet werd van de lijn gehaald in de 29e minuut. Even later in de 31e minuut kreeg VVV een levensgrote kans via Hunte die goed werd weggestuurd door Tissoudali, onze grote vriend Hunte had zeeën van tijd. Alleen hij dacht nog meer tijd te hebben en werd toen van de bal gelopen door Kane. Laten we zeggen dat de frustratie even heel hoog zat na dat moment.

Na de eerste helft kon eigenlijk geconcludeerd worden dat Groningen niet veel in te brengen had en VVV eigenlijk ook te weinig deed. Leemans, Hunte en Rutten mochten in de tweede helft hun niveau nog wel even opschroeven. Met goede hoop begon de tweede helft en zoals het een VVV supporter betaamt, werd deze gelijk de grond ingetrapt in de 48e minuut. Veldwijk snelde weg uit de rug van Promes en die kon alleen corrigeren door een overtreding te maken in de 16-meter: penalty voor Groningen en een gele kaart voor Promes. Promes mocht nog blij zijn dat ‘ie geel kreeg en niet van het veld werd gestuurd.
Mahi ging achter de bal staan en hij was eigenlijk de enige aan Groningse zijde die iets klaarkreeg. Hij schoot de bal halfhoog en hard richting de linkerhoek, maar onze beest van een doelman wist te bal uit het doel te ronselen. Wat een eindbaas! Lars Unnerstall, wat een machine. De stand bleef 1-0 en VVV kon even op adem komen.

Hunte en Leemans wisten hun niveau enigszins te herstellen in die tweede helft en via voorzetten van Tissoudali werden Hunte, Seuntjens en Thy gevaarlijk, maar konden ze niet gevaarlijk genoeg zijn voor het doel van Padt. Wat een naam trouwens Padt.  Mahi werd in de 58e minuut weer gevaarlijk op onze helft, maar Röseler verdedigde als een baas en VVV kon weer verder bouwen. Röseler en Promes stonden hun mannetje tegen Mahi, Idrissi en Veldwijk.

In de 72e minuut kwam VVV nog goed weg wanneer FC Groningen gevaarlijk voor het doel kwam, maar Unnerstall stond weer keurig op te letten. Ook in de 89e minuut liet Unnerstall weer van grote waarde te zijn door een kopbal van Van Weert uit de kruising te plukken. VVV was vele malen sterker in deze fase van de wedstrijd en zou echt zonde zijn om hier te verliezen. Dat dacht de ingevallen Nwakali ook in de 91e minuut. Een afvallende corner – waar Unnerstall zelfs naar voren was geklommen – werd weer heroverd door Van Bruggen en die bracht de bal weer in. Nwakali wipte de bal over zijn directe tegenstander en Thy stond goed op te letten en gaf de pass aan Nwakali. Die kopte de bal vaardig met een kleine boog over Padt heen: 1-1! VVV zorgde voor een punt in de extremis! HEERLIJK!
Nwakali rende naar de bank toe, maar niet de bank van VVV. Voor de bank van Groningen werd het feestje gevierd door werkelijk alle selectiespelers. Schitterend om te zien dat iedereen zo begaan met elkaar was, wat een slotfase!

7 punten na 4 duels spelen, is voor een promovendus heerlijk. VVV doet het echt lekker en daar mogen we best trots op zijn. Natuurlijk zijn we net op weg, maar een goede start kan veel betekenen aan het einde van de rit. Volgende week wacht alweer de volgende wedstrijd. Dan spelen we uit in de speelhal die de Gelredome heet, tegen Vitesse.

FC Groningen – VVV-Venlo 1-1 (1-0)
Scoreverloop: 15. Mahi (1-0), 90+1. Nwakali (1-1)
Toeschouwers: 15.832
Gele kaarten: Larssen, Warmerdam (FC Groningen) Rutten, Promes (VVV-Venlo)

Opstelling FC Groningen
Padt; Warmerdam, Larsen, te Wierik, Kane; Idrissi (56. Antuna), Jenssen, Bacuna (62. Van Nieff), Drost; Veldwijk en Mahi (78. Van Weert).

