VVV-Venlo contracteert Marcel Meeuwis

transfernewsVVV-Venlo en Marcel Meeuwis hebben donderdag 6 juli overeenstemming bereikt over een transfer. Marcel Meeuwis tekende een contract voor drie jaar bij de Venlose eredivisionist. De 30-jarige middenvelder stond de afgelopen twee seizoenen onder contract bij Borussia Mönchengladbach, dat hem de laatste seizoenshelft uitleende aan Feyenoord.

Meeuwis is geen onbekende in Seacon Stadion – de Koel -, waar hij in de periode 2002-2006 meer dan honderd wedstrijden in het eerste elftal van de geelzwarten speelde. Na deze succesvolle periode verkaste hij naar Roda JC om aansluitend naar Duitsland te gaan.

Mario Captein, directeur voetbalzaken is verguld met de komst van de routinier: “Met Marcel haalt VVV-Venlo een echte leider binnen, die zijn sporen al eerder verdiende bij de club. Zijn verleden bij VVV-Venlo, maar ook de jaren die daarna volgden, zorgen ervoor dat wij Marcel door en door kennen als een echte doorzetter en een vechter. Precies diegene die we zochten”.

Marcel is blij met zijn ‘terugkomst’. “VVV-Venlo en ik waren al langere tijd met elkaar in gesprek. Zowel de club als ik hadden een heel positief gevoel, maar omdat ik nog een contract had bij Gladbach, waren er drie partijen die het met elkaar eens moesten worden. Toen dat eenmaal geregeld was, stond niets meer een snelle overgang naar VVV-Venlo in de weg. Ik kijk er echt naar uit om samen met de rest van de groep aan het nieuwe seizoen te beginnen”. 
 
VVV-Venlo wenst Marcel Meeuwis heel erg veel succes!

Bron: VVV-Venlo

Leave a Reply