VVV-Venlo contracteert Barry Maguire

vvv-venlo-logo-d105a3119e-seeklogo.comBarry Maguire tekent een contract van drie jaar bij VVV-Venlo. De 21-jarige middenvelder, afkomstig van FC Utrecht startte zijn profcarrière bij FC Den Bosch waar hij werd verkozen tot meest talentvolle speler van de eerste divisie. In 2008 maakte hij de overstap naar FC Utrecht, waar hij achter Strootman en Silberbauer geen vaste plek in de basis bij FC Utrecht kreeg. 

Directeur Voetbalzaken van VVV-Venlo, Mario Captein, is zeer blij met deze toevoeging tot de selectie. “Maguire is een gedreven en talentvolle speler die bij VVV-Venlo de volgende stap in zijn carrière wilt maken door een vaste plek in de basis te verkrijgen. Belangrijk acht ik ook dat hij over ervaring in de Eredivisie beschikt.”

Barry Maguire, geboren in Tiel, is zoals de naam al doet vermoeden, half Iers. Dit betekent dat hij uit kan komen voor het Ierse nationale team. Tot op heden deed hij dit een keer O17. Voor het Nederlandse elftal speelde hij in O18 en O19.

Barry werd vorige week gekeurd en zal zich in de loop van deze week melden bij VVV-Venlo voor de kennismaking en officiële ondertekening van het contract.
 
VVV-Venlo heet Barry vanaf deze plek welkom en wenst hem alvast veel succes!

Bron: VVV-Venlo

Leave a Reply