Opstelling VVV-Venlo
Unnerstall; Labylle, Promes, Röseler (83. Van Bruggen), Dekker; Leemans, Post, Seuntjens; Tissoudali (65. Opoku), Thy en Hunte (75. Nwakali).

 

 

41 Responses

 1. Unnerstall die een Penalty houdt, nieuwe aanwinst Nwkali die op en prachtige manier scoort! We gaan het dit seizoen veel ploegen heel erg lastig maken 🙂 goed om te zien dat VVV niet weg duikt of zich massaal terug trekt.

  Hopelijk mogen we dit seizoen genieten van een VVV dat net iets meer kan doen dan alleen overleven in de eredivisie!

 2. robbaan

  Super verdiend, de ploeg verdiende zelfs de overwinning.
  Lars Unnerstall, was de beoogde opvolger van Neuer bij Schalke, vandaag laten zien waarom.
  Tsja en het duveltje uit het doosje onlangs toegevoegd aan de selectie deed het onmogelijke, wat een doelpunt met oog voor de situatie. Volgend weekend vol vertrouwen naar het Gelredome….

 3. expat

  AD: “Door de remise heeft VVV-Venlo zeven punten na de eerste vier speelrondes. Een evenaring van de beste start van de Venlonaren in de Eredivisie. Ook in 1960/1961 en 1977/1978 hadden de Venlonaren 7 punten.”

  En dat met Ajax thuis en Twente en Groningen uit. VVV had meer schoten op doel en zelfs meer balbezit deze wedstrijd. Fijn. En hulde aan alle supporters die meegereisd zijn. Toch een lekkerdere terugrit!

 4. RuiverCity

  Terecht punt. Er had nog meer ingezeten. VVV verrast al vier wedstrijden, Deze spelopvatting vooral vast blijven houden. Uitblinkers waren Labylle, Thy en Unnerstall. Tissoudali moet veel meer de duels aangaan dan wordt VVV nog dreigender.

 5. bear664

  Prima geknokt en terecht een punt.
  Ook 3 punten was mogelijk geweest; helaas speelde Hunte een erg slechte wedstrijd.
  Wat als Steijn hem na rust al vervangen had door Nwakali … die knaap is echt een aanwinst.
  Heeft vorig jaar bij MVV al laten zien wat hij in huis heeft

 6. De Koel

  Dik verdiend punt. Groningen had vanaf de tweede minuut al met 10 man verder gemoeten, schandalige overtreding van Larsen. Maar VVV heeft tot het einde geknokt en was zeker in de tweede helft de betere ploeg.
  Voorafgaand aan het seizoen zei ik al dat Unnerstall heel belangrijk gaat worden voor VVV. Vandaag absoluut de beste man bij VVV. Heerlijk om zo’n klasse keeper te hebben. Thy is ook een aanwinst. Werkt hard en is continu in beweging.
  Hunte komt gewoon tekort voor de Eredivisie. Volgens mij gaat het hem allemaal net iets te snel. Nwakali daarentegen, wat een doelpunt! Die hoort gewoon in de basis. Gouden wissel van Steijn, al had hij Hunte al in de rust moeten wisselen.
  Hopelijk is Vito volgende week weer fit.

 7. kiekoputspelke

  Prachtig resultaat, helemaal omdat de gelijkmaker – die VVV absoluut verdiende – zo lang op zich liet wachten !

  VVV heeft zich wederom goed gepresenteerd en laten zien een TEAM te zijn dat altijd kan en wil knokken voor een resultaat.

  Complimenten voor de stijdlust en inzet, waarbij de jongens in fases ook goed voetbal op de mat leggen.

  Even wat spelers individueel eruit lichten:

  – Unnerstall is een imposante verschijning die VVV gewoon veel meer body geeft. De manier waarop hij de penalty stopte was fenomenaal.

