‘VVV-Venlo bijna rond met Dekker’

VVV-Venlo is bijna rond met rechtsback Tristan Dekker. Dat meldt 1Limburg op haar website. De 18-jarige Dekker trainde de laatste twee dagen al mee met de Venlose selectie en liet een goede indruk achter. Zo goed zelfs, dat de club hem wil contracteren.

Volgens 1Limburg zou er contract voor twee seizoen klaar liggen voor de jonge rechtsback. Dekker doorliep de jeugdopleiding van Ado Den Haag en speelde in het verleden ook 4 maal voor Oranje onder 16 . Hij is in het bezit van een aflopend contract in Den Haag.

Bron: 1Limburg

7 Responses

 1. Goodie

  Wacht ff… rechtsback…? We hebben Rutten en ik vond Korkmaz ook vrij aardig als rechtsback. Ik zie zo nergens staan dat hij ook al linksback uit de voeten kan.

 2. Ben

  Moet misverstand zijn, we hebben geen rechtsback nodig. Rutten en Korkmaz is meer dan voldoende. Of vertrekt Rutten alsnog naar Engeland? Zoeken naar een linksback is prioriteit. Misschien dat Fleuren nog wil? Desnoods als reserve, gelijk Korkmaz achter Zrutten? FORZA VVV!

  1. Ik verwacht dat Rutten linksback gaat spelen, die nieuwe jongen op rechts. Korkmaz is in principe een centrale verdediger die ook op de rechtsback uit de voeten kan. Hij deed dit overigens meer dan uitstekend. Ik verwacht dat hij meer minuten gaat maken dit seizoen.

 3. JasperVVV

  Dit zal wel gewoon als vervanging zijn voor donkers. Niks mis mee. Jonge kerel die volgens mij vaak in vertegenwoordigende jeugd elftallen heeft gespeeld. Zal qua salaris niet spectaculair zijn en zeker niet minder dan donkers.

  1. JasperVVV

   En over korkmaz: dit is van origine een CV dat betekent dat we 3 van de vier posities achterin dubbel bezet zijn. Verwacht zelf nog een linksback van westham. Dan misschien als hier ruimte voor is shelton spier ( de test speler) een prestatie contract aanbieden: of iets van eerste half jaar amateur…

Leave a Reply