VVV-Venlo contracteert Robert Klaasen

VVV-Venlo heeft de tweede aanwinst van het seizoen binnen: de 28-jarige Robert Klaasen komt transfervrij over van Roda JC. Daar speelde de middenvelder 108 wedstrijden.

Willem Janssen: “We zijn blij dat we met Robert ervaring en stabiliteit toevoegen aan het elftal. Hij is met zijn karakter zowel binnen als buiten het veld een welkome versterking. Robert heeft ondanks interesse van andere clubs gekozen voor de ambities van VVV-Venlo.”

Ook Robert zelf is blij met de transfer. “Ik heb enorm veel zin om in Venlo te spelen. De mogelijkheden die ik binnen VVV-Venlo zie, hebben mij doen besluiten om hier te tekenen. Vanaf het eerste contact heb ik een warm gevoel bij de club gekregen. Dat heeft voor mij de doorslag gegeven.”

26 Responses

  1. Koelie

   Eerlijk zijn, ambitie is beter dan vorig seizoen. Maar gezien de concurrentie is het de middenmoot. Plek 9-12. Zeker met dit soort spelers. Bankzitter bij Roda bij ons basis. Maar liever dit dan Kees de Boer die geen succesvolle pass kan geven. Moet je wel aanvallend voetbal laten varen.

   1. Koelie

    Bankzitter vanaf de winterstop, daarvoor wel basis speler bij Roda. Afvaller daar maar dat is waar we het mee moeten doen. Dus prima.

   2. supportertje

    Heeft in zijn carrière bij Roda 108 wedstrijden gespeeld. Dus niet echt een bankzitter, alleen hopen dat hij een beetje de leiding pakt op het middenveld.

  1. zuid1

   Ja want het afgelopen seizoen hadden we ook al een overvloed in spelers …. schorsingen / blessures.

   Maar goed.

   Lijkt mij een prima aankoop met de nodige ervaring iets waar het afgelopen seizoen aan ontbrak.

 1. idderzienmeining

  Welkom bij VVV en veel succes komend seizoen !

  Tóch bijzonder …
  De 1e versterking onder Willem Janssen wordt gepresenteerd en wat zijn de 1e reacties ? Louter negatief !

  1. VeniVidiVici

   Komt van jouw club Kuebke, misschien dat je wat details van hem kunt delen, ik doe een beroep op je kennis. Vice aanvoerder, 108 wedstrijden in 3 jaar, dus ervaring, lijkt me prima toch? Als clubvolger van RJC kun jij misschien nog meer info delen, wie weet heb je iets positiefs te melden deze keer. Anders toch maar es die fles azijn laten staan bij het ontbijt.

   1. kuebke

    Kijk maar uit anders krijg je van mij ook een seizoenskaart cadeau van RJC .

 2. lucien1978

  Hier wordt ik niet echt enthousiast van.

  Roda jc is bezig met doorselecteren en Klaasen is een speler die weg mocht en net niet goed genoeg was voor Roda jc.

 3. Kruijs van FC Utrecht, De Regt als oud ploeggenoot van VVV en Klaasen van Roda. De voetbalcarrière van Willem bekijkend op Wikipedia zal de volgende dan wel van FC Twente komen. Laten we hopen dat het Van der Gouw is.

 4. FC VVV03

  3 seizoen basisspeler en reserveaanvoerder noem ik niet echt een afdankertje. Je weet toch niet wat er speelde waarom hij geen contract meer kreeg. Misschien wilde hij zelf wel weg. Laten we afwachten. Ik ben meer benieuwd naar het aanvallende deel wat ze gaan halen.

 5. RuiverCity

  Een speler die gratis de deur uitloopt bij zijn club. Dat zijn de kansen voor VVV, want andere spelers kunnen ze niet halen. We wachten af wat hij gaat brengen. De Boer was ook een geweldige aanwinst volgens sommigen.

  Wanneer komt er eindelijk eens een keeper en een aanvaller? Ongelooflijk dat ze aan een trainer geld uitgeven. Zorg maar eerst voor goed materiaal op het veld.

 6. Ik hoop dat er voor Pachonik ook een vervanger gehaald wordt. Tristan Dekker is een speler die bij VVV al vijf seizoenen op en neer pendelt tussen blessure, bank en basis. Alleen in zijn eerste seizoen hier basisspeler, daarna een gemiddelde van maar 12 wedstrijden per seizoen. Leuk als backup, maar zeker niet als vervanger van Pachonik.

  Kees de Boer vind ik trouwens zo slecht nog niet, daar gaan we nog wel plezier aan beleven hier in Venlo.

Leave a Reply