  – Rutten laat zien dat hij een Eredivisie waardige back is; verdedigend prima en voetballend met zijn drang naar voren een extra wapen

  – Post is en blijft een heerlijke bikkelaar op ons middenveld die in de Eredivisie schijnbaar niet de gele kaarten pakker lijkt te zijn die we zagen in de Jupiler League

  – Tissoudali heeft veel voetbalintelligentie en een goede actie. Hopelijk voegt hij daar nog wat kracht en lef aan toe en dan hebben we daar wel degelijk een goede speler aan

  – Thy is echt een hele goede spits voor dit VVV en het spelletjes dat we spelen. Continue lopen en sleuren en ruimtes maken voor onze lopende mensen. Daarnaast al een paar assists plus momenten waarop hij zijn medespelers vrij speelt met een splijtende opening of door de bal door te koppen. De assist gisteren getuigde ook weer van grote klasse

  – Hunte was de enige dissonat gisteren en lijkt voorlopig nét tekort te komen. Daarentegen heeft hij wel – net als alle anderen – laten zien ALLES te geven voor de ploeg

  Al met al staan we er gewoon goed voor en laten de onervaren spelers zien samen te strijden voor een goed resultaat.

  FORZA VENLO

 8. supportertje

  Wie had dat gedacht na de gespeelde vier wedstrijden. VVV doet gewoon goed mee in de eredivisie, en is een ploeg geworden waarmee rekening gehouden moet worden. Kritiek over de ploeg dat zij een degradatie kandidaat zou zijn verstomd, en de ploeg blijft verbazen. Bij Groningen hadden ze op de eerste twintig minuten na, de controle over de wedstrijd, en heeft Groningen geluk gehad dat er niet eerder een doelpunt viel. grote klasse van ons voetbalteam en zijn trainer. En wat straalt de ploeg een eenheid uit. Complimenten voor het spel en de werklust die zij tentoon stellen in zowel uit als thuiswedstrijd. We kunnen trots zijn op deze ploeg en als ze het op kunnen brengen om zo te blijven voetballen zijn de mogelijkheden groot.

 9. Goodie

  Een verdiend punt gepakt in Groningen. Het is Steijn wederom gelukt om er een hecht team van te smeden. Het massaal juichen na het doelpunt was schitterend op te zien. Unnerstall is motm natuurlijk, maar Thy heeft ook een goede pot gespeeld. Ik moest de wedstrijd helaas op tv kijken, en het viel me nu meer dan normaal op hoe aanspeelbaar en balvast hij eigenlijk is. De echte power van de flanken miste ik eerlijk gezegd, iets wat Vito wel altijd heeft. Deze wedstrijd was typerend voor Hunte, de vervangen van Vito. Hij is vaak nuttig als wissel, maar wanneer hij de kans in de basis krijgt laat hij het afweten.

  Respect voor 125 supporters die de reis naar Groningen hebben gemaakt! Nu op naar Vitesse. De punten die we hier pakken zie ik als bonuspunten, ze krijgen donderdag eerst Lazio nog dus wie weet.

 10. wuilus

  Heerlijke wedstrijd, met een dik verdiend punt. Erg trots op dit VVV. Ik zit nog vaak met dichtgeknepen billen als VVV gaat combineren, maar ook dat doen ze erg goed. Hunte was vandaag idd niet erg sterk, maar ik heb me mateloos geërgerd aan Tissouadali. Dit totaal geen gif in. Verdedigt veel te weinig mee. En heeft ook niet echt een actie in de benen lijkt me, jammer….. maar toch verder een hele knappe prestatie

 11. Meuske

  Trots op mijn cluppie!! Dit zijn bonuspunten! Het is echt een team en iedereen vecht voor elke meter. Laten we niet gaan klagen want heeft iemand de samenvatting van Roda gezien ???? wat een armoedig zootje vreemdelingen

 12. VVV 4ever

  Dik verdiend punt!
  Als VVV wat efficiënter met de kansen omgaat waren het er 3 geweest

  Hunte had in de rust al gewisseld moeten worden
  Nwakali valt goed in, nu Peeters nog aan het werk zien!

