VVV-Venlo breekt contract open en legt Linthorst vast tot medio 2022

Evert Linthorst en VVV-Venlo hebben de handen gedrukt en daarmee een nieuwe verbintenis beklonken. De club heeft het contract van de jonge middenvelder opengebroken en het contract verlengd tot medio 2022.

VVV-Venlo reageert daarmee op de sterke ontwikkeling die Linthorst doormaakt op het moment en vooral dit seizoen het heel goed doet. In 6 wedstrijden was de Venlonaar maar liefst 4 keer trefzeker en in de laatse wedstrijd was hij matchwinnaar tegen FC Groningen.

VVV-Venlo is erg trots dat er iemand uit de regio het weer goed doet in het eerste elftal – en vinden wij ook – getuige de berichtgeving op social media:

Technisch Directeur Stan Valckx: “Evert heeft een ontzettend goede ontwikkeling doorgemaakt. Zowel fysiek als mentaal is hij gegroeid. Hij liet afgelopen seizoen al zien welke kwaliteiten hij in huis heeft. Dit seizoen heeft hij een vliegende start gemaakt. Dit is een beloning voor zijn harde werk. Wij zijn blij dat we een échte Venlose jongen langer hebben kunnen binden aan de club. We gaan nog heel veel plezier beleven aan Evert.“

Linthorst zelf is ook verheugd met zijn contractverlenging: “Van jongs af aan zat ik hier op de tribune. Als échte Venlose jongen droomde ik al van spelen in De Koel. Sinds vorig jaar is die droom werkelijkheid geworden. Ik ben dankbaar voor de kansen die ik heb gekregen en nog steeds krijg. Dat ik nu belangrijk kan zijn voor mijn club en het team doet me dan ook goed. Het is mooi dat ik daar nu wederom waardering voor krijg.”

Wat vinden jullie van deze contactverlenging? Laat het ons weten!12 Responses

 1. chretien

  Ken de condities niet van het contract, dus daarover kunnen we niks zeggen. Maar voor het feit dat deze jongen voorlopig blijft mogen we heel erg blij zijn. Heb de contracten van de huidige selectie nog eens bekeken, ben geschrokken van het aantal spelers waarvan het contract einde seizoen afloopt. Wellicht is deze actie slechts het begin van meer onderhandelingen? We gaan het zien. Bij VVV is altijd iets loos… FORZA VVV!

  1. Lincoln

   Nouja we blijven VVV en we hebben nog niet de status dat we spelers voor langere tijd aan ons kunnen binden. De spelers zien ons vaak als springplank om daarna een volgende stap te zetten en daardoor logisch dat vaak 1-jarige contracten worden verhandelt omdat spelers anders waarschijnlijk helemaal niet komen. Maar goed dat is natuurlijk een zorgekindje. Elk jaar kan je opnieuw beginnen, dat was onder Steijn natuurlijk een beetje anders, daar bleef de kern steeds samen.

   Denk dat dit wel een beetje de nieuwe trend gaat worden bij VVV en andere kleinere clubs. Daarbij zullen altijd uitblinkers en minder goede spelers komen.

 2. Kladderdaats

  Fantastisch dat deze ‘Venlose jong’ bijtekent. Kan Maaskantje hem iig niet meer weg pesten met zijn yoga gedrag over dat uittrekken van het shirt. Maakt verdomme in, een bar slecht voetballend VVV tegen een veel beter Groningen, de laatste minuten de winnende.

 3. Dit is zo’n belangrijke zet!
  Super dat de club hier veel energie in heeft gestoken… ik verwacht dat we dit seizoen nog heel veel plezier aan Evert gaan beleven en dat wij blij mogen zijn dat we zijn stormachtige ontwikkeling in het VVV-shirt in de Koel en daarbuiten mogen aanschouwen. Zo’n talent heb je niet zo vaak binnen je eigen gelederen, laat iedereen zich daar bewust van zijn!

  1. chretien

   Ja, en wat denk je? Dit is ook een stimulans voor andere VVV jeugdspelers. Dat je niet eeuwig bij jong VVV moet blijven spelen, maar dat je ook op jonge leeftijd kunt doorstoten naar het grote VVV…..

 4. supportertje

  Mooi dat Evert blijft dit seizoen. Maar als hij zich zo door blijft ontwikkelen, dan zal het niet lang duren voordat er een grote club met een flinke zak geld bij VVV op de deurmat staat. Maar in ieder geval dit seizoen nog bij VVV en dat is het belangrijkste.

 5. RuiverCity

  Dit is een mooi begin. Als er maar geen gelimiteerde transfersom in is opgenomen. Hopelijk is dit het begin van meer langdurige contractverlengingen. Wat te denken van Röseler? Geef die man een langdurig contract.
  Tevens proberen om Cattermole hier te houden en hem een baan in de technische staf in het vooruitzicht te stellen.

 6. robbaan

  Top.. Zo moet dat, een groeibriljant uit eigen kweek, bouw in de komende seizoenen een team zoals dat onder Jan Reker met Stan Valckx gebeurde..
  Met meer regiotalenten..

Leave a Reply