VVV-Venlo in de achtste finale KNVB-Beker tegen bekerwinnaar PEC Zwolle!

VVV-Venlo speelt in de achtste finale van de KNVB Beker tegen huidig bekerkampioen PEC Zwolle!
De wedstrijd zal thuis gespeeld worden in Seacon Stadion de Koel.

De exacte datum is nog niet bekend maar op 16/17/18 december worden de achtste finales gespeeld. Dat betekent dat er tussen de competitiewedstrijden tegen Achilles’29 (uit op vrijdag 12 december) en Fortuna Sittard (thuis op zondag 21 december) een bekerwedstrijd voor de mannen van Maurice Steijn en zijn technische staf op de speelkalender bij komt.

VVV-Venlo heeft voor het eerst sinds het seizoen 2005-2006 de achtste finales behaald. Als VVV weet te winnen is het voor het eerst sinds het seizoen 1995-1996 dat de Venlonaren de kwartfinales halen!

Vanavond werd erna de wedstrijd Roda JC – Sparta Rotterdam in Kerkrade geloot voor de achtste finales KNVB Beker. Onder leiding van Jan Joost van Gangelen en Guy Ramos (Roda JC) lootte VVV-Venlo tegen Pec Zwolle.

Alle wedstrijden in KNVB Beker
B1OxvB2IEAE7_6U

https://www.facebook.com/venlonaren/photos/a.213551768667780.53271.203381336351490/820276964661921/?type=1&theater

14 Responses

 1. Boris

  We wilden een thuiswedstrijd en dat is het geworden. Zwolle is een pittige tegenstander, maar in de beker is niets onmogelijk.
  Als er de echte wil en passie is, dan krijg je altijd kansen. Dus gewoon verstand op nul, knallen en dan zien we wel waar het eindigt.

 2. Goodie

  Pff dit is waarschijnlijk de vervelendste loting die we konden hebben. Zwolle gaat ons echt niet onderschatten of een reserve team opstellen waar de echte topclubs dat wel doen.

 3. Godfried van Bouillon

  Schijt loting! Een wedstrijd die je hoogstwaarschijnlijk gaat verliezen en tegen een team waarvoor geen hond naar het stadion komt! als je er toch uitvliegt, dan op z’n minst tegen een aansprekende tegenstander.

 4. kenfen

  Prima loting, Pec is een goed voetballende ploeg, zal zich zeker niet ingraven en tegen dit soort tegenstanders maakt VVV meer kans (alhoewel die kans wel klein is wat had je dan gewild ?? uit tegen Cambuur ??

 5. Venloco

  Leuke loting, goede tegenstander dus zal er wel wat motivatie in onze ploeg zitten.
  Hopelijk spreekt deze tegenstander genoeg mensen aan om toch 4000 á 5000 man naar de koel te krijgen.

 6. Meuske

  Natuurlijk fijn dat we thuis spelen maar net wat Godfried zegt hier win je niet van en voor de naam Pec komen geen extra mensen naar de Koel dus tel uit je winst. Maar beter als uit naar Cambuur want dat hakt er wel in voor de jongens op bijv. een donderdag avond.

 7. OooLGooO

  Eeen thuisspelend PEC of een uitspelend PEC is ook een groot verschil. Een PEC tegen topteams of tegen mindere tegenstanders is ook een groot verschil. Ik vind PEC in uitwedstrijden tegen mindere tegenstanders ook niet zo geweldig, dus acht vvv zeker niet kansloos in de koel. Een vvv op een goede dag zie een overwinning er wel in zitten.

   1. Goodie

    Het kan altijd slechter. 1e thuis doelpunt van Shittard in ruim 500 minuten speeltijd en nog altijd alle thuiswedstrijden verloren..

Leave a Reply