 13. Depor

  Prima pot, met een beetje lef en overtuiging had er meer ingezeten. Maar zeker tevreden!
  Hunte en Tissouadali vielen erg tegen. Gelukkig hebben we normaal Van Crooij en voor die andere positie genoeg achter de hand. Het wordt wel dringen op het middenveld met Nwakali (die is echt goed en zorgt voor veel rust op het middenveld) en Opoku.

  Persoonlijk vind ik Seuntjens niks op het middenveld. Prima speler, maar niet voor op het middenveld. Krijg ik waarschijnlijk het commentaar dat hij hard werkt etc, maar volgens mij is met de huidige selectie het middenveld beter zonder Seuntjes in te richten.

  1. mats

   Ben ik met je eens. Seuntjens werkt hard op het middenveld…maar ik denk dat er betere spelers op denvanknzittennwaardoor VVV nóg gevaarlijker en doeltreffender kan worden

 14. Ievel Knievel

  Over een wedstrijd of 4 weet je hoe we er voor staan, want we zijn dan al weer op bijna 1/4 van de competitie aanbeland.

  Overigens hebben we nu vooral bonuspunten binnen gehaald. Als je de degradatiekrakers thuis wint dan begin je al aardig veilig te zijn. Als je dan uit ook nog wat punten haalt en wederom bonuspunten binnen haalt ben je veilig.

  Steijn blijkt een prima motivator te zijn en werkt echt aan een collectief. Leuk om zoveel spelvreugde te zien en heeft zijn spelers wel duidelijk gemaakt dat ze zich iedere wedstrijd volledig moeten geven en niet naast hun schonen hoeven te gaan lopen. Ook al mooi om te zien dat er geen spelers weg zijn gegaan van de zomer, tenminste belangrijke spelers. De spelers willen graag met VVV mooie dingen doen en hier iets neerzetten, voordat ze verder kijken.

  Dat is een mooie inspiratie voor ons supporters. Gewoon niet te snel verzanden in negatief gelul en je kan altijd blijven doorgaan met aanmoedigen. It ain’t over untill the fat lady sings. Dat zie je ook bij andere ploegen. De spelers doen het al, nu wij als supporters. Ook als het even tegenzit. Dat gaat namelijk nog wel gebeuren dit seizoen en we moeten nu niet meteen wonderen verwachten. Als VVV 14e of 15e wordt is dat echt een prestatie van wereldformaat!

 15. roermond

  Mooi van ons clubke en technische staf. Ik zou alleen mijn ogen en oren goed de kost geven voor een nieuwe keeper. Ben bang dat we Lars na dit seizoen en misschien al in de winterstop kwijtraken. Om er nog wat aan te verdienen zou ik nu al zijn contract flink opwaarderen en een clausule met minimale transfersom opnemen, anders loopt hij volgend jaar gratis de deur uit…Zou jammer zijn..
  Come on Venlo…forza VVV..

  1. Godfried

   Dat gaat lastig worden. Hij heeft namelijk met opzet en in onderling overleg met de club een contract voor slechts 1 jaar getekend. Het is de bedoeling dat hij dit jaar punten pakt voor VVV, zichzelf in de kijker speelt en na dit seizoen bij een grotere club beland.

   VVV is hiermee akkoord gegaan en weet nu dus al dat hij weg gaat en ze er niets aan overhouden. Prima!

   1. Gerardus

    Ik zou dit ook het liefste zien. Je zou natuurlijk zijn contract kunnen verlengen voor een jaar met daar een heel kleine clausule in waarvan hij ook een gedeelte zou kunnen krijgen in ruil voor het tekengeld dat hij laat liggen. Dan verdien je beide nog wat geld. Ik ga er vanuit dat een club voor hem op zijn minst wel 2 ton wil neerleggen. Dat is voor een club als VVV wel lekker meegenomen. Als we naar de selectie kijken zijn er niet al te veel spelers waar nog een bedrag aan over kan worden gehouden. De enige spelers zijn eigenlijk Vito, Leemans, Dekker en misschien nog Rutten. Hiervan is Vito natuurlijk het meeste waard en zou je voor de andere een leuk klein(er) bedrag kunnen krijgen.

