VVV-Venlo

“VVV-Venlo concreet bezig met Torino Hunte en Rajiv van La Parra”

VVV-Venlo heeft zich niet meer geroerd op de laatste dag van de transfermarkt, maar is nog altijd op zoek naar enkele kansen in de vorm van clubloze spelers.

Eerder gaf Stan Valckx al aan dat Torino Hunte en serieuze kandidaat is om een contract te tekenen bij VVV-Venlo en de ex-speler van VVV-Venlo lijkt wederom te gaan tekenen in Venlo.

Daarnaast wordt VVV-Venlo volgens het AD serieus in verband gebracht met Rajiv van La Parra. Van La Parra speelde voor diverse grote clubs zoals Wolverhampton Wanderers, Brighton & Hove Albion, Huddersfield Town, Middlesbrough en Rode Ster Belgrado, nadat hij SC Heerenveen verliet. Ook PEC Zwolle zou in de markt zijn voor de 29-jarige vleugelaanvaller.

20 Responses

 1. Van La Parra lijkt mij zeker een interessante speler, maar ik vraag me af of we wel aan zijn salariseisen kunnen voldoen. Zeker nu er minimaal 3 clubs geinteresseerd zijn kan hij dat lekker uitonderhandelen…

  1. Grad

   En komt ook niet naar VVV, volgens DDL zou Valckx nog oudegediende Hunte vastleggen en voorlopig uigeshopt zijn. ‘Tot de winterstop zijn we klaar, of er moet iemand geblesseerd raken’

 2. roermond

  Kan Pierre en Grad me vertellen waar ze dat nieuws vanaf halen, net Stentor gelezen en DDL-nieuws maar kan er niks over vinden. Graag feiten en bewijzen, gaan fake-nieuws….

 3. pierre

  Hoezo fakenews:

  Onder de kop :Bij PEC Zwolle is het nu vooral op het middenveld dringen geblazen
  Vleugels

  Tot en met de laatste dag van de geopende transfermarkt heeft PEC Zwolle geprobeerd een echte rechterspits vast te leggen. Alessio da Cruz en Rajiv van la Parra kwamen dus niet, waardoor alleen de onervaren Jarno Westerman (18) als specialist op die plaats is overgebleven.

  1. Rossie

   Is onzin dit aangezien het woordje ‘dus’ niet op z’n plaats is: Van La Parra is transfervrij, kan ook nog gehaald worden ná verstrijken transferdeadline. Idem bij VVV. Alles is nog open.

 4. Dond

  Rajiv van La Parra lijkt me echt een goede versterking.
  Verdedigende middenvelder als stand in voor Post lijkt me ook wel noodzakelijk net zoals een CV. Hopelijk 1 speler die op beide posities uit de voeten kan?

  @ Word ; heb jij nog nieuws voor ons.

 5. idderzienmeining

  Ondanks het feit dat Torino Hunte géén topper is, mag VVV hem wat mij betreft toevoegen aan de selectie

  Een goedkope speler, een speler waarvan we weten dat hij altijd zijn taken uitvoert en een speler die niet zal mopperen als hij reserve staat … oftewel een echte team player !

  Als Rajiv van La Parra komt, praten we denk ik over een ander kostenplaatje qua salaris ?

  Dan is het wat mij betreft alléén interessant als VVV hem meerjarig kan vastleggen om zo een transfersom te garanderen

  Een transfersom die je voor Hunte niet gaat krijgen …

  We gaan het zien
  Nu vooral.zaak met het team te slijpen aan automatismen met de nieuwe jongens

 6. Venlooow

  Blijkbaar had VVV ook interesse in Ebecilio:

  Lorenzo Ebecilio heeft afgezien van een terugkeer in de Eredivisie. De 29-jarige oud-Ajacied kon na zijn vertrek uit Japan bij VVV-Venlo aan de slag, maar hij verkiest een nieuw buitenlands avontuur.

  Volgens Voetbal International heeft Al-Qadisiya uit Saoedi-Arabië interesse, maar de vleugelaanvaller kan ook naar Zuid-Korea of Indonesië, waar Bali United belangsteling toont. Bij die club staan met Melvin Platje en Stefano Lilipaly al twee Nederlanders onder contract.

  Ebecilio beleefde eind 2010 onder Frank de Boer zijn doorbraak bij Ajax. Hij werd twee keer landskampioen met de Amsterdammers, voordat hij in januari 2013 de overstap maakte naar Metallurg Donetsk. Daarna volgden nog avonturen bij FK Qabala, Mordovia Saransk, Anzhi Makhachkala, APOEL Nicosia en Rode Ster Belgrado.

  Ebecilio streek afgelopen zomer bij het Japanse Jubilo Iwata neer, maar daar vertrok hij al na Ă©Ă©n seizoen. VVV-Venlo informeerde vervolgens naar zijn situatie, weet VI, maar de aanvaller ziet dus nog geen heil in een terugkeer naar Nederland.

   1. Leonardus

    Inderdaad afgetest. Door Jantje van Dijk namelijk. Die wilde hem destijds niet. Een van de grootste blunders van VVV in de geschiedenis. Kagawa had destijds vele miljoenen meer opgebracht dan Honda. Helaas is dat niet doorgegaan dankzij Jantje.

   2. Grad

    Dat is makkelijk praten achteraf, dat dit een van de grootste blunders is van VVV, weet jij alle in- en outs hiervan? Hij was toen pas 21 en moest zich nog ontwikkelen. Hoeveel talenten breken door? Bovendien heeft Dortmund een veel grotere naam en hem veel meer te bieden zowel sportief als financieel, dan is een keuze al gauw gemaakt.

  1. mats

   Voetballers die liever kiezen voor een avontuur in een zandbak of Bali moeten Lekker ver weg blijven en daar hun zakken vullen. Hebben we bij VVV niks aan. Die voetballen alleen voor geld.

   1. Ievel Knievel

    Dat is niet helemaal waar. Dat is wat Hai Berden er van gemaakt heeft om van Jan van Dijk af te komen (iets met hoor en wederhoor).
    De echte reden (o.a.) van het conflict lag ‘m erin dat van Dijk vond dat Berden zich te veel met de selectie wilde bemoeien 》botsing. Hetzelfde conflict wat de Boeck met Berden voerde, dus er zal wel een kern van waarheid inzitten. Daarna is Berden zich ook anders op gaan stellen.

    Hoezeer ik Berden ook waardeer voor alles wat hij goed heeft gedaan en de persoonlijke inzet verleden seizoen om te stoppen met Maaskant en Jay terug te halen; ook Berden heeft in het verleden fouten gemaakt, de voetballerij is ook een lastige wereld.

    Als Kagawa nog goed is en bij een bescheiden club zonder geld WIL ballen, kan dit verleden een beetje goed gemaakt worden. Dan kan van Dijk ook weer gewoon welkom zijn op de tribune. Soms moet een strijdbijl begraven woeden en moeten volwassen mensen zich ergens overheen zetten. Eind goed al goed.

Leave a Reply