VVV-Venlo blijft in gesprek met Hypercube

VVV-Venlo blijft in gesprek met adviesbureau Hypercube. Dat heeft de club laten middels een bericht op haar website.

Daarin laat de club weten dat het de gesprekken continueert en dat het op vrijdag plaatsgenomen gesprek als constructief wordt beschouwd. In het gesprek over de tussenreportage kwamen alle facetten omtrent de toekomst van de Venlose club naar voren.

VVV acht het belangrijk om dit te bespreken met de belanghebbenden: “Gelet op het belang hiervan, gaat VVV-Venlo deze onderwerpen en het verdere verloop van het proces zeer binnenkort inhoudelijk bespreken met de stakeholders.”

Bron: VVV-Venlo

19 Responses

 1. spits

  Weet ik niet.
  Wat ik wel raar vind is dat we niets horen over Ralf Seuntjens top spits zou daar niemand belangstelling voor hebben.?
  Kan ik niet geloven.

  Oké transfer van Ralf en percentage van doorverkoop Musa en wie doet ons nog wat ?
  Anders kan ik de gang van zaken rondom VVV niet begrijpen.

  1. RuiverCity

   Die hele transfer rondom Musa duurt al meer dan een half jaar. Mocht de deal alsnog rond komen dan krijg je het getouwtrek om het geld weer. Kan nog wel een tijdje duren. Als het maar niet zo lang duurt als hele gedoe rondom nieuwe stadion. Dat is een farce eerste klas vergeleken met andere steden.

 2. Louis van Gaal

  Zo en nu maar hopen dat er eindelijk eens iets conreets wordt afgesproken en dat er een mooi plan komt voor de toekomst. Een plan waar iedereen zich in kan vinden zodat we met een mooie toekomst voor de boeg kunnen beginnen aan een prachtig seizoen 2016-2017…..

 3. Ben

  HOE IS HET TOCH IN GODSNAAM MOGELIJK DAT HEEL NEDERLAND IS “VOLGEBOUWD” MET PRACHTIGE VOETBAL- DAN WEL MULTIFUNCTIONELE STADIONS EN DAT WIJ HIER IN VENLO AL 15 JAAR BEZIG ZIJN MET DE VRAAG OF DE OUDE KOEL MOET WORDEN OPGEKNAPT OF DAT ER EEN NIEUW STADION MOET KOMEN?

 4. kenfen

  Ben het met jasper eens laten we ons vast gaan verheugen op het volgende seizoen kijken wat er nog komt (West ham? )of iets anders maar laat iedereen snel zijn seizoenskaart verlengen en vvv volop steunen

 5. socrates

  Hypercubje zegt verbouwen die ouwe rommel hier, dikke Marco en verontwaardigde Hai gaan voor een nieuw stadion. Oplossing: dan gaan we weer een rondje ouwehoeren met iedereen. Is de laatste tien jaar nog niet genoeg gedaan uiteraard Tsjonge jonge zeg, erg volwassen dit allemaal. Eindresultaat is wel dat we met of zonder Musa-miljoenen steeds verder afgelijden in het Jupiler moeras. Wethouders, Hai, Marco en niet te vergeten het geweldige Hypercubje, veel dank. Over een jaartje of twintig groeien er weer prachtige bomen uit de tribunes van de Koel, net als bij de Kraal. De herinnering blijft.

  1. Ben

   Mooi verwoord, met je eens. Echter, hier boven zijn er fans die vinden dat we moeten ophouden met zaniken.
   Zaniken? Snotverdomme, we staan aan het sterfbed van VVV en de zich eigenschappen van ” gladiatoren” toedichtende autoriteiten zitten een beetje de eigen ” — ” op te wrijven. Wat een ego”s….

 6. RuiverCity

  Helemaal met Socrates en Ben eens. Wanneer komt er nu eindelijk iets concreets? Hou eens op met dat (politieke) geouwehoer en doe eens wat. GEEN WOORDEN MAAR DADEN om eens namens een andere club te spreken. VVV gaat naar de knoppen als dit nog lang duurt. Dan kunnen we Veendam, Sc Amersfoort, AGOVV, Haarlem, VC Vlissingen en wellicht Fortuna binnenkort de hand schudden.

 7. john

  hoe komen ze in godsnaam bij de Nijmeegseweg als locatie voor een nieuw stadion ?

  wat een waardeloze plek is dit. je moet een nieuw stadion bouwen wat centraal ligt. zoals bijvoorbeeld tergenover het ziekenhuis. dit ligt centraal voor mensen uit Venlo, Tegelen/ belfeld/reuver en daar de brug over voor blerick Maasbree ,panningen Baarlo /kessel. horst Sevenum. direct aan de autosnelweg A73.

  niet in deze rare uithoek waar alleen Velden aan ligt, en onze Duitse vrienden .
  kazerne was natuurlijk helemaal ideaal geweest, maar helaas is dit door een paar bewoners de grond in geboord.
  wat mij betreft NOOIT op de Nijmeegsenweg.
  dan verbouw DE KOEL maar .

 8. socrates

  Ben wel benieuwd naar de resultaten van het overleg tussen VVV en alle ‘stakeholders’? Zou allemaal op ‘korte termijn’ gebeuren. Omdat het niet om nieuwe wc’s voor de bestuurskamer of een nieuwe leaseauto’s voor de spelers gaat, maar om de toekomst van VVV, is het misschien toch wel aardig te horen A) wanneer het rondje met de stakeholders is afgerond wordt b) wat dat rondje moet opleveren. Het is toch op zijn minst weinig transparant dat dat niet gewoon door de club bekend wordt gemaakt? Ik vrees dat het het zoveelste rookgordijn is tussen club en gemeente. VVV vindt dat ze een maatschappelijke functie hebben, dat de gemeente dat moet erkennen met een welwillende opstelling voor een nieuw stadion en een jaarlijkse bijdrage aan het ‘maatschappelijk werk’. De gemeente vindt dat heel veel clubs in Venlo een maatschappelijke functiie hebben en dat ze niet tot een keuze gedwongen willen worden door een voorzitter die anders dreigt dat de gemeente ‘schuld’ is aan het ten onder gaan van de club. En zonder dat die tegenstelling doorbroken wordt en dat kan alleen maar als wethouders en leiding club een meerjarige strategie afspreken, blijft het bij rookgordijnen, hypercubjes, en stakeholders die op korte termijn worden bevraagd. Dit alles tegen een achtergrond van een langzaam zinkend schip waarvan iedereen die daar ooit trots op was en daar met plezier mee bezig was, van boord springt.
  Ai ai kapitein Hai, recht zo die gaat.

Leave a Reply