  1. Zelfde schrijver alleen andere manier van schrijven. Hebben met een paar die actief zijn voor Venlonaren bij elkaar gezeten en gekeken waar we wat kunnen veranderen. We vinden dat we te veel bezig zijn om een nieuwsmedium te zijn maar die concurrentie kunnen we nooit winnen en aangaan. Daarom hebben we besloten om de invulling van onze site te veranderen met als voorbeeld dit verslag. We zullen in toekomst nog een paar aanpassingen gaan doen. Leuk dat het opvalt 🙂

 16. Gerardus

  Het was een slechte wedstrijd waar eigenlijk veel meer in zat. In het begin dacht ik echt, daar gaan we weer zoals de vorige seizoenen in de Eredivisie… Kansloos onderuit in het hoge noorden. Niets bleek minder waar te zijn want Groningen was een erg zwak collectief. Na een kwartier ging het spel wat beter maar wat was het slordig. VVV grossierde echt in het balverlies. Vooral Leemans, Post en Rutten hadden hier op het middenveld last van. Seuntjes kwam daardoor amper in zijn spel, als hij de bal wel kreeg viel wel op dat er bijna altijd een goede bal kwam. Vond Tissoudali ook beter dan dat ik hem heb zien voetballen in de eerste wedstrijden, hij moet alleen veel daadkrachtiger worden voor dit niveau. Ik vond Hunte te kort komen voor in de Jupiler League en dat komt hij nu ook zeker. Maar hij knokt wel voor iedere bal en zorgde voor meer dreiging dan normaal, veroverde ook gelukkig een paar keer de bal goed. Onze Duitse vriend Thy is een zeer sociaal persoon, scoort zelf niet maar laat wel andere scoren. Over de Kuus oet de Koel in het doel hoeven we het niet te hebben, zekerheidje pur sang. Maakt niet eens zo’n indruk met zijn reddingen maar meer de imposante manier van het tegenhouden maakt het mooi. Achterin werden wederom veel duels gewonnen, helaas was het tegendoelpunt nogal lullig doordat Röseler nog de bal aanraakte zodat Promes er niet bij kon. Labylle speelde ook een prim partij.

  De tweede helft was gelukkig wat beter dan de eerste helft. Met name het middenveld herstelde zich beter en ipv dat VVV moeite had met het 442 systeem van Groningen, had Groningen steeds meer moeite met het 433 systeem van VVV. De kansen werden steeds groter maar er werd in tegenstelling tot de eerste wedstrijd veel minder efficiënter mee omgegaan. Vond het eigenlijk zeer zonde dat er maar 1 punt aan deze wedstrijd is overgehouden. Het mooiste aan het doelpunt vind ik nog steeds het juichen, voor de bank van Groningen met de hele selectie.

  Dit spel geeft wel de noord-Limburgse burger moed, in tegenstelling tot de zuid-Limburgse burgers !

  1. Word

   Zeg Gerardus: “In het begin dacht ik echt, daar gaan we weer zoals de vorige seizoenen in de Eredivisie… Kansloos onderuit in het hoge noorden.”

   Hoe kom je daar nu in godsnaam bij? De vorige seizoenen in de eredivisie was het niet kansloos hoor: vorige keer in Groningen werd het 0-0 (12/13) en in seizoen 11/12 werd het nipt 2-1. VVV kwam op 0-1 door Wildschut, daarna een zeer dubieuze pingel/rode kaart voor Mei en na de 2-1 van Groningen krijgt VVV met Musa voor open doel nog een reuzenkans op 2-2. Ik zat op de tribune en was al aan het juichen. 1 uur met 10 man en dan toch nog 2-2. Helaas, maar zeker geen veegpartij.

   0-0 en nipt 2-1 met dikste kans op 2-2. Dat noem ik niet ‘kansloos onderuit’!

   1. Gerardus

    Dat klopt, ik doelde eigenlijk niet eens op de wedstrijden tegenGroningen:). Bedoelde vooral dat je wedstrijden ver weg speelt zoals AZ, Twente, Heerenveen en dergelijke, die dan middenmoot/suptob zijn waarbij je in de vorige seizoenen in de Eredivisie al vaak gauw kansloos was doordat een paar kleine foutjes direct werden afgestraft. Doelde niet eens specifiek op Groningen, maar zo lijkt het wel.

 17. Goodie

  Ik ben het er ook niet helemaal mee eens dat dit punt wordt gezien als een bonuspunt. Tuurlijk, het is een verre uitwedstrijd en je moet het daar maar doen, Utrecht lukte het ondanks de vele kansen niet. Maar Groningen is dit seizoen niet in z’n beste doen. De wedstrijd van aankomende zondag daarentegen zie ik wel als een wedstrijd waar we bonuspunten kunnen pakken.

  Over Vitesse gesproken, zal het lukken op +200 supporters mee te nemen naar Arnhem? Met een afstand van 100 km is deze uitwedstrijd relatief dicht bij huis. Enkel Eindhoven, Kerkrade en Tilburg liggen dichterbij.

  1. marcel

   dat komt omdat jij een andere insteek hebt denk ik. jij baseert op wat Groningen nu en de eerste paar wedstrijden heeft laten zien. Voordat het seizoen echter begint worden clubs echter op hun ‘status’ gewaardeerd, deze is opgebouwd uit meerdere jaren en ook de resultaten van die clubs uit en thuis (een club kan best eens een minder seizoen hebben). Alle betaald voetbalclubs stellen zich na bepaalde ‘competitieblokken’ doelen. VVV zal dit over de eerste groep wedstrijden ook gedaan hebben. Daarbij is ‘de eerste 5 wedstrijden’ een term die wel vaker voorbij gekomen voor aanvang van de competitie. Deze werd als enorm zwaar gezien met 3 subtoppers úit, ajax thuis, en sparta thuis.
   Als je deze serie wedstrijden VANTEVOREN gewoon realistisch beoordeeld, zouden dit ook zomaar na 5 wedstrijden 3 punten kunnen zijn. Nederlagen tegen ajax thuis, en de 3 genoemde subtoppers uit is toch geen rare inschatting. Natuurlijk hoop je op meer, en ook dat scenario zal VVV ergens uitgestippeld hebben.
   maar bij een normale inschatting vantevoren, zijn punten die je hier pakt gewoon bonuspunten.

   1. Goodie

    Dat klopt Marcel, van had ik ook verwacht dat we alleen tegen Sparta punten zouden pakken. Maar ik kijk zoals je zegt niet alleen perse naar de status van een club, maar ook naar de huidige vorm de tegenstander. Groningen heeft in 3 wedstrijden (nu 4) een helft aardig gevoetbald. Ik schatte VVV dan ook niet minder in dan Groningen gebaseerd op die 3 wedstrijden.

 18. kiekoputspelke

  Statistieken die trouwens óók aangeven dat VVV tot nog toe niet de onderliggende partij was, is het geringe aantal kaarten dat de ploeg heeft gepakt na 4 wedstrijden.

  Alleen Promes, Rutten, Leemans, Seuntjens, van Crooij en Tissoudali hebben een kaart gepakt !

  Het geeft aan dat VVV overeind kan blijven zonder al teveel overtredingen te maken en dit heeft alles te maken dat de veldbezetting bijna altijd klopt. De afstanden ten opzichte van elkaar zijn klein en dus zitten de spelers overal kort op de man en goed in de duels. Moet je als speler gaten gaan dicht lopen en dan een duel aangaan, gaat dit veel vaker gepaard met overtredingen.

  Zelfs onze notoire kaartenpakker in de JL staat nog op 0 kaarten, dus ook Danny Post blijft tot nog goed overeind tijdens wedstrijden.

  Statistieken zeggen niet alles, maar ik vind dit toch wel een interessant gegeven…..

Leave a Reply